4,2
4,2
4,1
3,9
4,1

Nie spotkałam się z bardziej komunikatywnym i rzetelnym lekarzem. Wyjaśnia przycyzny wszystkich dolegliwości i schematy funkcjonowania organizmu, leki dostosowuje tak, żeby jak najmniej ingerować w organizm kobiety. Na wizytę w Safmedzie umawiam się na konkretną godzinę i jest max. 15 minut poślizgu. Nie spieszy się podczas wizyty, robi dokładne badanie. Jest pod telefonem komórkowym - obiera go, a jak nie może do po 30minutach sam oddzwania.

nie polecam tego lekarza liczy sie kasa kasa i jeszcze raz kasa obgaduje swoje pacjetki oczywuscie ma swoje ulubione ładniejsze czego wcale nie ukrywa

Odbierał poród mojego dziecka. Zdecydowanie nieprzyjemny. Tak pozszywał,że lekarz prowadzący moją ciążę, który ściągał szwy dziwił się takiemu zszyciu, nie do konca wiedział o co chodzi z tymi szwami. Nie miły, nie polecam nikomu spotkania z tym lekarzem w czasie porodu.

Porod mojego synka odbierał doktor Dobrosz. Był nieprzyjemny, prawie krzyczał na mnie, rzucał teksty " jak ty rodisz dziewczyno" a do tego tak mnie zszył ze po 2 dniach od wyjścia ze szpitala szwy puściły i dochodziłam do sibie dwa miesiące (cotygodniowe wizyty kontrolne przy małym dziecku w domu tez nie są sprawą prostą). Na obchodzie w szpitalu ignorowal pacjentki. Generlanie bardzo niegrzeczny i opryskliwy. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!

POLECAM WIZYTE U PANA DOKTORA. BYŁAM Z 17- LETNIĄ CORKA I I RÓWNIEŻ ZADOWOLONA.

POLECAM WIZYTE U PANA DOKTORA. BYŁAM Z 17- LETNIĄ CORKA I I RÓWNIEŻ ZADOWOLONA.

Ekspert w każdym calu, bardzo przyjemny i uprzejmy. Fachowo podchodzi do pacjentki i jej problemu. Gorąco polecam

Bardzo dobry lekarz,profesjonalista w każdym calu,udziela odpowiedzi na każde pytanie ,tłumaczy każdą postawioną diagnozę ,dokładnie analizuje przeprowadzane badania.