lekarz Piotr Michalak

2,3
2,3
2,6
2,4

Polecam,lekarz z którym zawsze jest kontakt telefoniczny,nawet w weekend a to duży plus. Dokładnie zbada,wysłucha pacjenta, i omówi problem.

Odradzam, okropny lekarz wyśmiewa pacjenta i nie stara się pomóc ponadto ciągle wychodzi z gabinetu i trzeba czekać godzinami okropieństwo

Nie polecam lekarza. Pan jest po prostu chamski w zachowaniu. Wyszłam roztrzesiona z gabinetu. Odmowil udzielenia skierowania na podstawowe badania bez podania pryczyny i odeslal do stania w kolejce w dniu następnym od samego rana.

Świetny Lekarz. Miły, pomocny , rzeczowy i konkretny . Posiada bardzo dużą wiedzę, jeśli potrzeba pacjentowi poświęcić godzinę to tą godzinę poświęca mimo tłumów w poczekalni. Ja wraz z moją córką leczymy się u Doktora od 12 lat i nie zamieniłabym na nikogo innego. Myślę, że w kwestii leczenia każdy ma wybór więc jak się komuś coś nie podoba to zawsze można zmienić.

Zdecydowanie odradźam wizytę u tego czlowieka !!! Kompletnie nie trafiona diagnoza przy zapaleniu nerek zostałem odesłany do domu z receptą na środki przeciwbólowe i nic więcej... po tygodniu pogarszajacego się stanu udałem sie do innego lekarza inny lekarz wypisał skierowanie do szpitala w trybie natychmiastowym i po tygodniu w szpitalu dopiero wszystko wróciło do normy.

dobry pediatra , zawsze trafna diagnoza i leczenie. Doktor przyjmuje nawet w weekend w razie potrzeby i udziela pomocy. Polecam

dobry pediatra , zawsze trafna diagnoza i leczenie.
Doktor przyjmuje nawet w weekend w razie potrzeby i udziela pomocy.
Polecam

Godny polecenia zawsze pomocny jeśli nie może odebrać telefonu to zawsze oddzwoni. Leczenie zawsze trafne jeszcze raz polecam

Odradzam! Nie ma podejścia do dziecka. Bardzo nie miły, oschły!! Nie trafił z diagnozą i to nie jeden raz...

Odradzam! Nie ma podejścia do dziecka. Bardzo nie miły, oschły!!
Nie trafił z diagnozą i to nie jeden raz...

Ten gościu bo w sumie to nie lekarz to jakiś imbecyl zero podejścia do dzieci wiedza książkowa a nie z doświadczenia totalna porażka w szpitalu gdzie pracuje to samo jest obojętny w stosunku do każdego z reszta komentarze świadczą o nim więcej ludzi na minus niż na plus.

NIE POLECAM !!! Zero podejścia do dziecka, a diagnoza daleka od trafnej. Dwukrotne spotkanie z tym osobnikiem i dwie wtopy. Ponadto nie tłumaczy leczenia, jest naburmuszony i się spóźnia do pracy.

NIE POLECAM !!! Zero podejścia do dziecka, a diagnoza daleka od trafnej.
Dwukrotne spotkanie z tym osobnikiem i dwie wtopy.
Ponadto nie tłumaczy leczenia, jest naburmuszony i się spóźnia do pracy.