- 45701 placówek
Pani Doktor Katarzyna Kwiatkowska jest najlepszym lekarzem na jakiego trafiłem. Byłem u niej w małym szpitalu w Mikołowie bojąc się czy ja i moje kolano dostanie się w ręce kogoś kto mi właściwie pomoże. Jest wspaniałą lekarką - życzliwą, z dużą empatią i ogromną wiedzą i inteligencją. Nie ma jeszcze skończonej specjalizacji a znacznie lepiej niż wszyscy specjaliści potrafi stwierdzić przyczynę, wyjaśnić kompleksowo każdy problem i przekazać co dalej robić. …
Opinia dodana przez Kamil

Radziwiłłowska 5
20-080 Lublin
tel. 81 5323711

Bardzo dobrze wyposażona placówka. Oceniam usługi stomatologiczne - bo tylko z nich kozystałam. Pozdrawiam
Opinia dodana przez Kamila

Przybyszewskiego 94 b
tel. 0-42 672-49-78

Doskonała opieka.Doktor Kujawski-rewelacja.Pani Jola Palus-również.Doktor De Corde-nie spotkałem lepszej.
Opinia dodana przez Robert

Henryka Sienkiewicza 53B/3
15-002 Białystok
tel. 85 67 51 479

Opieka lekarska na najwyższym poziomie. Dr. Leszczyńska to chodzące dobro i ciepło. P. Asieńka z rejestracji i panie z gab. zabiegowego cudowne.
Opinia dodana przez Bożena

Górczyńska 17
66-400 Gorzów Wielkopolski
tel. 95 7151164

Polecam, najlepsza placówka w Gorzowie, lekarze w porządku, przyjazna atmosfera , super rehabilitacja!
Opinia dodana przez Krzysztof

Niecała 15
20-080 Lublin
tel. 817408181

Nowoczesne Centrum Medyczne. Wyśmienici specjaliści. Lokalizacja w centrum Lublina. Bardzo czysto, miła obsługa. Polecam.
Opinia dodana przez Joanna

TOPOLOWA 78
33-113 Zgłobice
tel. 515 323 247

W 100% mogę polecić ten gabinet. Młodzi, bardzo doświadczeni lekarze bardzo mi pomogli. Bardzo kulturalni, mili i widać, że dbają o pacjenta. Sam gabinet bardzo nowoczesny. Polecam!
Opinia dodana przez Michał

JÓZEFA SOWIŃSKIEGO 10./2
33-100 Tarnów
tel. 14 62 61 462

profesjonalna obsługa, p.Anna Górska delikatnie leczy moje zęby, oststnio zakupiła laser i bez borowania leczy
Opinia dodana przez JUSTYNA

Słodowa 2-2A
67-200 Głogów
tel. 0768342382

Z całego serca polecam panią dr Jolantę która w profesjonalny sposób zaopiekuje się wzrokiem a miłe dziewczyny profesjonalnie dobiorą najlepsze markowe oprawy w najniższych cenach.Polecam i pozdrawiam Julkaaaaa
Opinia dodana przez Anonim

Seweryna Goszczyńskiego 1
tel. 22 54 20 606

Do Warszawskiego Ośrodka Proktologii w szpitalu Św. Elżbiety trafiłam z ciężkim przypadkiem, według lekarzy w innym szpitalu - nieoperacyjnym. Zostałam przyjęta na konsultację i ku mojej ogromnej radości zespół specjalistów docent Kołodziejczak zdecydował się podjąć operacji. Dzięki nim jestem teraz zdrowa, pozbyłam się wstydliwych objawów i wreszcie żyję na pełnych obrotach. Polecam serdecznie szpital, opieka na najwyższym poziomie, czysto, przytulnie.
Opinia dodana przez Marta
niezwykle uczynni lekarze, wyrozumieli dla pacjenta i chętnie słuŻĄCY POMOCĄ NIGDY NIE ZOSTAŁE POZOSTAWIONY SA
Opinia dodana przez Anonim
Dzień dobry W dniu dzisiejszym tj.12.01.2026r odbyła się wizyta u Pana doktora -Wojciech Kopczyński -chirurg. Bardzo dziękuję Panu doktorowi oraz Pani pielęgniarce za pomoc i informację mojemu ojcu ,który ma 83 lata .Który potrzebuję więcej uwagi ,czasu i zrozumienia. Dziękujemy-rodzina Wszystkiego dobrego.
Opinia dodana przez Beata

Klonowa 12
78-100 Kołobrzeg
tel. 508 103 546

Polecam Panią Anie, wspaniały fachowiec. Wiedza, empatią i zozumienie. Przerobiłem sporo terapii ale to tutaj czuje się w pełni zaopiekowany, wysłuchany i zrozumiany. Polecam !
Opinia dodana przez Henryk

Bydgoszcz, ul. Szpitalna 19
Bydgoszcz
tel. 523709313

Jestem pozytywnie zaszokowany poziomem opieki na tym oddziale. Pani doktor Pierścińska zrobi dla Ciebie wszystko co dla niej możliwe. Pielęgniarki wręcz dopominają się by Tobie pomóc. Wszyscy są życzliwi, przyjaźni, czuć od nich "ciepło" i bardzo naturalni. Pobyt tutaj jest ogromną przyjemnością. Twoja choroba idzie w zapomnienie. Bardzo Wam, drogi personelu dziękuję i życzę wielu życzliwych pacjentów.
Opinia dodana przez Andrzej

Dąbrowskiego 20
44-240 Żory
tel. 32 4341781

Szpital w Żorach jest na najwyższym poziomie, czysto sterylnie. Cały oddz Wewnętrzny pod wodzą Ordynatora klasa sama w sobie.ludzie wielkiej charyzmy i poświęcenia,bez reszty oddani pacjentom. w imieniu własnym i Sabiny z sali 11-życzę wam aby wasza miłość do zawodu w waszych sercach gościła w was Forever. dziękuje Ryszard
Opinia dodana przez Ryszard