Najlepszy ośrodek jaki można sobie wymażyć Personel sympatyczny Jestem zawsze miło obsłużona Profesjonalizm to znak tej firmy💖
Bardzo polecam Panią Elizę. Jako pierwsza poradziła sobie z moim wieloletnim problemem, a byłam u wielu specjalistow. Żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej. Dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę.
Przychodnia „Eskulap” w Starym Sączu jest miejscem przyjaznym pacjentom. Pracuje tutaj grono lekarzy oraz pielęgniarek, którzy służą pomocą. Niewątpliwie, wyróżnia się w tej przychodni Pan dr Mateusz Juszczyk, prawdziwy lekarz z powołania, erudyta, ale też wybitny praktyk, który zadziwia swoją wiedzą i kompleksowym podejściem do pacjenta. Na każdej wizycie Pan dr przeprowadza szczegółowy wywiad oraz dokładne badanie z dokonaniem wszelkich pomiarów z pełnym poszanowaniem pacjenta. Jestem pacjentką Pana dr od …
Świetnie wyposażony gabinet okulistyczny. Po udarze potrzebowałam wykonać pełne badanie neurologiczne dla oczu i tam udało mi się wykonać kompletne badanie. Czysto i bardzo higieniczne. Polecam gabinet jak i sam salon optyczny, który znajduje się obok.
Bardzo polecam! Kompetentny i miły personel. Bez kolejek, wizyta tego samego dnia. Szybko, zwięźle i na temat.
Jestem pod wrażeniem tego, jak pozytywna atmosfera panuje w tym gabinecie. Od samego wejścia ( a w sumie nawet telefonu) Panie z rejestracji przywitały mnie miłym tonem głosu i uśmiechem. Podobnie w przypadku Pani doktor, cały czas uśmiechnięta, co widać była nawet przez maseczkę :) Wizyta przebiegłą sprawnie i profesjonalnie, jestem już umówiona na kolejną i mimo że czeka mnie leczene kanałowe, to z takim zespołem niczego się nei boję!
рунетки, runetki, секс чат, видеочат, секс видео чат, секс чат онлайн, эротический видеочат, секс с девушками, бесплатный видео чат, онлайн секс https://pl.x-cam4.com https://rt.x-cam4.com/ https://x-cam4.com/male
Przychodnia rodzinna DORMED to bardzo czysta, zadbana i funkcjonalna placówka z fachowa opieką. Włascicielka poradni Pani Dr Dorota Lewko-Ninkiewicz posiada dużą wiedzę i rozsądek, do pacjentów podchodzi z empatią, taktem i zrozumieniem ich potrzeb. Pielęgniarki i pozostały personel jest bardzo dobrze przeszkolony. Panie są miłe, uczynne i pomocne, chętnie udzielają odpowiedzi i porad, a szczególnie wyróżnia się Pani Ania, zawsze uśmiechnięta i przyjaźnie nastawiona do pacjentów. Ogólnie bardzo sympatyczne miejsce …
Jestem bardzo zadowolona z wizyt w tej przychodni, z pracy Pań pielęgniarek, położnej, dziękuję za życzliwe podejście, sprawne pobrania krwi. Dziękuję też za wspaniałe prowadzenie mnie w ciąży przez Pana Doktora Adama Rajperta, rzeczowe i konkretne podejście, a przy tym serdeczne.
Doktór Izabela Borowiecka, przychodnia "Verde" znakomity kontakt z pacjentem, wnikliwa ocena stanu zdrowia i świetne dobranie sposobu leczenia
Super przychodnia godna polecenia! Panie w recepcji są bardzo miłe i pomocne, sami lekarze też są super szczególnie Pan Robert Zapotoczny.

ulica Kujawska 12
Kruszwica
Polecam! Najlepsza przychodnia w okolicy! Dobry dostęp do lekarzy, dwóch pediatrów, ginekolog na NFZ. Polecam!
Bardzo polecam miałem uraz stawu kolanowego i jestem młodym człowiekiem więc się trochę bałem zabiegu ale niepotrzebnie :) Cieszę się, że właśnie tutaj trafiłem, lekarze zajęli się mną profesjonalnie, do tego po operacji rewelacyjna opieka, teraz wracam do normalnego życia. Dziękuje wam!!!
Super obsługa, jestem zadowolony z porady i badania, dobre warunki oczekiwania na wizytę, polecam. Wszystko załatwione jak najlepiej
Miałam wizytę u lekarza 2.10 Łukasz Tomiałowicz, lepszego podejścia do pacjenta nie widziałam. Wysoki poziom profesjonalizmu, począwszy od kontaktu w sprawie wizyty, jakość obsługi klienta na najwyższym poziomie." Serdecznie dziękuję za profesjonalne, życzliwe i bardzo uważne podejście. Czułam się wysłuchana i otoczona opieką. Z pełnym przekonaniem polecam każdemu pacjentowi! Dziękuję 100 raz.
Wspaniała opieka p.doktor, pełna zrozumienia i troski. Po uważnym wysłuchaniu pacjenta trafna decyzja i wynik, niestety Covid. Odpowiednio dobrane leki i pomoc w poprawie stanu zdrowia. Zrozumienie dla ciągnących się objawów osłabienia, nietolerancji na pokarm, bólów stawów i mięśni niedyspozycji psychicznej. Serdeczne dziękuję Wdzięczna pacjentka z Warszawy.
Jestem nowym pacjentem w tej przychodni,lecze się u dr Polak i jestem bardzo zadowolony polecam,fajnie że na NFZ można być tak dobrze leczonym
Panie doktor bardzo miłe, kompetentne, ze świetnym podejściem do dzieciaków. Gabinet po generalnym remoncie, sterylnie czysty, z nowoczesnym sprzętem i atrakcjami dla maluchów. Nasze maluchy chcą chodzić tylko do tego gabinetu.
Polecam Panią Anie, wspaniały fachowiec. Wiedza, empatią i zozumienie. Przerobiłem sporo terapii ale to tutaj czuje się w pełni zaopiekowany, wysłuchany i zrozumiany. Polecam !
Bardzo sprawna rejestracja miłe Panie szybki mnie wpisały na listę na wizytę. Placówka bardzo zadbana. Sami specjaliści , którzy każdemu dobrze pomogą.