| Uprzejmość personelu | 2,3 |
| Opieka medyczna | 1,0 |
| Dostępność informacji | 1,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 1,0 |
| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
Byłam w CePeLeku na NFZ. Zdziwiona niekompetencją dość niemłodego lekarza. Nie znał różnicy między tomografia komputerową, a rezonansem. Dodatkowo nie poinformował mnie o dodatkowych skierowaniach potrzebnych do wykonania obrazu, że muszę mieć wyniki kreatyniny. Roszczeniowy i mało sympatyczny, zwłaszcza wobec inteligentnych kobiet. Próbował wykłócać się o przyimki, co wzbudziło moją konsternację.
| Uprzejmość personelu | 5,0 |
| Sprawność obsługi personelu | 5,0 |
| Opieka medyczna | 5,0 |
| Dostępność informacji | 5,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 5,0 |
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Witam, po długim długim czasie zawitałam ponownie w progi CePeLek-u. Dodzwoniłam się na recepcję bez problemów. Kolejka do specjalisty nie była zbyt długa. Podjęłam decyzję i trafiłam wspaniałe. Dr Andrzej Paczyński, specjalista chirurgii ogólnej i onkologicznej. Jestem po dwóch zabiegach i niezmiernie wdzięczna, że wszystko przebiegło tak sprawnie, w miłej atmosferze, że uzyskałam wszelkie niezbędne informacje. Odkryłam, że również na NFZ opieka zdrowotna fukcjonuje bez zarzutu i na miarę współczesnych czasów. Jestem zachwycona. Bardzo dziękuję Panu, Doktorze, a także Pani Siostrze. Wspaniały duet. Gdyby Pan Doktor pracował na Zachodzie, pisanie …
Witam,
po długim długim czasie zawitałam ponownie w progi CePeLek-u. Dodzwoniłam się na recepcję bez problemów. Kolejka do specjalisty nie była zbyt długa. Podjęłam decyzję i trafiłam wspaniałe. Dr Andrzej Paczyński, specjalista chirurgii ogólnej i onkologicznej. Jestem po dwóch zabiegach i niezmiernie wdzięczna, że wszystko przebiegło tak sprawnie, w miłej atmosferze, że uzyskałam wszelkie niezbędne informacje. Odkryłam, że również na NFZ opieka zdrowotna fukcjonuje bez zarzutu i na miarę współczesnych czasów. Jestem zachwycona. Bardzo dziękuję Panu, Doktorze, a także Pani Siostrze. Wspaniały duet. Gdyby Pan Doktor pracował na Zachodzie, pisanie na komputerze przejąłby inny pracownik, no ale jesteśmy w Polsce. Jest Pan wspaniałym człowiekiem. Jeszcze raz cziękuję. Wdzięczna pacjentka w tych niewdzięcznych dla lekarzy czasach....
| Uprzejmość personelu | 1,0 |
| Sprawność obsługi personelu | 1,0 |
| Opieka medyczna | 2,0 |
| Dostępność informacji | 1,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 2,0 |
| Kompleksowość leczenia | 3,0 |
Stomatolog która nie uwzględnia reklamacji zębów , / Dobner Ewa/ drogie usługi kiepskie materiały.na terenie placówki doszlo do kradziezy telefonu z kurtki...dlugie kolejki i terminy, przestarzale metody , niezgodne czesto z wiedza XXI wieku.
Stomatolog która nie uwzględnia reklamacji zębów , / Dobner Ewa/
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki