lekarz Natalia Fischer

3,6
4,2
3,4
3,8

Chyba jeszczeż nie spotkałam tak miłej pani ginekolog. Kompleksowość, kompetencja, podejście z humorem, wysłucha i wytłumaczy. Odpowie na każde pytanie, nawet najbardziej dziwne. Polecam. Byłam u niej na usg piersi, badaniu wewnętrznym, cytologii płynnej i na zwykłych konsultacjach. Dla mnie bomba.

Polecam serdecznie, uprzejma pani doktor, cierpliwie tłumaczy. Miałam wizytę z kolposkopią i pobraniem wycinka. Nic strasznego i ból był jedynie minimalny, myślałam że będzie gorzej. Więc dziewczyny, warto! :)

Pani dr zaproponowała mi usunięcie mięśniaków w swojej klinice prywatnie . Mimo , że mięśniaki są małe , chciała otwierać mi brzuch. Po rozeznaniu się na ,,mieście’’ dowiedziałam , się , że ta jej cała klinika od lat stoi pusta , a sama dr FISCHER operuje kilka kobiet w roku, kiedy znajdzie naiwne, stosując przestarzałe metody . Zabieg wykonano mi laparoskopowo na Polnej na NFZ. Czekałam dwa miesiące.

Nie polecam do USG piersi. Pani doktor zawstydza pacjenta. Dziwne komentarze. Nigdy nie spotkałam tak nieprofesjonalnego podejścia podczas tego badania.

Pani doktor dobrze i dokładnie wszystko tłumaczy, jest kompetentna i uprzejma. Informuje o różnych opcjach leczenia. Budzi zaufanie.