Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

Dom Medyczny "Gdyńska" NCMed Przychodnie

Opieka medyczna
Dostępność informacji
Wyposażenie pomieszczeń
Kompleksowość leczenia

Bareja mógłby nakręcić serial o tym przybytku. PRL tu przetrwał nienaruszony. Nic nie da się załatwić w tej przychodni, nieuprzejmość od recepcji po lekarzy. Podam 2 przykłady, chociaż miałem mnóstwo sytuacji w tym miejscu Np. 4 pielęgniarki rozmawiające na temat zakupionego przez jedną z nich mięsa w pobliskim sklepie, które koleżanka pokazywała w siatce podczas gdy pacjenci czekali w kolejce na możliwość zarejestrowania się do lekarza. Na pytanie jednego z nich czy mógłby ktoś go obsłużyć usłyszał jakże wymowne CHWILA, ZARAZ. Kolejny przykład w dobie covid musiałem przyjść do przychodni, gdyż nie chciano mi udzielić teleporady. Nie musiałem od razu do lekarza, więc umówiłem się specjalnie jako pierwszy pacjent, żeby się z nikim nie mijać. Co z tego skoro po 1,5h czekania lekarz dalej nie było w pracy, za to pacjentów w korytarzu zrobiło się już całe mnóstwo. Nie wiem ile się spóźniła lekarka, gdyż wyszedłem po rozmowie w recepcji, gdzie mieli pretensje że w ogóle zwracam uwagę na brak lekarki w gabinecie, "przecież w końcu przyjdzie siedź i czekaj pan". Odradzam tej przychodni i całego NCM, gdyż nie ma nawet odpowiedzi na skargi składane w tej instytucji. Pacjent jest tu traktowany chamsko i z pogardą jakiej nie spotkałem nigdzie indziej.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii