Doktor prowadzi mnie z trudnym problemem jakim jest przetoka odbytnicza. Na ten moment doprowadził mnie do momentu gdzie nie mam żadnych dolegliwości oprócz ran po operacji. Poprawiał operacje po innym lekarzu także zna się na rzeczy.
Poprawiał operacje po innym lekarzu także zna się na rzeczy.
Bardzo dobry, kompetentny, empatyczny lekarz! Brakuje mi słów, aby wyrazić uznanie! Polecam wszystkim, którzy szukają wybitnego specjalisty, aby powierzyć mu swoje zdrowie i życie
Pan dr Piotr Narbutt usunął mi laparoskopowo pęcherzyk żółciowy z przewlekłym zapaleniem na tle kamicy. Po zabiegu pozostały 4 blizny w tym 3 z jednym szwem, a pod pępkiem z 3 szwami.Ma dobrą rękę- rany goją się bez powikłań. Ja jestem 3 tygodnie po zabiegu i wróciłam do pracy. Chirurg godny polecenia.
Solidny chirurg! Po trzech miesiącach od operacji żołądka zapomniałem o chorobie. Rana pooperacyjna zagoiła się bez komplikacji, blizna jest równa, gładka, i co raz jaśniejsza.
Operacja nowotworu jelita grubego zostala przeprowadzona w listopadzie 2009 roku. Operacja przebiegła sprawnie i bez komplikacji. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu chirurga lek. Piotra Narbutta. Jest to człowiek niezwykle kompetentny, obowiązkowy i odpowiedzialny, a jednocześnie ciepły i pełen troski o pacjenta. Zespół wspaniały! Pełny profesjonalizm. Szczerze polecam. Jadwiga z Torunia