| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Jestem bardzo zadowolona z wizyt w Dermamed Wrocław. Robiłam tu powiększanie ust i botoks – wszystko przebiegło w profesjonalnej, spokojnej atmosferze. Usta wyglądają naturalnie i proporcjonalnie, a zmarszczki są wygładzone bez efektu „mrożonej twarzy”. Dodatkowo klinika ma imponujący wybór laserów – korzystałam z jednego z zabiegów na przebarwienia i efekty są naprawdę świetne. Widać, że pracują tu doświadczeni specjaliści, którzy znają się na rzeczy. Z czystym sumieniem polecam Dermamed każdemu!
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Jestem bardzo zadowolona z wizyty w klinice Dermamed Wrocław (www.dermamed.com.pl). Profesjonalna obsługa, przyjazna atmosfera i nowoczesne podejście sprawiły, że czułam się naprawdę komfortowo. Zabieg przebiegł bezproblemowo, a efekty są naturalne i widoczne. Polecam każdemu, kto szuka sprawdzonego miejsca na zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Z pewnością wrócę ponownie!
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Klinika Dermamed zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Profesjonalna obsługa, wszystko dobrze zorganizowane i bez długiego czekania. Miejsce jest nowoczesne i zadbane, a personel uprzejmy i pomocny. Zabieg został dokładnie wyjaśniony, a całość przebiegła w spokojnej atmosferze. Efekt jest dokładnie taki, jak chciałam – naturalny i estetyczny. Polecam Dermamed każdemu, kto szuka sprawdzonej kliniki medycyny estetycznej.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Dermamed to świetna klinika – czysto, nowocześnie i bardzo profesjonalnie. Od samego wejścia czułam się zaopiekowana. Personel uprzejmy i pomocny, wszystko dokładnie wyjaśnili przed zabiegiem. Sam zabieg przebiegł sprawnie, a efekty przerosły moje oczekiwania – naturalne i estetyczne. To miejsce, do którego z przyjemnością wrócę. Polecam każdemu, kto szuka dobrej kliniki medycyny estetycznej we Wrocławiu.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Klinika Dermamed we Wrocławiu to miejsce, które spełniło wszystkie moje oczekiwania. Profesjonalna obsługa, nowoczesne technologie oraz miła atmosfera sprawiły, że czułam się komfortowo przez cały czas wizyty. Zabieg przebiegł bezboleśnie, a efekty są naturalne i trwałe. Zdecydowanie polecam Dermamed każdemu, kto szuka sprawdzonej kliniki medycyny estetycznej we Wrocławiu.
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii