Jestem stałą pacjentką tego lekarza i nie wyobrażam sobie lepszej opieki. Zawsze mogę liczyć na trafną diagnozę, cierpliwość oraz indywidualne podejście. Ogromna wiedza i zaangażowanie. Serdecznie polecam!! :)
Jestem pacjentką od kilkunastu lat i zawsze mogę liczyć na profesjonalną oraz życzliwą pomoc. Lekarz dokładnie tłumaczy diagnozę, poświęca dużo uwagi i podchodzi do pacjenta z empatią. Nawet gdy brakuje miejsc, zawsze stara się mnie przyjąć. Jestem bardzo zadowolona z opieki i serdecznie polecam.
Polecam dr Czecha, zawsze trafnie postawiona diagnoza, dobrze dobrane leki. Rzeczowy i konkretny. Dziękuję za wszelką pomoc.
Lekarz bardzo nie miły, przyszlam do niego na wizytę, ponieważ mój lekarz rodzinny juz nie miał miejsce i pani w rejestracji mnie umówiła do niego. Weszłam zaczęłam mu mówić o objawach i co mnie nurtuje, a on na to ze powinnam isc do swojego lekarza, bo on nowych nie przyjmuje i że mam jakies schizy itd..wyszlam po minucie od niego, nie polecam. Ja rozumiem, ze nie jest moim lekarzem rodzinnym, ale to nie oznacza że nie moze mi zlecić badań i być tak opryskliwym do pacjenta.
Super lekarz miły,cierpliwy,pomocny,z poczuciem humoru i profesjonalnym podejściem do pacjenta😀polecam wszystkim z całego serca 👍
bardzo dobry diagnosta, ma szerokie horyzonty diagnostyczne, jest dociekliwy, - jest wnikliwy, ma wiedzę, jest sumienny, cierpliwie i wytrwale szuka odpowiedzi- skarb dla każdej przychodni i wielka korzyść dla pacjentów - niech żyje 200 lat !!!!
bardzo dobry diagnosta, ma szerokie horyzonty diagnostyczne, jest dociekliwy,
Trafny diagnosta; polecam, bo o nim się mówi: „ma nosa do dobrej i trafnej diagnozy”. O nim wiadomo, że woli uczciwość „od ściemniania” i wtedy pomaga nade wszystko
pomaga nade wszystko
Najlepszy lekarz internista! Poświęca czas na rozmowę i wywiad z pacjentem. Dokładnie sprawdza objawy choroby a trafnie postawić diagnozę. Dzięki szybkiej interwencji lekarza i odpowiednim doborze leków łagodniej przeszłam wirus Covid, polecam wszystkim!
Wiadomo że ranking jest dostępny dla wszystkich. Konkurencja jest też w śród lekarzy i tak naprawdę każdy może pisać negatywy by popsuć drugiemu opinię. Lekarz Piotr Czech nigdy by nie na krzyczał na pacjenta, zawsze wysłuchuje cierpliwie mu dolega. To jest Lekarz dla ludzi, i zawsze jak tylko może to przyjmie mimo że dana osoba nie zapisała się na wizytę. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie. Ma ogromne serce i żadna sprawa czy choroba danego pacjenta nie jest obojętna.
JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z WIZYTY I KONSULTACJI Z PANEM DOKTOREM GORĄCO POLECAM INNYM PACJENTOM!!!!!! KOMPETENTNY I KONKRETNY!!!! NEGATYWNE OPINIE BARDZO MNIE ZASKOCZYŁ OCZYWIŚCIE OD >ANONIMÓW< KRZYSZTOF.B