Filtry ›Wyniki wyszukiwania- 17970 placówek
Właśnie wróciłem z wizyty w centrum stomatologicznym Albusdent i muszę przyznać, że jestem niezwykle zadowolony z otrzymanej tam opieki. Przeprowadzono u mnie leczenie kanałowe, które przebiegło bez jakiegokolwiek bólu, a ból zęba zniknął jak ręką odjął. Wyposażenie centrum Albusdent jest nowoczesne i profesjonalne, co z pewnością wpłynęło na jakość i komfort wykonanego zabiegu. Pani Maryna na recepcji była niezwykle miła i pomocna, zatroszczyła się o wszystkie moje potrzeby jako pacjenta. …
Opinia dodana przez Paweł
Bardzo polecam opiekę kardiologiczna w serafinmedzie, trzeba tylko uważać żeby trafić do doktora Adama - jest tam 3 kardiologów o tym nazwisku i tylko doktor Adam prawidłowo rozpoznał moją chorobę, szkoda że trafiłem do niego dopiero na końcu. Otoczył mnie należytą opieką, wizyta była bardzo przyjemna i konkretna. To kardiolog z sercem. Polecam.
Opinia dodana przez Anonim
Bardzo profesjonalna, cierpliwa pani doktor medycyny estetycznej z dużym doświadczeniem. Efekty zabiegu są widoczne, ale bardzo subtelne, więc nie ma efektu sztucznej twarzy
Opinia dodana przez Maga
miejsce warte polecenia, miła i fachowa obsługa, wielu specjalistów w jednym miejscu, promują podejście holistyczne w leczeniu
Opinia dodana przez Katarzyna
Byłem u tego doktora , mając niecałe 10 lat ( teraz mam 20) . Dawno bo dawno , ale coś pamiętam . Doktor był dla mnie bardzo miły , fajne metody badań wprowadzał , dietę przepisał
Opinia dodana przez Adasio Wawa
Lekarz z niezwykla wiedza i pasja. Nigdy nie spotkalam lekarza, ktory leczy i pomaga z takim zaangazowaniem. Dziekuje za wszelka pomoc i polecam!
Opinia dodana przez Anna
Korzystałam z Centrum Diagnosis wielokrotnie i zawsze czułam się zaopiekowana przez cały czas - od pomocnych i miłych Pań w rejestracji, po kompleksowe podejście do pacjenta w gabinecie lekarskim. Ostatnio miałam podawany kwas hialuronowy w kolano (chondromalacja rzepki, zmiany degeneracyjne łąkotki). Samo podanie kwasu przez dr Arletę Witkowską - Łuczak było całkowicie bezbolesne, a od tamtego momentu ból, który utrzymywał się wcześniej przez kilka miesięcy, zniknął. Polecam bardzo!
Opinia dodana przez Anonim
Świetny personel, do przychodni dodzwonić się można bez problemu. Panie w rejestracji udzielają wyczerpujących odpowiedzi i są bardzo uprzejme. Lekarz POZ niekonwencjonalny, ale bardzo podoba mi się jego podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez Anonim
Podziękowanie dla Szpitala w Lipnie. Dziękuję wszystkim lekarzom, zespołom pielęgniarskim i administracji za przemiłą obsługę, opiekę i udzielenie wszelkiej medycznej pomocy w czasie mojej choroby. Przyjazny i życzliwy stosunek, co tworzy atmosferę wzajemnego poszanowania i zaufania. Za empatię i wielką kulturę w relacjach z pacjentem. Jeszcze raz dziękuję, a życzenia przesyłam z dedykacją: "Życie to długa droga w nieznane, pełna wezwania, często wyboista, kręta, trudna do pokonania. Nie ustawajcie w …
Opinia dodana przez Anonim
Ludwikowo lipiec 2022 Miejsce to jest bezdyskusyjnym miejscem do naśladowania przez inne jednostki szpitalne - jest wzorem!! Ocena moja jest oparta na doświadczeniu jakie zdobyłem w sześciu szpitalach w czasie dwudziestu dwóch pobytów w ciągu ostatnich trzech lat!!! Profesjonalizm, empatia, otwartość, i rzetelność są tutaj na porządku dziennym. Personel medyczny i rehabilitanci oraz personel pomocniczy stanowią zespół najwyższej jakości! Na uwagę zasługują: estetka całego obiektu, jego czystość oraz b.przyzwoite jedzenie! …
Opinia dodana przez Wojciech Jabłoński
Polecam to miejsce, nagła sytuacja, ból zęba wieczorem, nie wiedziałam gdzie się zgłosić ( było już dość późno ) zaczęłam szukać informacji po internecie i znalazłam tutaj placówkę która mi pomogła. Umówienie wizyty, taksówka i przyjęto mnie ekspresowo. Lekarz widać iż z dużą wiedzą i doświadczeniem i zaraz było po wszystkim. Miejsce dobrze zlokalizowane i wyposażone.
Opinia dodana przez Marta
W pełni profesjonalna opieka, począwszy od pani w rejestracji, przez lekarzy psychiatrów i psychologów. Wszyscy sprawiają wrażenie bardzo kompetentnych. Dodatkowo bardzo dobre warunki lokalowe, przytulne pomieszczenia i wystrój. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez Elżbieta
Uprzejmość personelu, opieka medyczna, wyposażenie pomieszczeń i kompleksowość leczenia najwyższa nota - 5 pkt. Sprawność obsługi pacjenta - 4 pkt. bo są momenty kiedy jest kolejka. Dostępność informacji - 4 pkt. bo pod koniec roku nie mogłem się dodzwonić. A teraz tak od siebie: Lekarze bardzo kompleksowo objaśniają zabiegi. Sam zabieg jest bezbolesny bo stosują miejscowe znieczulenie. Po 2-ch godzinach od zabiegu (przepuklina pachwinowa) bez problemu udałem się do domu. …
Opinia dodana przez Zenon
Dr. Pawlina, Pełen profesjonalizm, najlepszy z najlepszych. Bardzo rzeczowy, pełen empatii lekarz, który zawsze przychodzi z pomocą. Świetny fachowiec. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam gorąco!
Opinia dodana przez Natalia
szpital jest super... personel niesamowity.Z trójmiejskich szpitali to zdecydowany faworyt.Opieka fachowa i profesionalna a pani Beatka z kardio jest the best!!
Opinia dodana przez andrzej
Super przychodnia ! Wspaniali lekarze. Wszystkie panie miłe i uczynne, w rejestracji zawsze pomocne. W zabiegowym czy punkcie poboru personel z dużą empatią. Przychodnia z duszą 😄
Opinia dodana przez Barbara
Fachowa pomoc. Traktowanie pacjenta osobowo a nie przedmiotowo. Nowy obiekt. Trochę mało lekarzy ale może dla tego że to okres pandemiczy a oni też chorują
Opinia dodana przez Anonim
Specjalne podziękowania dla pań pielęgniarek, które zajmują się ludźmi po operacji kręgosłupa, i nie tylko , dziękuję Bogu za was , i że jesteście, chciałem też podziękować dla Pana Andrzeja Kozłowskiego, dla Pani Marii Kozłowskiej i całemu zespołowi wykonujecie wspaniałą robotę, nie lubię pisać opinii , ale należy się wam wszystkim podziękowania. Podziękowania od Krzysztofa, spadochroniarza oraz instruktora nurkowania
Opinia dodana przez Krzysztof
Bardzo dobry ośrodek, przemiły personel. Nie mam zastrzeżeń do pracy lekarzy. Nie trzeba czekać długo na badania.
Opinia dodana przez Kasia
Polecam gabinet i Panią Dorotę która ma dużo cierpliwości i ogromną wiedzeęw doborze aparatów słuchowych
Opinia dodana przez Użytkownik zalogowany