- 45678 placówek

Miarki 29
59-700 Bolesławiec
tel. 75 7382511,7341245

Wspaniała placówka, pielęgniarki miłe i pomocne, bardzo kompetentni lekarze. Można się jedynie przyczepić do szczegółów. Labolatorium posiada jedynie jedną Panią, która dobrze pobiera materiał - a to zdecydowanie za mało. Mankamentem jest też rejestracja, stanie przed przychodnią godzinę, po to aby dostać się do Pani doktor Krzywdzińskiej to stanowcza przesada. Problem jest również z rejestracją telefoniczną, nie dość, że od godziny 9:00, to nie można się praktycznie dostać do żadnego …
Opinia dodana przez Kasia

Jana Kilińskiego 21
tel. 42 630 27 59, 731 765 649

Świetny personel, do przychodni dodzwonić się można bez problemu. Panie w rejestracji udzielają wyczerpujących odpowiedzi i są bardzo uprzejme. Lekarz POZ niekonwencjonalny, ale bardzo podoba mi się jego podejście do pacjenta.

ulica Nieszawska 6
87-600 Lipno

Podziękowanie dla Szpitala w Lipnie. Dziękuję wszystkim lekarzom, zespołom pielęgniarskim i administracji za przemiłą obsługę, opiekę i udzielenie wszelkiej medycznej pomocy w czasie mojej choroby. Przyjazny i życzliwy stosunek, co tworzy atmosferę wzajemnego poszanowania i zaufania. Za empatię i wielką kulturę w relacjach z pacjentem. Jeszcze raz dziękuję, a życzenia przesyłam z dedykacją: "Życie to długa droga w nieznane, pełna wezwania, często wyboista, kręta, trudna do pokonania. Nie ustawajcie w …
Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna

Ludna 10a
tel. 22 625 01 02, 22 625 01 05

Polecam to miejsce, nagła sytuacja, ból zęba wieczorem, nie wiedziałam gdzie się zgłosić ( było już dość późno ) zaczęłam szukać informacji po internecie i znalazłam tutaj placówkę która mi pomogła. Umówienie wizyty, taksówka i przyjęto mnie ekspresowo. Lekarz widać iż z dużą wiedzą i doświadczeniem i zaraz było po wszystkim. Miejsce dobrze zlokalizowane i wyposażone.
Opinia dodana przez Marta

Os. Sarmackie 1/4, Zalasewo 62-020 Swarzędz
Zalasewo
tel. +48 61 875 54 08, +48 503 803 909

Bardzo miły, opiekuńczy personel lekarski. Uratowali mi kolano jednym zastrzykiem. W innej klinice chcieli przeprowadzać operację. Chodzę i czuję się świetnie. Dziękuję za sprawną i skuteczną pomoc.
Opinia dodana przez Ewa

Blankowa 50c
58-316 Wałbrzych
tel. 074 666-76-75

W pełni profesjonalna opieka, począwszy od pani w rejestracji, przez lekarzy psychiatrów i psychologów. Wszyscy sprawiają wrażenie bardzo kompetentnych. Dodatkowo bardzo dobre warunki lokalowe, przytulne pomieszczenia i wystrój. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez Elżbieta
Bardzo dobra przychodnia.Można zrobić potrzebne badania szybko.Wysoki poziom kompetencji i profesjonalne podejście do pacjenta.Polecam.
Opinia dodana przez Maria

Słowackiego 6
07-300 Ostrów Mazowiecka
tel. 296443470

Miła i uśmiechnięta obsługa, bezbolesne pobranie krwi na badania i pełen profesjonalizm na każdym kroku. Polecam!
Opinia dodana przez Marcin

Wielkopolska 2A
44-335 Jastrzębie-Zdrój
tel. 32 47 15 626

Lecze córka na atopowe zapalenie skory od 5 lat u PANI HANSLIK a Jatrzebiu bardzo dobry dermatolog POLECAM
Opinia dodana przez ALICJA

Wybrzeże Armii Krajowej 15
44-101 Gliwice
tel. 32 2788666

Lekarze bardzo zaangażowani czuje ze zależy im na pacjencie duża empatia personelu.wiem ze jestem w dobrych rekach

Zagórska 20/26
25-335 Kielce
tel. 41 343 15 46

Odbyłam wizytę w okoklinik całkiem niedawno - po przeniesieniu placówki w nowe miejsce . i musze przyznać , że jestem pod wielkim wrażeniem . budynek jeszcze pachnie nowoscia , jest tam bardzo miła obsługa , lekarz który mnie przyjmował byl bardzo zaangazowany i pomocny . zdecydowanie polecam jeśli ktoś wybiera sie do okulisty

Borowskiego 2A
66-400 Gorzów Wielkopolski
tel. 95 720 75 10

Uprzejmość personelu, opieka medyczna, wyposażenie pomieszczeń i kompleksowość leczenia najwyższa nota - 5 pkt. Sprawność obsługi pacjenta - 4 pkt. bo są momenty kiedy jest kolejka. Dostępność informacji - 4 pkt. bo pod koniec roku nie mogłem się dodzwonić. A teraz tak od siebie: Lekarze bardzo kompleksowo objaśniają zabiegi. Sam zabieg jest bezbolesny bo stosują miejscowe znieczulenie. Po 2-ch godzinach od zabiegu (przepuklina pachwinowa) bez problemu udałem się do domu. …
Opinia dodana przez Zenon

Wysockiego 9
Żyrardów
tel. 601 220 374

Dr. Pawlina, Pełen profesjonalizm, najlepszy z najlepszych. Bardzo rzeczowy, pełen empatii lekarz, który zawsze przychodzi z pomocą. Świetny fachowiec. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam gorąco!
Opinia dodana przez Natalia

Powstania Styczniowego 1
81-519 Gdynia
tel. 58 699 81 84

szpital jest super... personel niesamowity.Z trójmiejskich szpitali to zdecydowany faworyt.Opieka fachowa i profesionalna a pani Beatka z kardio jest the best!!
Opinia dodana przez andrzej

Lipnicka 150 B
43-300 Bielsko-Biała
tel. 502599124

Pani Dorota Kulik jest wspaniałym, profesjonalnym stomatologiem. Cechuje się niezwykłą starannością i delikatnością wobec pacjenta. Najnowocześniejsze wyposażenie gabinetu i doskonała umiejętność jego wykorzystania przez Panią Doktor zachęcają do dalszych wizyt. Jestem bardzo wdzięczny za jej dotychczasową pomoc.

Jaśkowa Dolina 105
tel. 601846232

Mily lekarz gdzie pomógł mi przy problemach z sercem. Polecam bo warto. Troche czekałam w kolejce telef. Pozdrawiam doktora.
Opinia dodana przez Pawlukiewicz Bolesława

ulica Gwarków 82
59-300 Lubin

Super przychodnia ! Wspaniali lekarze. Wszystkie panie miłe i uczynne, w rejestracji zawsze pomocne. W zabiegowym czy punkcie poboru personel z dużą empatią. Przychodnia z duszą 😄
Opinia dodana przez Barbara

Prymasa Stefana Wyszyńskiego 14
87-800 Włocławek
tel. 54 41 26 116

Przychodnia ma w jednym miejscu sporo lekarzy różnych specjalizacji Rejestracja do lekarzy przebiega bezproblemowo Panie przesympatyczne i pomocne.
Opinia dodana przez Anonim
Dzień dobry Składam serdeczne podziękowania na ręce Pana Ordynatora, dr n. med. Marka Kondysa dla całego zespołu w łańcuchu zdarzeń związanych z "moim" ostrym zawałem serca w dniu 03.12.br.; wymienię nazwiska : Panie Ewa Boczkowska-Gaik i Aleksandra Kolarczyk-Haczyk oraz Pan Łukasz Konarski a także personelu medycznego Oddziału za opiekę z tym, że pod względem empatii wyróżniłbym część męską /P. Marceli/. Łączę serdeczne życzenia świąteczne i noworoczne. Henryk Anders
Opinia dodana przez Henryk Anders
Jestem spoza rejonu. Zarejestrowałem się na szczepienie przeciw Covid 19. Obsługa w każdym względzie rewelacyjna. Dawno tak nie byłem zaopiekowany w naszej służbie zdrowia.