- 41 placówek

tel. tel. 500 900 888

Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska

Wałbrzyska 46
tel. 22 566 22 22

Na tyle ile samemu korzystałem z tej placówki, to za każdym razem wychodziłem w pozytywnym nastroju. Czy to obsługa czy już sami specjaliści, jakoś tak dobre wrażenie wywierają. Cena samych usług jest adekwatna do jakości obsługi w moim przekonaniu, tym bardziej, że jeszcze na nic specjalnie długo czekać nie musiałem.
Opinia dodana przez Wiktor

Centrum Medicover Bielsko - Biała

Karpacka 24
43-300 Bielsko-Biała
tel. 500 900 500

Przemiła i profesjonalna obsługa recepcji. Lekarze wykwalifikowani i uprzejmi, duża dostępność do specjalistów
Opinia dodana przez Anonim
Specjalistyczne Centrum Medyczne Arkamedic

Łabędzia 67/18
43-100 Tychy
tel. 32 21 61 866; 695 728 602

Fajna kameralna przychodnia z dużą dostępnoscią rożnych lekarzy - co ważne mimo pandemii są krótkie terminy i można się przyjść do lekarza a nie tylko na teleporadę ;)
Opinia dodana przez Jarosław

al. Wojska Polskiego 36a
05-800 Pruszków
tel. 22 728 25 42

Dzień dobry, Chciałabym bardzo podziękować za wspaniałą, empatyczną i fachową obsługę zaczynając od Pań z rejestracji poprzez Panie pielęgniarki ( choć nie wszystkie) oraz lekarza Pana doktora Jankowskiego. Naprawdę inne przychodnie mogłyby się uczyć podejścia do pacjenta od Państwa. Jeszcze raz dziękuję. Z wyrazami szacunku Renata Romańska
Opinia dodana przez Renata
Rehasport Clinic

plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)
tel. +48 58 769 73 00

Chciałabym bardzo podziękować Pani Marcie Rzewuskiej z kliniki w Gdańsku, która z całym sercem, zaangażowaniem i profesjonalizmem zajęła się moimi problemami z kręgosłupem i napięciem mięśni. Pierwszy raz po rehabilitacji, dzięki Pani Marcie, czuję się dobrze, napięcie ustępuje, bóle przemijają, mogę kręcić bez problemu szyją. Pani Marta jest profesjonalistką w pełnym tego słowa znaczeniu, wspaniałe podejście do pacjenta, zawsze uśmiechnięta, pełna energii, zawsze z pasją wykonuje swoją pracę. Wspaniała rehabilitacja, …
Opinia dodana przez Jola Borodzicz
Rehasport Clinic

ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
tel. +48 61 833 89 89

Bardzo sprawna i przyjazna obsługa. Zerwany więzozrost barkowo obojczykowy operowany nowatorską metodą, bardzo szybki powrót do sprawności. Obsługa na każdym kroku bardzo miła i kompetentna.
Opinia dodana przez Piotr
Centrum Medicover Rydza-Śmigłego

Aleja Edwarda Śmigłego-Rydza 20
tel. 500 900 500

Lekarz widząc rentgen palca, że złamany odesłał na SOR, gdzie mnie wyśmiali, ze po co z rentgenem zrobionym i diagnozą, kolejnego dnia umówiłam się do ortopedy w Medicover, powiedział że bez sensu na SOR ze złamanym palcem, osobiście również uważam,że SOR nie jest od tego, powiedział by tylko zawijać, usztywnia się do sąsiedniego i chodzić jak pozwalają dolegliwości bólowe, a wcale mnie nie bolało, więc chodziłam, po miesiącu palec spuchł, …
Opinia dodana przez Mery
Centrum Medicover Chorzowska

Chorzowska 50
tel. 500 900 500

Zupełny brak kompetencji lekarzy ortopedów. Odbyłem 3 wizyty i otrzymałem skierowanie na operacje.Poszedlem załatwić termin operacji do szpitala w Dąbrowie Górniczej i Pan doktor ustalił termin,ale kazał pokazać schorzenie-kiedy zobaczył,powiedział,że to się leczy.Zaaplikowal 3 zastrzyki i się wszystko naprawiło
Opinia dodana przez Robert
Centrum Medicover Bednorza

Ks. Bisk. Bednorza 2a
tel. 500 900 500

Jeżeli chodzi o sam medicover to nie mam nic do zarzucenia korzystałem parę razy i było git ale nie polecam pani lekarz Elżbieta Cyprys gdyż szanowna pani jest w stanie stwierdzić ze jestem oszustem który udaje i przyszedł wymusić zwolnienie lekarskie, nie da sie jej nic powiedzieć, nie da dojść do słowa, feministka do której mówi się jak grochem o ścianę po prostu nie profesjonalne zachowanie jeszcze tym bardziej że …
Opinia dodana przez pacjent
Centrum Medyczne IPS Filia Nr 1

ul Korzona 111
tel. +48 22 678 15 65 , +48 22 678 15 75

poziom kultury osobistej pseudo pielegniarek na poziomie zerowym nie mam pojecia gdzie te paniusie byly wychowywane ale naprawde do pracy to przychodza chyba za kare
Opinia dodana przez Anonim
Centrum Medicover Aleje Jerozolimskie

Al. Jerozolimskie 96
tel. 500 900 500

Pomimo opłacenia wizyty i przyjścia w wyznaczonym terminie i zarejestrowania się w rejestracji! - wizyta nie doszła do skutku. Pan doktor mnie nie przyjął, bo na komputerze nie miał uruchomionej wizyty. Zanim sprawa się wyjaśniła - skończył się czas mojej wizyty. Czyli za 180 zł miała trwać 5 minut. Miałam problemy z odzyskaniem wpłaconych pieniędzy. Szkoda nerwów - porażka.
Opinia dodana przez Joanna
Centrum Medicover Wołoska