- 45706 placówek

Zwycięska 14ca/B
tel. 71 77 76 777

Miałam wizytę u lekarza 2.10 Łukasz Tomiałowicz, lepszego podejścia do pacjenta nie widziałam. Wysoki poziom profesjonalizmu, począwszy od kontaktu w sprawie wizyty, jakość obsługi klienta na najwyższym poziomie." Serdecznie dziękuję za profesjonalne, życzliwe i bardzo uważne podejście. Czułam się wysłuchana i otoczona opieką. Z pełnym przekonaniem polecam każdemu pacjentowi! Dziękuję 100 raz.
Opinia dodana przez Olha

Gen. J. Hallera 19
84-120 Władysławowo
tel. 58-674-11-07

Wspaniała opieka p.doktor, pełna zrozumienia i troski. Po uważnym wysłuchaniu pacjenta trafna decyzja i wynik, niestety Covid. Odpowiednio dobrane leki i pomoc w poprawie stanu zdrowia. Zrozumienie dla ciągnących się objawów osłabienia, nietolerancji na pokarm, bólów stawów i mięśni niedyspozycji psychicznej. Serdeczne dziękuję Wdzięczna pacjentka z Warszawy.
Opinia dodana przez Joanna

11 Listopada 171/A
41-219 Sosnowiec
tel. 32 297 44 88

Jestem nowym pacjentem w tej przychodni,lecze się u dr Polak i jestem bardzo zadowolony polecam,fajnie że na NFZ można być tak dobrze leczonym
Opinia dodana przez Anonim
Panie doktor bardzo miłe, kompetentne, ze świetnym podejściem do dzieciaków. Gabinet po generalnym remoncie, sterylnie czysty, z nowoczesnym sprzętem i atrakcjami dla maluchów. Nasze maluchy chcą chodzić tylko do tego gabinetu.
Opinia dodana przez Andrzej

Józefa Włodka 16-18
86-300 Grudziądz
tel. 530 997 555

Bardzo sprawna rejestracja miłe Panie szybki mnie wpisały na listę na wizytę. Placówka bardzo zadbana. Sami specjaliści , którzy każdemu dobrze pomogą.
M-Estetica Chirurgia i Medycyna Estetyczna

Aleja Komisji Edukacji Narodowej 21 lok. U7
tel. 666404584

Lekarze bardzo empatyczni z dużą wiedzą. Bardzo fachowa i kompetentna pani dietetyk. Dzięki Programowi utraty wagi z balonem Elipse zrzucilam 20 kg. Efekty utrzymują się od ponad 10 miesięcy. Bardzo wszystkim dziękuję
Opinia dodana przez Użytkownik zalogowany

Rzuchowa 474
33-114 Rzuchowa
tel. 14 68 92 144

W przychodni znajduje się gabinet stomatologiczny oraz przyjmują lekarze rodzinni . Stomatolog świetny : kontakt z pacjentem, kompetencja i bardzo dobre efekty leczenia. Wszystko bezboleśnie plan leczenia podany z różnymi wariantami więc bez niespodzianek. Bardzo dużo ludzi korzysta i wszyscy zadowoleni .Przy fotelu rtg - zdjęcie zęba na ekranie komputera . Lekarze rodzinni bardzo mili . Sprawna szybka obsługa . I jest coś czego jeszcze nigdzie nie widziałem ani nawet …
Opinia dodana przez Kamil
Wspaniałe miejsce w sieci warte zapamiętania. W ostrej sytuacji umówiłem telefonicznie wizytę domową specjalisty z dnia na dzień. Osoba, z którą rozmawiałem musiała tylko sprawdzić, czy lekarz da radę. W nocy sytuacja radykalnie się poprawiła i wizyta przestała być konieczna. Jeszcze przed 7 rano mogłem bez żadnych problemów wizytę odwołać. W mojej ocenie ci ludzie wykazują wielką determinację i oddanie, by służyć swoim pacjentom. Bardzo dziękuję!

Bierutowska 63
tel. 71 345 64 20

Leczę się u dr. Teżyka lekarz pierwszego kontaktu Uważam że to wspaniały Lekarz i człowiek, w stosunku do pacjenta, bardzo uprzejmy, wszystko spokojnie wytłumaczy, szczególnie daje poszanowanie starszej osobie!! Również jako lekarz dobry fachowiec, godny polecenia!
Opinia dodana przez Henryka

Piastowa 5a
36-200 Brzozów
tel. 13 43 95 444

Bardzo uprzejme i profesjonalne podejscie do pacjenta.Lekarz slucha pacjenta i wszystkie prace sa wykonywane bardzo precyzyjnie i starannie. Ceny przystepne .Jestem pod wrazeniem i kazdemu polecam lekarzy z Beta Med.
Opinia dodana przez Krystyna
OCHOTA MEDICAL CENTER

Maurycego Mochnackiego 10
tel. 22 612 88 33

Z czystym sumieniem polecam placówkę Ochota Medical Center. Lekarze jak i cały personel są naprawdę bardzo profesjonalni i pomocni. Byłam na wizycie u dr Gardockiego i na pewno będę wracać do tego lekarza i placówki. POLECAM
Centrum Diagnostyki Optomed w Katowicach

ul. Żwirki i Wigury 4
tel. Rejestracja: +48 32 781 66 66, +48 32 200 05 13 tel. kom: +48 601 41 29 42, tel./fax +48 32 781 98 93

najlepsza placówka okulistyczna w kraju !!! miałam kłpoty z powiekami z którymi inni specjaliści nie mogli sobie poradzić a tu uzyskałam profesjonalną pomoc. gorąco polecam!!
Alcor. Centrum medyczne - wizyty domowe Lekarzy specjalistów 24h

Żegańska 21/23
tel. 22 622 69 22

Polecam. Nie wie wiem jak mam wyrazić swoją wdzięczność. Jak dla mnie - wszystko ok. Tak świetnej opieki dawno nie miałem. Każdemu choremu polecam taką opiekę.
Specjalistyczne Centrum Medyczne LacusMed

Rzeszowska 1A
tel. 695 707 095

Świetna przychodnia oferująca szereg usług medycznych. Fachowa pomoc i miła obsługa. Należę do przychodni od początku jej istnienia i nigdy się nie zawiodłam. Polecam!

Anny Dobrskiej 1
06-500 Mława
tel. 23 6546 990

Ogromne podziękowania za profesjonalną oraz merytoryczną obsługę pacjenta dla doktora Antoniego Koźmińskiego ze stacji dializ i doktora Rafała Grzybowskiego z SOR.
Opinia dodana przez Ryszard
Artisan Clinic

Nasturcjowa 6
tel. 728 840 465

Bardzo polecam, robiłem lifting twarzy. Cały personel i Doktor bardzo pomocni. Efekt super, lepszy niż oczekiwałem

Ks. J.Bosko 5
08-300 Sokołów Podlaski
tel. 025 781 72 00

Moja mama była na oddziale rechabilitacji i była bardzo zadowolona personel bardzo się postarał żeby mamę postawić na nogi bardzo polecam ten szpital
Opinia dodana przez Marek
Jestem stałym pacjentem dra Niedzieli i jestem bardzo zadowolony z wyników leczenia. Doktor jest bardzo dobrym specjalistą (serdecznie polecam). Jest miły, sympatyczny, punktualny, a pacjentów wita z uśmiechem.
Opinia dodana przez Józef Mizura
Ratownicy medyczni Rafał Lewandowski i Wojciech Okniński wykazali się pełnym profesjonalizmem łączącym wrażliwość i empatię w kontakcie i wywiadzie z precyzyjnym, fachowym działaniem, doprowadzając tym samym do szybkiej poprawy stanu zdrowia pacjentki i poszerzenia jej wiedzy.
Opinia dodana przez Urszula

ulica Niecała 15

Nowoczesne Centrum Medyczne. Wyśmienici specjaliści. Lokalizacja w centrum Lublina. Bardzo czysto, miła obsługa. Polecam.
Opinia dodana przez Joanna