Filtry ›Wyniki wyszukiwania- 45678 placówek
Skończyłam leczenie implantoprotetyczne u dr. Wróbel, wizyty sprawne, relacja lekarz- pacjent profesjonalna. Sympatyczna kadra i parking na miejscu. Mosty wyszły naturalnie, dobrze dobrany kolor i fason. Zdarzyło mi się czekać ponad 30min, więc można lepiej rozplanować terminarz. Leczyłam też kanałowo ząb u dr Justyny w drugim gabinecie, nie boli.
Opinia dodana przez Kamila
Zdecydowanie polecam tę placówkę. Bałem się badania urodynamicznego, ale personel zrobił wszystko, żeby zapewnić mi komfort psychiczny i fizyczny, za co serdecznie dziękuję. Pani Pielęgniarka, który wykonywała badanie, super! Pani Doktor konkretna, chętnie udzieliła wszelkich informacji.
Opinia dodana przez Robert
Przez 3 dni przebywałam na Oddziale Ginekologicznym, gdzie wykonano mi zabieg laparoskopowy. Jestem pod wrażeniem uprzejmości i opieki personelu medycznego. Warunki były bardzo komfortowe, sala była przytulniejsza niż pokój w 4-gwiazdkowym resorcie na Sardynii, skąd wróciłam parę dni przed pobytem w szpitalu. Panie pielęgniarki wiele razy w nocy przychodziły sprawdzać, czy wszystko z pacjentkami ok, bardzo często sprawdzały ciśnienie krwi, saturację, pytały o poziom bólu i uśmierzały go lekami. Nie …
Opinia dodana przez Anonim
Gdy przychodziłem to za każdym razem słyszałem wyższy koszt. A u mnie takich pieniędzy nie ma i nie będzie Z tego powodu rezygnuję z takich usług. A4
Opinia dodana przez Anonim
Pani doktor jest miłą i kontaktową lekarką, z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że skutecznie diagnozuje pacjenta, proponując odpowiednie leczenie. Nie krępuje swoją osobą. Obsługa pacjenta w przychodni sprawna. Polecam
Opinia dodana przez Anonim
Gdy się rozchorowałam i potrzebowałam pilnej wizyty była to jedyna placówka która przyjęła mnie w tym samym dniu .Personel życzliwy informacje pełne ,również przez telefon .Lekarz miły i kompetentny.Szybko uzyskałam pomoc. Polecam.
Opinia dodana przez Natalia
Po pierwszej wizycie u dr.Marcinkowskiego , rewelacja , tak powinna wyglądać opieka medyczna !
Opinia dodana przez marek
super nowoczesna przychodnia wspaniale wyposażona w sprzęt i przyjazna do pacjenta, miła obsługa bez kolejek
Opinia dodana przez Mirek
Zadowolenie z obsługi jest pełne. Może nały minus, że zwykle na poczekalni trzeba trochę poczekać, a to w przypadku, gdy się śpieszy trochę irytuje. Nie zmiania to jednak oceny, że wszyscy są bardzo profesjonalni i uprzejmi. Atmosfera bardzo wesoła i przyjazna. Polecam jednak umawiać się na wizytę, gdy mamy więcej czasu, niż "na styk", bo zwykle punktualnie o wyznaczonej porze nie wejdziemy.
Opinia dodana przez Alicja
Świetni lekarze i personel ! Nigdy nie czułam się bardziej komfortowo u dentysty. Zabieg wykonany sprawnie, bezboleśnie a rezultat mega zadowalający !
Opinia dodana przez Renata
Od jakiegoś czasu leczę się w Dental-Care i jestem bardzo zadowolona. Pani Agnieszka to był trzeci stomatolog, do którego trafiłam. Miałam problemy z jednym z zębów – rozwinięty stan zapalny, ból nie do wytrzymania. Ale nie to było najgorsze. Lekarze, z którymi konsultowałam się wcześniej chcieli usunąć zęba twierdząc, że próchnica jest zbyt zaawansowana a szanse na powodzenie leczenia niewielkie. Z racji, że w pracy mam kontakt z klientem, nie …
Opinia dodana przez Anna
Z całego serca polecam Odział Ginekologiczno-Położniczy. Chociaż na podłodze leży linoleum to odział jest wspaniały bo pracują tu cudowni ludzie. Pielęgniarki to Anioły, miłe sympatyczne,zatroskane i zawsze gotowe nieść pomoc. A pan Ordynator to wspaniały fachowiec (wzorowo przeprowadzona laparoskopia) i bardzo sympatyczny, spokojny ,miły człowiek.. Naprawdę nie trzeba szukać jakiś wielkich , znanych klinik .Spokojnie można wybrać kameralny odział w Kłodzku i czuć się bezpiecznie .
Opinia dodana przez Ewa
Właśnie wróciłem z wizyty w centrum stomatologicznym Albusdent i muszę przyznać, że jestem niezwykle zadowolony z otrzymanej tam opieki. Przeprowadzono u mnie leczenie kanałowe, które przebiegło bez jakiegokolwiek bólu, a ból zęba zniknął jak ręką odjął. Wyposażenie centrum Albusdent jest nowoczesne i profesjonalne, co z pewnością wpłynęło na jakość i komfort wykonanego zabiegu. Pani Maryna na recepcji była niezwykle miła i pomocna, zatroszczyła się o wszystkie moje potrzeby jako pacjenta. …
Opinia dodana przez Paweł
Wszyscy pracownicy bardzo uprzejmi i pomocni. Można się tam poczuć jak w domu. Opieka bardzo profesjonalna. Bardzo dużo pomocy i sprzętu. Placówka godna polecenia.
Opinia dodana przez Anonim
Bardzo polecam opiekę kardiologiczna w serafinmedzie, trzeba tylko uważać żeby trafić do doktora Adama - jest tam 3 kardiologów o tym nazwisku i tylko doktor Adam prawidłowo rozpoznał moją chorobę, szkoda że trafiłem do niego dopiero na końcu. Otoczył mnie należytą opieką, wizyta była bardzo przyjemna i konkretna. To kardiolog z sercem. Polecam.
Opinia dodana przez Anonim
Bardzo profesjonalna, cierpliwa pani doktor medycyny estetycznej z dużym doświadczeniem. Efekty zabiegu są widoczne, ale bardzo subtelne, więc nie ma efektu sztucznej twarzy
Opinia dodana przez Maga
miejsce warte polecenia, miła i fachowa obsługa, wielu specjalistów w jednym miejscu, promują podejście holistyczne w leczeniu
Opinia dodana przez Katarzyna
Życzliwość, kompetencje, empatia i zaangażowanie to cechy charakterystyczne w tej Przychodni. Każdego pacjenta traktują jak VIP-a.
Opinia dodana przez Stanisław
Byłem u tego doktora , mając niecałe 10 lat ( teraz mam 20) . Dawno bo dawno , ale coś pamiętam . Doktor był dla mnie bardzo miły , fajne metody badań wprowadzał , dietę przepisał
Opinia dodana przez Adasio Wawa
Lekarz z niezwykla wiedza i pasja. Nigdy nie spotkalam lekarza, ktory leczy i pomaga z takim zaangazowaniem. Dziekuje za wszelka pomoc i polecam!
Opinia dodana przez Anna