- 45678 placówek

Damrota 195
43-100 Tychy
tel. 32 788 18 19, +48 791 66 99 96

Bardzo profesjonalne miejsce pełne kompetentnych stomatologów :) Bardzo się cieszę, że trafiłam do Dentalcare, i polecam każdemu kto szuka dobrego dentysty.
Opinia dodana przez Kasia

Młodości 13
Pomiechówek
tel. 508272873

Przyjazne podejście do pacjenta, zarówno ze strony lekarzy jak i personelu. Lekarze dokładni i rzeczowi, personel bardzo miły, wizyty odbywają się w miłej atmosferze. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez Katarzyna
DENmed Klinika Stomatologiczna

Profesora Sylwestra Kaliskiego 26
85-796 Bydgoszcz
tel. 52 371 85 85

Rewelacja!!! Jestem mega zadowolona po 3 wizytach bo: 1. pierwsza wizyta zaczyna się od zdjęć, sprawdzenia zebow i rozpisania co i za ile jest do zrobienia, więc nie ja zgadywania co też może nagle zaboleć. Ceny są wg mnie przystępne, 2. Lekarz przemiły, empatyczny i co najważniejsze chcący rozmawiać z pacjentem. Miałam wszystko wyjaśnione a nawet rozrysowane 😁 3. Świetny sprzęt i sama klinika pięknie urządzona, 4. Czas wizyty dopasowany …
Opinia dodana przez Kasia
Centrum Medyczne CMP Białołęka

Berensona 11
tel. 22 737 50 50

Cudowna atmosfera i podejście do pacjenta. Zabieg scalingu i piaskowania zrobiony tak przyjemnie że czułam się zrelaksowana i zaopiekowana podczas zabiegu. A to wszystko zawdzięczam wspaniałej Pani higienistce Lina Kulish. Napewno to nie ostatnia wizyta. Dziękuje i polecam Panią z całego serca 😊
Opinia dodana przez Marta
Centrum Medyczne PESMED

Sułkowskiego 15
85-634 Bydgoszcz
tel. 501 232 629

Polecam placówkę a szczególnie Dziękuję za pomoc Pani dr Rutkowskiej, neurologowi z pasją i wielkim sercem do pacjentów
Opinia dodana przez Krzychu
Nawet w tak "starym" szpitalu o złej reputacji, może się zdarzyć wspaniały lekarz. Ze szczerego serca polecam młodego lekarza Pana Michała Sadowskiego z Oddziału Chorób Wewnętrznych i Kardiologii. To wnikliwy lekarz z powołania, który szczegółowo informuje pacjentów i naprawdę chce ich leczyć. Traktował tak wszystkie pacjentki - również te starsze. Jestem pod wrażeniem - polecam go z całego serca!
Opinia dodana przez Anna

Wolności 27
87-200 Wąbrzeźno
tel. 056 689-17-55

Od roku przebywa tam mój teść ,jest po udarze nie było z nim kontaktu, nie chodził, nie mógł samodzielnie siedzieć, w tej chwili można z nim rozmawiać normalnie przy pomocy usiądzie na wózku. Rehabilitacja pomaga!!!
Opinia dodana przez Małgorzata
Bardzo sprawna przychodnia z wieloma lekarzami POZ. Jest takze kilku pediatrow, neonatolog i ginekolodzy. Troche na koncu swiata ale da sie dojechac. Fajni wartosciowi lekarze to moim zdaniem: dr Pietkiewicz, dr Newelska, dr Z. Domagala
Opinia dodana przez Andrzej

Koszarowa 3
07-401 Ostrołęka
tel. 608393944

Polecam ten ośrodek dla dzieci z autyzmem. Jesteśmy w zespole Pani Izy Husar 😊 Od razu są efekty pracy .Pani Iza ma rewelacyjny kontakt z dzieckiem i jest konkretnym człowiekiem który wie co robi. Bardzo miła i zawsze doradzi .. Polecam
Opinia dodana przez Gosia
Laguna Medical

Pl. Kaszubski 1
81-350 Gdynia
tel. tel. 58 719-82-86

Rewelacyjna placówka medyczna. Najważniejsza fachowość lekarzy oraz uprzejmość. Odwiedzam tą placówkę kilka razy w roku z moim synkiem. Szczerze Polecam !!!

Struga 42
tel. 91 469 22 82

Bardzo sprawna obsługa personelu i lekarza. Lekarz okulista dokładnie bada bada oko i bardzo dokładnie wyjaśnił mi co się dzieje z moim okiem. Jest bardzo uprzejmy i cierpliwy.

ul. Szeligowskiego 1
62-510 Konin
tel. (0 63) 242 07 44

Wszystko na plus. Wycinałam synkowi migdałki u Pana doktora Krzysztofa Łasińskiego , opieka wspaniała, warunki bardzo dobre, Pan doktor bardzo profesjonalny. Jedyny minus to jest to, że nie można się dodzwonić do przychodni . Ogólnie bardzo polecam .
Opinia dodana przez Mama

gen. Henryka Kamieńskiego 51
tel. 12 25 51 455

Moja opinia dotyczy nie placówki, która jest bardzo dobra tylko zatrudnionej tam jednej z lekarek. Pani doktor Agnieszka Kostka bardzo psuje tę opinię. Na ostatniej wizycie była w stosunku do mnie niegrzeczna, odpowiadała na pytania nerwowo a w końcu powiedziała, że ona nie jest od wykładów. Nieuprzejma i nieżyczliwa zwłaszcza gdy się ją o coś zapyta. Nie polecam wizyt u tej Pani zwłaszcza gdy ktoś chce uzyskać jakieś informacje.
Opinia dodana przez Elżbieta

Poniatowskiego 20
62-030 Luboń
tel. 61 810-48-31

Godna Polecenia jest Pani Doktor.Bernadeta Sobiło.Dobre rzetelne i profesjonalne podejście lekarza od lat z wielką cierpliwością podchodzi do pacjenta
Opinia dodana przez Kowal

Marii Konopnickiej 14
13-200 Działdowo
tel. 668 684 212

Byłam pacjentem poradni ortopedycznej w 2015r. Obsługa bardzo miła,widać, ze starają się wyjść naprzeciw oczekiwaniom pacjenta. Pomieszczenia skromne, ale schludne i czyste. Pan doktor M.Siergiej to dobry, rzeczowy specjalista i miły człowiek. Na szczęście trafiłam do niego we właściwym momencie, dzięki temu uniknęłam niepotrzebnej operacji,którą chciał "zafundować" mi lekarz z działdowskiego szpitala. Od tego czasu minął rok, a ja mam się dobrze.
Opinia dodana przez Działdowianka
Bardzo polecam, szczególnie Pani Izabela Piela jest bardzo konkretnym psychologiem, rozmowy z nia bardzo dużo dają
Opinia dodana przez Anonim
Brak jakiejkolwiek opieki pielęgniarskiej, brak rehabilitantów, zatajanie stanu zdrowia pacjenta, absolutny brak szacunku do godności człowieka, w szczególności pacjentów którzy sami się nie poruszają. Ojciec zmarl w tym miejscu bez możliwości przeniesienia gdyż dyrektorstwo ośrodka nie zgodziło się na przeniesienie pacjenta ze względu na to że bali się o oskarżenie o zaniedbanie.
Opinia dodana przez Grazyna

Kazimierza Górskiego 1

Świetna obsługa, miły personel, placówka jest otwarta bardzo długo, bo aż 14 godzin! Łatwo w związku z tym o wizytę w preferowanym terminie :) Tak jak się umawiam, tak jestem obsługiwana :D Czułam się bardzo zaopiekowana, wszelkie pytania spotkały się z wyczerpującą odpowiedzią, placówka świadczy dużo usług. Jest po prostu super!

Żwakowska 20
43-100 Tychy
tel. 32 217 50 38

Dr. Piotr Blada, wspaniałe podejście do pacjenta. Chodzę do niego od kilku lat i uważam, że właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Opinia dodana przez Monika
Personel uprzejmy, miły, wszystko na miejscu i okulista ( dr Nowak) i optyk (pani Sylwia)obydwie super. Chodzę tam od samego początku i zawsze fachowe doradztwo.