Oddział Chirurgii Plastycznej, Specjalistyczne Centrum Medyczne w Polanicy Zdroju
SECURA Chirurgia Jednego Dnia - Ośrodek Litotrypsji
Al. Róż 11
Polanica-Zdrój
Oddział Chirurgii Plastycznej Specjalistycznego Centrum Medycznego S.A. w Polanicy Zdroju
Polanica-Zdrój
Nie spodziewałam się, że zabieg korekty powiek przebiegnie tak bezproblemowo. Od konsultacji do zabiegu wszystko bardzo sprawnie. Sam zabieg również zaskakująco krótki i bezbolesny. Rekonwalescencja też do najgorszych nie należała. Stosunkowo niewielki obrzęk. W ciągu tygodnia widoczne ślady zabiegu zniknęły. Była widoczna jedynie delikatna blizna, która z czasem blednie. Ogólnie pozytywnie mnie to zaskoczyła dlatego żałuję że zdecydowałam się na zabieg tak późno. Mogłam już wcześniej cieszyć się efektami.
Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca Sudeckie Centrum Kardiologiczno-Angiologiczne - Polanica-Zdrój
Polanica-Zdrój
Po raz drugi u Pana Doktora. Właściwy Człowiek na właściwym miejscu. Może i moje dolegliwości są drobne, ale Pan Doktor absolutnie ich nie lekceważy. Niezwykła cierpliwość, kompetencje. Polecam z całego serca. A ostatnio trochę pochodziłam po lekarzach różnych specjalności i mam porównanie.
CPM - Centrum Profesjonalnego Masażu
ul. Bystrzycka 23A
Polanica-Zdrój
Pani Aleksandra jest stworzona do swojej pracy, robi to z pasją i bardzo dużym wysiłkiem. Kiedy wychodzę od niej czuje się jak nowo narodzona pomimo dużego bólu i cierpienia. Otwarta i życzliwa osoba. Bardzo polecam.
Specjalistyczne Centrum Medyczne im. Św. Jana Pawła II
Polanica-Zdrój
Miałem ogromne szczęście trafić na tak wspaniałego kardiologa, jakim jest dr Wojciech Rubin. To kardiolog z prawdziwego powołania – profesjonalny, kompetentny i jednocześnie niezwykle empatyczny. Podczas wizyty a także zabiegu (koronagrafii), wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione. Czułem się zaopiekowany i bezpieczny, co w dzisiejszych czasach jest bezcenne. Panie Doktorze jeszcze raz bardzo dziękuje.
Polanica-Zdrój
Wspaniały człowiek jak i lekarz. To co inni partacze zepsuli i nie potrafili naprawić,ten doktor w kilka minut podał odpowiednią diagnozę i podjął się operacji,której odmawiali inni lekarze. Jeśli ktoś szuka dobrego chirurga naczyniowego to polecam właśnie tego doktora. Zna się facet na rzeczy i przede wszystkim jest uczciwym człowiekiem,nie łże jak inni,u których byłem z wizytą. Wielki POZYTYW!!!
ESTETIQUE - Medycyna Estetyczna i Stomatologia
Łąkowa 16
Polanica-Zdrój
Jestem w 4 tygodniu po operacji, do końcowych efektów jeszcze daleko, mimo tego chciałabym się podzielić moja opinia. Jestem niezmiernie zadowolona z przebiegu operacji, czasu przed jak i po. Otrzymałam profesjonalna a zarazem bardzo serdeczna opiekę. Odnośnie doktora to bardzo dobry fachowiec, nie jest może zbyt wylewny ale i nie musi, ja wiem ze wykonał swoją prace na najwyższym poziomie bo jest z natury profekcjonistą. Jestem pewna ze efekty będą …
Polanica-Zdrój
Polecam Pana Doktora za zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Ma bardzo dobre podejscie do pacjenta, wszystko wyjasnione w sposob zrozumialy. Udzielil fachowej pomocy. Jestem bardzo zadowolony i życzę wszystkim żeby trafiali pod skrzydła takich lekarzy jak Pan Doktor.
To najlepszy lekarz i specjalista u jakiego byłam. Wszystko dokładnie tłumaczy, podchodzi do pacjentki z ogromną kulturą. Jest bardzo dobrym specjalistą. Skutecznie leczy. Czekając do gabinetu spotkałam kilka pacjentek, leczących się od lat - wypowiadały się o Panu Doktorze w samych superlatywach. Jestem bardzo wdzięczna za całe leczenie.
Przychodnia Rejonowa
Warszawska 20
Pełen profesjonalizm.Z CZYSTYM SUMIENIEM BARDZO POLECAM
ESTETIQUE - Medycyna Estetyczna i Stomatologia
Łąkowa 16
Polanica-Zdrój
Nie polecam i ostrzegam przed umiejętnościami We październiku 2025 roku przeszłam jednocześnie blefaroplastykę powiek oraz korektę nosa. Zdecydowałam się na oba zabiegi podczas jednej operacji za sugestią lekarza, który przekonywał, że nie ma potrzeby dwukrotnie przechodzić narkozy i rekonwalescencji. Nie wiązało się to z żadnym rabatem – za oba zabiegi zapłaciłam jak za dwie niezależne operacje. Niestety konsekwencje tych zabiegów ponoszę do dziś. Po blefaroplastyce pozostały mi bardzo widoczne blizny …
Kłodzka 1 / 5
Polanica-Zdrój
Kilka razy byłam pacjenętką dr Goleń i zawsze tak samo: powitanie ,diagnoza, efektywne leczenie i właściwe zalecenia. Widać , że w praktyce Tego lekarza to standard. Doktor Goleń to lekarz , który lubi swój zawód , a ilość pacjentów przed gabinetem jak przyjmuje jest najlepszą rekomendacją Jego wiedzy i zaangażowania . Polecam
Polanica-Zdrój
Bardzo dobry lekarz i przemily człowiek .Dokladnie bez pospiechu wszystko wytlumaczy i pokaże analizując dokladnie posiadane informacje oraz dokumentację. Gorąco polecam
U pani doktor byłam do tej pory 4 razy z poważnymi problemami, takimi jak zapalenie dziąseł, leczenie kanałowe czy leczenie zębów wymagające plastyki dziąseł. Z ułamanego zęba, z którego zostały niemal ruiny, w niesamowity sposób odbudowała nowy ząb. Zawsze poświęcała leczeniu dużo czasu i pracuje precyzyjnie, bez pośpiechu. Zrobiła zdjęcie zębów i na komputerze pokazała mi, gdzie leży problem. Zawsze pytała, czy chcę znieczulenie, a kiedy odmawiałam, dodawała, że w …
Prywatny Gabinet Ginekologiczny Elena Popławska-Kłak
Spółdzielców 1
Polanica-Zdrój
Nie polecam , Pani Doktor przyjmowała mój poród , dziecko było źle ustawione, a ona na siłę kazała przeć by się ustawiło , z każdym moim skurczem dziecku spadało tętno co było słychać na ktg , na koniec tej męczarni gdy już błagałam o cesarkę bo wiedziałam , że coś jest nie tak , powiedziała , że nie będzie się ze mną użerać i zaleciła cesarskie cięcie. Dziecko było owinięte …
Szpitalne Przedsiębiorstwo Lecznicze
ulica Zdrojowa 39
Polanica-Zdrój
Niesamowita empatia i podejście do pacjenta!! Polecam 100% Wspaniały człowiek, który wytłumaczy i pokieruje! Oby więcej takich lekarzy!!