Właśnie wróciłem z wizyty w centrum stomatologicznym Albusdent i muszę przyznać, że jestem niezwykle zadowolony z otrzymanej tam opieki. Przeprowadzono u mnie leczenie kanałowe, które przebiegło bez jakiegokolwiek bólu, a ból zęba zniknął jak ręką odjął. Wyposażenie centrum Albusdent jest nowoczesne i profesjonalne, co z pewnością wpłynęło na jakość i komfort wykonanego zabiegu. Pani Maryna na recepcji była niezwykle miła i pomocna, zatroszczyła się o wszystkie moje potrzeby jako pacjenta. …
Wszyscy pracownicy bardzo uprzejmi i pomocni. Można się tam poczuć jak w domu. Opieka bardzo profesjonalna. Bardzo dużo pomocy i sprzętu. Placówka godna polecenia.
Bardzo polecam opiekę kardiologiczna w serafinmedzie, trzeba tylko uważać żeby trafić do doktora Adama - jest tam 3 kardiologów o tym nazwisku i tylko doktor Adam prawidłowo rozpoznał moją chorobę, szkoda że trafiłem do niego dopiero na końcu. Otoczył mnie należytą opieką, wizyta była bardzo przyjemna i konkretna. To kardiolog z sercem. Polecam.
Bardzo profesjonalna, cierpliwa pani doktor medycyny estetycznej z dużym doświadczeniem. Efekty zabiegu są widoczne, ale bardzo subtelne, więc nie ma efektu sztucznej twarzy
miejsce warte polecenia, miła i fachowa obsługa, wielu specjalistów w jednym miejscu, promują podejście holistyczne w leczeniu
Życzliwość, kompetencje, empatia i zaangażowanie to cechy charakterystyczne w tej Przychodni. Każdego pacjenta traktują jak VIP-a.
Byłem u tego doktora , mając niecałe 10 lat ( teraz mam 20) . Dawno bo dawno , ale coś pamiętam . Doktor był dla mnie bardzo miły , fajne metody badań wprowadzał , dietę przepisał
Lekarz z niezwykla wiedza i pasja. Nigdy nie spotkalam lekarza, ktory leczy i pomaga z takim zaangazowaniem. Dziekuje za wszelka pomoc i polecam!
Wspaniała placówka, pielęgniarki miłe i pomocne, bardzo kompetentni lekarze. Można się jedynie przyczepić do szczegółów. Labolatorium posiada jedynie jedną Panią, która dobrze pobiera materiał - a to zdecydowanie za mało. Mankamentem jest też rejestracja, stanie przed przychodnią godzinę, po to aby dostać się do Pani doktor Krzywdzińskiej to stanowcza przesada. Problem jest również z rejestracją telefoniczną, nie dość, że od godziny 9:00, to nie można się praktycznie dostać do żadnego …
Świetny personel, do przychodni dodzwonić się można bez problemu. Panie w rejestracji udzielają wyczerpujących odpowiedzi i są bardzo uprzejme. Lekarz POZ niekonwencjonalny, ale bardzo podoba mi się jego podejście do pacjenta.
Podziękowanie dla Szpitala w Lipnie. Dziękuję wszystkim lekarzom, zespołom pielęgniarskim i administracji za przemiłą obsługę, opiekę i udzielenie wszelkiej medycznej pomocy w czasie mojej choroby. Przyjazny i życzliwy stosunek, co tworzy atmosferę wzajemnego poszanowania i zaufania. Za empatię i wielką kulturę w relacjach z pacjentem. Jeszcze raz dziękuję, a życzenia przesyłam z dedykacją: "Życie to długa droga w nieznane, pełna wezwania, często wyboista, kręta, trudna do pokonania. Nie ustawajcie w …
Polecam to miejsce, nagła sytuacja, ból zęba wieczorem, nie wiedziałam gdzie się zgłosić ( było już dość późno ) zaczęłam szukać informacji po internecie i znalazłam tutaj placówkę która mi pomogła. Umówienie wizyty, taksówka i przyjęto mnie ekspresowo. Lekarz widać iż z dużą wiedzą i doświadczeniem i zaraz było po wszystkim. Miejsce dobrze zlokalizowane i wyposażone.
Bardzo miły, opiekuńczy personel lekarski. Uratowali mi kolano jednym zastrzykiem. W innej klinice chcieli przeprowadzać operację. Chodzę i czuję się świetnie. Dziękuję za sprawną i skuteczną pomoc.
W pełni profesjonalna opieka, począwszy od pani w rejestracji, przez lekarzy psychiatrów i psychologów. Wszyscy sprawiają wrażenie bardzo kompetentnych. Dodatkowo bardzo dobre warunki lokalowe, przytulne pomieszczenia i wystrój. Szczerze polecam.

Waryńskiego 9
tel. 22 6212349,6251590
Bardzo dobra przychodnia.Można zrobić potrzebne badania szybko.Wysoki poziom kompetencji i profesjonalne podejście do pacjenta.Polecam.
Miła i uśmiechnięta obsługa, bezbolesne pobranie krwi na badania i pełen profesjonalizm na każdym kroku. Polecam!
Lecze córka na atopowe zapalenie skory od 5 lat u PANI HANSLIK a Jatrzebiu bardzo dobry dermatolog POLECAM
Lekarze bardzo zaangażowani czuje ze zależy im na pacjencie duża empatia personelu.wiem ze jestem w dobrych rekach
Odbyłam wizytę w okoklinik całkiem niedawno - po przeniesieniu placówki w nowe miejsce . i musze przyznać , że jestem pod wielkim wrażeniem . budynek jeszcze pachnie nowoscia , jest tam bardzo miła obsługa , lekarz który mnie przyjmował byl bardzo zaangazowany i pomocny . zdecydowanie polecam jeśli ktoś wybiera sie do okulisty
Uprzejmość personelu, opieka medyczna, wyposażenie pomieszczeń i kompleksowość leczenia najwyższa nota - 5 pkt. Sprawność obsługi pacjenta - 4 pkt. bo są momenty kiedy jest kolejka. Dostępność informacji - 4 pkt. bo pod koniec roku nie mogłem się dodzwonić. A teraz tak od siebie: Lekarze bardzo kompleksowo objaśniają zabiegi. Sam zabieg jest bezbolesny bo stosują miejscowe znieczulenie. Po 2-ch godzinach od zabiegu (przepuklina pachwinowa) bez problemu udałem się do domu. …