Filtry ›Wyniki wyszukiwania- 1481 placówek
Właśnie wróciłem z mojego pierwszego masażu i jestem w szoku, jakie to dobre uczucie! Miałem masaż relaksacyjny i czuję się, jakbym leżał na plaży przez cały dzień. Masażystka była mega profesjonalna, a atmosfera tam... no po prostu czysty chill. Jak szukacie miejsca, żeby się zresetować, to gorąco polecam!
Opinia dodana przez Jakub
Korzystam z wizyt w Centrum Rozwoju Osobowości Inner Home już od ponad roku. Zawsze byłam zadowolona z wizyty u seksuologa czy psychoterapii, a także z obsługi na recepcji. Mimo że specjaliści z centrum są dość oblegani to Panie z recepcji zawsze coś tam próbują zdziałać by jakoś tego pacjenta umówić w jak najszybszym terminie. Chociaż oczywiście nie zawsze jest to możliwe, no ale takie mamy czasy. Zawsze czułam się dobrze …
Opinia dodana przez Katarzyna
Bardzo przyjemne miejsce, od samego wejścia czuć spokój i dobrą energię. Masaż u Anitki jak zawsze świetny, dokładnie to, czego potrzebowałam 😊 Cieszę się, że tu trafiłam i na pewno będę wracać.
Opinia dodana przez O Ziet
Opinia dodana przez Anonim
Wizyta na NFZ a czułam się jak w prywatnym gabinecie! Panie w rejestracji b. miłe i pomocne, dr Matyja to wspaniały fachowiec, który wysłuchał i rozpędził moje wątpliwości nt. zabiegu. Polecam wszystkim, którzy szukają opieki na najwyższym poziomie! Kinga
Opinia dodana przez Anonim
Bardzo polecam gabinet Rehamed, Pani Monika posiada niesamowicie bogata wiedze oraz lata praktyki w fizjoterapii. Kazda wizyta pomaga mi w wyjatkowy sposob, bol ustepuje, czuje wieksza mobilnosc i zakres ruchu.Dostaje porady na temat cwiczen ktore pomagaja mi w konretnym problemie. Z nieciepliwoscia czekam na kolejna wizyte. Dziekuje serdecznie i polecam fizjoteriapie w tym gabinecie
Opinia dodana przez Agnieszka Pepek
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Fantastyczne podejście do dzieci. Córka bała się panicznie dentysty a dzięki tej placówce i lekarzom którzy tam pracuja chętnie i z uśmiechem chodzi do stomatologa. Polecam to miejsce z całego serca.
Opinia dodana przez Anna
Do CM UNIMED jesteśmy zapisani do lekarza rodzinnego całą rodziną. Do lekarza można umówić się przez telefon lub przez internet i zawsze punktualnie bez kolejki i zbędnego oczekiwania jesteśmy przyjęci przez lekarza. Korzystamy tez z usług lekarzy specjalistów w CM UNIMED przy ul. Kordylewskiego. CM UNIMED oceniam na 5+
Opinia dodana przez Arkadiusz
Jest to bardzo dobra placówka: obsługa na najwyższym poziomie, lekarz dr Fortuna to prawdziwy (dr Judym!!!) dziękuję za leczenie
Opinia dodana przez Ryszard K
Miałam zaszczyt pracować jako wolontariusz w ZOL prowadzonym przez cudowne Siostry Felicjanki z Krakowa ( Kołłątaja 7 ). Placówka zapewnia profesjonalną opiekę medyczną, fachowość oraz pełne zrozumienia indywidualne podejście do pacjenta. Zaangażowanie, wielkie serce, życzliwość oraz pasja z jaką personel wykonuje swoją pracę powinny stanowić wzór dla innych placówek medycznych. Siostry Felicjanki przepięknie realizują swój charyzmat poprzez ofiarną służbę swoim pacjentom, miłość a przede wszystkim troskę o ich zbawienie. Dla …
Opinia dodana przez Edith
Byłam u ginekologa pierwszy raz od dawna i muszę przyznać, że trochę się stresowałam, ale wizyta przebiegła naprawdę dobrze. Pani doktor była spokojna i wszystko dokładnie wyjaśniła, więc czułam się komfortowo. Nie było pośpiechu, mogłam zadawać pytania i nie czułam się oceniana. Samo badanie trwało krótko i było całkiem bezbolesne. Na koniec dostałam wskazówki, o które pytałam.Na pewno będę wracać regularnie:-)
Opinia dodana przez Anonim
Korzystałem z badań medycyny pracy. Wszystko przebiegło sprawnie. Przychodnia bardzo ładna i zadbana
DODAJ OPINIĘ
Profesjonalni terapeuci. Mozesz liczyć tu na autentyczną i fachową pomoc. Przyjazna, ciepła, komfortowa atmosfera miejsca. Doskonała lokalizacja.
Opinia dodana przez Anonim
Korzystałem z usług ortopedy i radiologa więc moja opinia dotyczy tych wizyt. Zarówno w jednym jak i drugim przypadku wizyty przebiegały bez zastrzeżeń. Rzeczowe porady, kompleksowe podejście do pacjenta. Miła i przyjazna atmosfera. Wizyta o czasie. Przesympatyczne panie w recepcji. Polecam.
Opinia dodana przez Mirek