Lekarz, Lekarz, Lekarz. Doświadczony ale nie rutyna. Z ogromną wiedzą i estymą podchodzi do problemów pacjenta. W kontakcie, bezpośredni, wykazujący zrozumienie i wolę autentycznej pomocy pacjentowi..
Moja babcia 81 letnia poszła na wizytę do centrum senior w Sopocie, koszt wizyty 200 zł ( pierwszej) koszt każdej następnej 120 zł, plus komórki macierzyste 850 zł, jestem zaskoczona i sprawę zgłosiłam również do urzędu skarbowego bo babcia na pierwszą wizytę przyszła normalnie zapłaciła 200 zł dostała receptę na jakiś lek który miał być podany w zastrzyku na wizycie następnej i teraz moje zdziwienie na fakturze nie ma że babcia płaciła za zastrzyk( podanie go) tylko jest napisane że miała wizyta.Uważam że to czysta pazerność ze strony lekarza podanie zastrzyku w kolano w każdej innej przychodni kosztuje 50 zł jeśli pacjent przychodzi ze swoim lekiem a tu 120 zł natomiast na fakturze policzona jest wizyta!!! Chciałam podkreślić, że to jest Centrum Senior dla ludzi starszych jak sama nazwa wskazuje więc jakieś zasady chyba obowiązują a Pan doktor ma na to wpływ ......bardzo zmieniłam zdanie na temat tego lekarza........chciwość nie popłaca....
Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy lekarza ortopedy!
przesympatyczny Pan doktor i wspanialy fachowiec....szkoda ze odszedł ze szpitala kolejowego :(
wspaniały lekarz, trafna diagnoza, przede wszystkim liczy się pacjent
wspaniały lekarz, trafna diagnoza, przede wszystkim liczy się pacjent
znakomity specjalista w zakresie chorób kolana. Po operacji kolana przeprowadzonej przez Pana Doktora metodą artroskopwą wróciłem do pełnej aktywności po 4 dniach. Problemem jest jedynie dostanie się do pana doktora ( na wizytę oczekiwałem przed gabinetem ok 3 godzin za to na oddziale opieka znakomita
mody lekarz...nie skażony jeszcze rutyna...dociekiwy , dokładny , kieruje od reki na wszystkie niezbędne badania.. czas oczekiwania na wizytę okoo 1-2 tygodni..
czas oczekiwania na wizytę okoo 1-2 tygodni..
Wspaniały lekarz. Na jego oddziale czułem się jak w najlepszej klinice prywatnej. Po skomplikowanej operacji kolana na drugi dzień wyszedłem do domu o własnych siłach!!! Polecam
Bardzo dobry lekarz,gorąco polecam.Operował moją mamę.
Bardzo dobry lekarz,gorąco polecam.Operował moją mamę.
bardzo kompetentny lekarz, jako jedyny z wielu postawił prawidłowa diagnozę, która była prawidłowa.