- 45686 placówek

Małogoska 25
28-300 Jędrzejów
tel. 041 386 14 91

moja mama w związku z tym, że łatwo powstawały siniaki i wolniej goiły się rany oraz czuła się zbyt często zmęczona, trafiła na Oddział chorób wewnętrznych i diabetologii Szpitala Specjalistycznego im. Władysława Biegańskiego w Jędrzejowie wykryto u niej cukrzycę typu II. poleżała trochę w - jak sama powiedziała - super warunkach, na schludnej sali, z miłą i profesjonalną opieką.
Opinia dodana przez Liza
CO Tam? Psychoterapia bliska Tobie

ul. Borzymowska 19
tel. tel. +48 573 050 052

Super! Polecam, miło, profesonalnie i uczciwue. Naprawdę fajne miejsce na mapie Warszawy, mają też psychiatrę dziecięcego, którego się naszukałam, a tu jak znalazł pod domem :)
Opinia dodana przez Alina

MAŁOGOSKA 25
28-300 Jędrzejów
tel. 41 386 14 91

Podczas jady na rowerze wpadłem w dziurę i upadłem na ziemie z roweru. Niestety jakoś nienaturalnie ułożyła mi się ręka. Na skutek czego odczuwałem ból w nadgarstku. Tego samego dnia umówiłem wizytę w Poradnia Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej (było to wcześnie rano). Okazało się, że mogą mnie przyjąć w godzinach popołudniowych tego samego dnia. Lekarz po krótkiej rozmowie zabrał się do badania mojej ręki. Po przeprowadzonym wywiadze stwierdził, że to tylko mocne …
Opinia dodana przez Karol

Ługowiska 1
87-850 Choceń
tel. 54 23 37 070, 725 187 070, 530 187 070

Z Ośrodka Terapii Uzależnień i pomocy pani Iwony korzystałem 2 lata temu. Na studiach zacząłem nadużywać alkoholu. Koledzy raz na razem wyciągali mnie na suto zakrapiane imprezy. W końcu doszedłem do takiego stanu, że jedynym rozwiązaniem stała się terapia. Dzięki ośrodkowi udało mi się skutecznie przezwyciężyć nałóg i wrócić do normalnego funkcjonowania.
Opinia dodana przez Michał
Pani Danuta to cudowna położna, z ogromnym doświadczeniem. Wspierająca, empatyczna i mogłam liczyć na jej pomoc/radę nawet pomiędzy wizytami patronażowymi. Wielkie wsparcie przy początkach macierzyństwa. Daje spokój i dodaje wiary w siebie w tych pierwszych, najtrudniejszych tygodniach. Serdecznie polecam!!!
Opinia dodana przez Adrianna
Klinika Medycyny Estetycznej i Kosmetologii Body Care Clinic

Ul. Opolska 7/3
tel. tel. 32 700 21 53

Moim zdaniem to aktualnie najlepszy gabinet w Katowicach (przynajmniej jeżeli chodzi o poziom obsługi i wyposażenie). Po długich poszukiwaniach miejsca w którym dostaniemy różne usługi , w końcu znaleźliśmy tą. Bardzo rzeczowi specjaliści - korzystaliśmy z żoną z usług dermatologa i Pań kosmetolog/kosmetyczek.
Opinia dodana przez Robert
Szpital św Wojciecha

Bolesława Krzywoustego 114
tel. 61 623 31 11

Doskonali fachowcy którzy do pacjentów podchodzą z sercem !! Miła obsługa. Nowy sprzęt i zadbane wnętrza. Szczerze polecam !

Busko-Zdrój
tel. 41/378 70 56

Panu Doktorowi Jerzemu Stodolnemu dziękuję za skuteczne zaopiekowanie się mną od początku do końca pobytu .Zabiegi były profesjonalnie zaplanowane ,dopracowane indywidualnie i wykonane w 100%. Obsługa pracuje na najwyższym poziomie wiedzy, doświadczenia i empatii .Panu fizjoterapeucie Michałowi dziękuję za wykonanie zabiegów z najwyższa starannością .Panu fizjoterapeucie Leszkowi za dobrą robotę i humor.Personelowi za świetną obsługę przyjęcia i koordynacji zabiegów, szczególnie Pani Anecie.Wyrazy uznania za dołożenie starań aby postawić mnie na …

Jerzego Kukuczki 5/9
tel. 604 239 539

Doświadczona kadra. Nowoczesny technologicznie i sprzętowo obiekt medyczny. Wielokierunkowość leczenia dentystycznego. Znakomici! Bezpiecznie i komfortowo 🤗
Opinia dodana przez Julietta
Bardzo polecam. Już od kilku lat chodzę z moją córką do dr Rypuły. Dzięki niej, jest ona pod bardzo dobrą opieką, a nikt inny nie chciał jej leczyć, bo ma MIH i bardzo bała się dentysty.
Opinia dodana przez Anonim

Krzywoustego 9-10 (Centrum Handlowe Kupiec I piętro)
tel. 793 138 757

Właśnie dziś byłam na zabiegu z synkiem i jesteśmy bardzo zadowoleni. Musiałam podciąć synkowi wędzidełko. Zabieg trwał chwilę, bardzo dobry kontakt doktora Żmudzińskiego z synkiem. Bardzo przeżywałam przed zabiegiem a wszystko poszło szybko i sprawnie.
Centrum Okulistyczne JASKRA

rondo ONZ 1
tel. 22 252 22 00

bardzo sprawny kontakt telefoniczny i umówienie wizyty, a na miejscu Panie z recepcji widać, że dobrze zorganizowane. Miejsce też mi się podoba bo widać, że wszystko ma tu swoje miejsce i jest w pełni wyposażone. Lekarka robiąc mi badania miała wszystko dostępne, nie musiałam nigdzie chodzić z jakimiś skierowaniami itd. Dojazd mimo iż to prawa strona Warszawy również dobry ( metro i tramwaj ). Polecam dla osób, którzy chcą być …
Opinia dodana przez Marta

H. Sienkiewicza 43
41-922 Radzionków
tel. +48 32 289 07 35, +48 609 318 801

Dużo poradni, miłe panie na rejestracji zmiana na lepsze, chociaż ta strona mogłaby być czytelniejsza www.medici-radzionkow.pl

Szymona Zimorowicza 1A
tel. 48 794 510 810

Jestem bardzo zadowolona z rehabilitacji w tej placówce i z pracy jaką wykonuje Pan Mateusz. Nigdzie nie czułam się tak dobrze zaopiekowana. Pracują tu ludzie, którzy słuchają i chcą pomóc. Polecam serdecznie Pana Mateusza.
Opinia dodana przez Alicja

Króla Kazimierza Wielkiego 28
32-300 Olkusz
tel. 32 64 31 946

Byłam na wizycie w Oko-Test z polecenia koleżanki. Miałam objawy, które mogłyby wskazywać na zaćmę. Koleżanka była już po zabiegu. Powiem tylko tyle, że lepiej trafić nie mogłam. Dr. Violetta Tomczyk-Dorożyńska to najlepsza okulistka.a toczyła mnie wsparciem. Zapewniła że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Ogromnie polecam!
Opinia dodana przez NW

Os Szkolne 3
tel. 784 925 516

Właśnie wróciłem z mojego pierwszego masażu i jestem w szoku, jakie to dobre uczucie! Miałem masaż relaksacyjny i czuję się, jakbym leżał na plaży przez cały dzień. Masażystka była mega profesjonalna, a atmosfera tam... no po prostu czysty chill. Jak szukacie miejsca, żeby się zresetować, to gorąco polecam!
Opinia dodana przez Jakub

GRABISZYŃSKA 165
tel. 717500135

jestem tam zapisana na NFZ i powiem szczerze, że nie widzę żadnej różnicy miedzy chodzeniem prywatnie, a do tej przychodni na NFZ, lekarze naprawdę się starają i nie mam wrażenia, że jestem tam niepożądanym gościem
Opinia dodana przez margaret146

Szamocka 6
tel. 22 469 83 30

W placowce tej pracuje wspanialy lekarz dr Maciej Studziński. Jest absolutnie fachowcem i z serdecznym podejsciem do pacjenta. Przed kazda wizyta przeglada wykonane badania i bardzo dokladnie omawia z pacjentem. Polecam i dziekuje za takiego opiekuna lekarza.

ŻEROMSKIEGO 10
34-100 Wadowice
tel. 50 41 18 855

Moje dziecko nie boi się już dentysty . Po wizycie w Kordencie już nie może się doczekać kiedy znów tam wróci. Sama byłam u pani dentystki i jestem zachwycona ! Polecam !

Dąbrowskiego 4 gab. 221
Świnoujście
tel. 699 887 220

Polecam każdemu, ze względu na kompleksowość leczenia i diagnostyki w jednym miejscu. Przemiły personel i bezbolesne leczenie