| Uprzejmość personelu | 2,6 |
| Dostępność informacji | 2,1 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 2,1 |
| Kompleksowość leczenia | 2,4 |
| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
TRAGEDIA!!! Niby maja kontrakt na NFZ, ale na kwalifikacji do operacji dowiadujesz się , że żeby mieć zabieg i tak trzeba zapłacić ortopedzie w gabinecie ! Prokuratura i NFZ powinna się przyjrzeć tej ,,klinice’’’ . Nic dziwnego , że pusto .
| Opieka medyczna | 2,0 |
| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
Najpierw próbowałam się dodzwonić przez kilka dni. Pani dr miła , ale gabinet stary. Ciężko się porozumieć z obsługą w rejestracji .
| Uprzejmość personelu | 2,0 |
| Sprawność obsługi personelu | 2,0 |
| Kompleksowość leczenia | 2,0 |
Dziwne miejsce. Niby ładne na pierwszy rzut oka , a gabinety straszą. Polecona ginekolożka miła , ale trochę kłuje w oczy jej maniera, która nijak ma się do tego gdzie pracuje. Odbyłam wizytę w ramach PZU , Gdy pani dr usłyszała , że mam ,,za darmo’’ zleciła kupę badań z krwi , mimo , że nic mi nie dolega., a bardzo źle znoszę pobieranie krwi. Personel sprawia wrażenie zniechęconego i wypalonego.
| Uprzejmość personelu | 3,0 |
| Kompleksowość leczenia | 2,0 |
Zagubiono mój wynik badania, za które zapłaciłam kilkaset zł. Klinika zrzuca winę na laboratorium i proponowali , żebym sama interweniowała bezpośrednio u ich wykonawcy. CHORE!!Poza tym do kliniki nie sposób się dodzwonić,mimo , że kiedy nie przyjdę , nie ma żywego ducha, więc to raczej nie jest kwestia nadmiaru pracy. Wszystko się przekłada na brak organizacji pracy i panowania nad personelem.
| Uprzejmość personelu | 5,0 |
| Sprawność obsługi personelu | 5,0 |
| Opieka medyczna | 5,0 |
| Dostępność informacji | 5,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 5,0 |
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Nic dodać, nic ująć, sprawnie i miło, ortopedzi najwyższa półka, wszystko wytłumaczą i człowiek się czuje zaopiekowany
| Uprzejmość personelu | 5,0 |
| Sprawność obsługi personelu | 5,0 |
| Opieka medyczna | 5,0 |
| Dostępność informacji | 5,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 5,0 |
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Wzorowa klinika, bardzo dobrzy specjaliści i pomocny personel, polecam. Szybko otrzymałam wynik badania z opisem.
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii