- 1481 placówek

Os Szkolne 3
tel. 784 925 516

Właśnie wróciłem z mojego pierwszego masażu i jestem w szoku, jakie to dobre uczucie! Miałem masaż relaksacyjny i czuję się, jakbym leżał na plaży przez cały dzień. Masażystka była mega profesjonalna, a atmosfera tam... no po prostu czysty chill. Jak szukacie miejsca, żeby się zresetować, to gorąco polecam!
Opinia dodana przez Jakub
Centrum Rozwoju Osobowości Inner Home

Smolki 11a
tel. 720 768 044

Korzystam z wizyt w Centrum Rozwoju Osobowości Inner Home już od ponad roku. Zawsze byłam zadowolona z wizyty u seksuologa czy psychoterapii, a także z obsługi na recepcji. Mimo że specjaliści z centrum są dość oblegani to Panie z recepcji zawsze coś tam próbują zdziałać by jakoś tego pacjenta umówić w jak najszybszym terminie. Chociaż oczywiście nie zawsze jest to możliwe, no ale takie mamy czasy. Zawsze czułam się dobrze …
Opinia dodana przez Katarzyna

Grzegórzecka 104/68
tel. 451639009

Bardzo przyjemne miejsce, od samego wejścia czuć spokój i dobrą energię. Masaż u Anitki jak zawsze świetny, dokładnie to, czego potrzebowałam 😊 Cieszę się, że tu trafiłam i na pewno będę wracać.
Opinia dodana przez O Ziet

ulica Dobrego Pasterza 207A

Opinia dodana przez Anonim
Wizyta na NFZ a czułam się jak w prywatnym gabinecie! Panie w rejestracji b. miłe i pomocne, dr Matyja to wspaniały fachowiec, który wysłuchał i rozpędził moje wątpliwości nt. zabiegu. Polecam wszystkim, którzy szukają opieki na najwyższym poziomie! Kinga

ALBERTA SCHWEITZERA 7

Bardzo polecam gabinet Rehamed, Pani Monika posiada niesamowicie bogata wiedze oraz lata praktyki w fizjoterapii. Kazda wizyta pomaga mi w wyjatkowy sposob, bol ustepuje, czuje wieksza mobilnosc i zakres ruchu.Dostaje porady na temat cwiczen ktore pomagaja mi w konretnym problemie. Z nieciepliwoscia czekam na kolejna wizyte. Dziekuje serdecznie i polecam fizjoteriapie w tym gabinecie
Opinia dodana przez Agnieszka Pepek

ABP. ZYGMUNTA SZCZĘSNEGO FELIŃSKIEGO 22A/LU3

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Fantastyczne podejście do dzieci. Córka bała się panicznie dentysty a dzięki tej placówce i lekarzom którzy tam pracuja chętnie i z uśmiechem chodzi do stomatologa. Polecam to miejsce z całego serca.
Opinia dodana przez Anna

Młodej Polski 7
tel. 12 63 70 849

Do CM UNIMED jesteśmy zapisani do lekarza rodzinnego całą rodziną. Do lekarza można umówić się przez telefon lub przez internet i zawsze punktualnie bez kolejki i zbędnego oczekiwania jesteśmy przyjęci przez lekarza. Korzystamy tez z usług lekarzy specjalistów w CM UNIMED przy ul. Kordylewskiego. CM UNIMED oceniam na 5+
Opinia dodana przez Arkadiusz

Kościuszki 35
tel. 12 42 93 535

Jest to bardzo dobra placówka: obsługa na najwyższym poziomie, lekarz dr Fortuna to prawdziwy (dr Judym!!!) dziękuję za leczenie
Opinia dodana przez Ryszard K
Miałam zaszczyt pracować jako wolontariusz w ZOL prowadzonym przez cudowne Siostry Felicjanki z Krakowa ( Kołłątaja 7 ). Placówka zapewnia profesjonalną opiekę medyczną, fachowość oraz pełne zrozumienia indywidualne podejście do pacjenta. Zaangażowanie, wielkie serce, życzliwość oraz pasja z jaką personel wykonuje swoją pracę powinny stanowić wzór dla innych placówek medycznych. Siostry Felicjanki przepięknie realizują swój charyzmat poprzez ofiarną służbę swoim pacjentom, miłość a przede wszystkim troskę o ich zbawienie. Dla …
Opinia dodana przez Edith

Grzegórzecka 67C
tel. 12 3457001

Byłam u ginekologa pierwszy raz od dawna i muszę przyznać, że trochę się stresowałam, ale wizyta przebiegła naprawdę dobrze. Pani doktor była spokojna i wszystko dokładnie wyjaśniła, więc czułam się komfortowo. Nie było pośpiechu, mogłam zadawać pytania i nie czułam się oceniana. Samo badanie trwało krótko i było całkiem bezbolesne. Na koniec dostałam wskazówki, o które pytałam.Na pewno będę wracać regularnie:-)

Grzegorzecka 67c

Korzystałem z badań medycyny pracy. Wszystko przebiegło sprawnie. Przychodnia bardzo ładna i zadbana

Centrum Psychoterapii Sumus

Św. Sebastiana 15/2
tel. 124447060

Profesjonalni terapeuci. Mozesz liczyć tu na autentyczną i fachową pomoc. Przyjazna, ciepła, komfortowa atmosfera miejsca. Doskonała lokalizacja.

marsz. Józefa Piłsudskiego 36/1
tel. tel. 12 881 28 10

Korzystałem z usług ortopedy i radiologa więc moja opinia dotyczy tych wizyt. Zarówno w jednym jak i drugim przypadku wizyty przebiegały bez zastrzeżeń. Rzeczowe porady, kompleksowe podejście do pacjenta. Miła i przyjazna atmosfera. Wizyta o czasie. Przesympatyczne panie w recepcji. Polecam.
Opinia dodana przez Mirek