{'id': 40842, 'name': 'Ciechanów'} Ortopeda
                                       dr n. med. Tomasz Poboży

dr n. med. Tomasz Poboży

Ortopeda, Traumatolog

06-400 Ciechanów

wizyta była konsultacją gdyż wcześniej byłem u innego lekarza. Pan Poboży widzę, że podchodzi do pacjenta bardzo otwarcie, szczegółowo zbadał, zlecił badania, wypytał się aby poznać moją dolegliwość, aż byłem zaskoczony. Widać u niego zainteresowanie pacjentem, wzbudza spokój i zaufanie. Zdecydowałem się na leczenie u Pana Pobożego i mogę polecić lekarza

lekarz Mariola Rudzka-Dybała

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Ośrodek Diagnostyczno-Terapeutyczny
Niechodzka 14a
06-400 Ciechanów

Rzetelna . Przyjazna dla dzieci . Dokładna . Leczy dzieci sumiennie . Osiąga sukcesy w leczeniu . Godna polecenia .
Opinia dodana przez: Wiesia

lekarz Janina Makara-Tabolicz

Internista, Lekarz rodzinny

06-400 Ciechanów

Nie znam bardziej empatycznego lekarza . Pod każdym względem oceniam go najwyższej . Wiele razy pomogła nam choć nie musiała . Jej pomoc nie ograniczała się tylko do diagnozy i wypisywania recept . Wkraczała w sferę logistyczną : organizacja karetki czy wizyta pielęgniarki w domu chorego w celu podania zastrzyku . Dla mnie super kekarz
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Tomasz Filipczak

06-400 Ciechanów

Super fachowiec do tego bardzo miły.Udziela wszystkich informacji nawet w trakcie zabiegu.Operuje szybko i sprawnie serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Beata Jagoda-Jagiełło

Rehabilitant

Poliklinika
Ciechanów

Polecam Panią Doktor.Miałam problem z kolanem, Pani Dr najpierw szczegółowo przepytała mnie z dolegliwości, potem dokładnie zbadała, na koniec zrobiła usg kolana, żeby mieć pewność, co do diagnozy. Zlecona rehabilitacja pomogła. Polecam.
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Katarzyna Kuczalska

Poliklinika MSZ
ul. Adama Mickiewicza 8
06-400 Ciechanów

................................................................................................................................. ..

lekarz Aleksandra Ciemerych

Ośrodek Lecznictwa Pozaszpitalnego
Powstańców Wielkopolskich 2
06-400 Ciechanów

Pani dr jest bardzo doświadczonym i dobrym dermatologiem, poradziła sobie z moim problemem skórnym jaki miałam od lat. Najważniejsze że leczenie odnosi skutek ale liczy się dla mnie też podejście do pacjenta i tu Pani dr może być wzorem dla innych lekarzy.
Opinia dodana przez: Kasia W

lekarz Maria Jasińska

M. Kolbe 37A
06-400 Ciechanów

Pełen profesjonalizm 😁 świetne podejście do dziecka, szybka diagnoza. Szczerze mogę polecić każdemu.
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Małgorzata Łukasiak

Chirurg stomatolog

I Filia Przychodni Lekarzy Specjalistów "OMEGA"
M.Dąbrowskiej 18
06-400 Ciechanów

Rewelacja, bezdyskusyjny specjalista. Miałem wyrywanego 3-centymetrowego zęba-mutanta. Bez komplikacji. Leczę zębt też zawsze u tej Pani Doktor. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Dariusz Rudziński

Psychiatra dziecięcy

Gabinet lekarski
Spółdzielcza 2
Ciechanów

Pan doktor jest godny plecenia. Wizyta trwa wystarczająco długo by móc opisać problem. Pan doktor zadaje dodatkowe pytania ,by móc postawić diagnozę. Zostałam wysłuchana, wszystko zostało mi wyjaśnione, a mój problem okazał się być nie tak duży jak to sobie wyobrażałam. Dzięki temu czuje się już dużo lepiej i wiem, że będzie dobrze.
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Hanna Kołakowska-Starzyk

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "AMA-DENT"
Małgorzacka 9
06-400 Ciechanów

Polecam Panią Doktor. Spotkałam się z pełnym profesjonalizmem, ogromna wiedza i doświadczeniem oraz życzliwością. Od kilku lat jestem pacjentka z różnymi problemami i w każdym Pani Doktor znajduje rozwiązanie. Całość uzupełnia niesamowita empatia i zaangażowanie. Dziekuje Pani Doktor za opiekę 😊

lekarz Jacek Jaskółowski

NZOZ ESKULAP Centrum Medyczne
ul. Gabriela Narutowicza 20
06-400 Ciechanów

Świetny lekarz, pełen empatii,profesjonalne podejście do pacjenta. Od chwili zabiegu na oddziale chirurgii urazowo ortopedycznejl,wizyty w poradni urazowo ortopedycznej Specjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego w Ciechanowie do zakończenia leczenia prowadził mnie jak ,, dziecko" do żłobka.Lekarz o wielkim sercu ❤️‍🔥.Prostym słowem Panie doktorze Dziękujęęę........🫶 Dzięki Panu jeszcze wierzę w służbę zdrowia. Operacja prawej dłoni 30.09.2024 rok godz.18³⁰.Świetny zespół wykonujący lekarz Marcin Rulka, Pani lekarz Ewelina Wiater i ON dla mnie doktor House …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Marta Rogowska-Seredyn

Karola Szwanke 8/33
06-400 Ciechanów

Pełen profesjonalizm. Wytłumaczy dokładnie. Nie spieszy się. Miła, serdeczna. Cudowne podejście do pacjenta.

lekarz Danuta Grzelczyk-Ossowska

Sienkiewicza 9a
06-400 Ciechanów

Bardzo miła i konkretna Pani doktor. Bardzo dobry kontakt z młodymi dziewczynami. Polecam jako lekarza na pierwsza wizytę lekarska w życiu nastolatki .
Jedynym mankamentem jest czas oczekiwania, Doktor potrafi mieć opóźnienie, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Warto jednak, ponieważ Doktor odznacza się dokładnością, wnikliwą analizą każdego przypadku, doskonale tłumaczy, odpowiada zrozumiale na zadawane pytania i uspokaja pacjentkę. Idąc do Doktora można mieć pewność, że podejdzie indywidualnie do pacjentki. A co najważniejsze i najtrudniejsze w pracy lekarza pozostaje w kontakcie z pacjentką poza wyznaczonymi godzinami wizyt, jeśli oczywiście zajdzie taka potrzeba.

lekarz Michał Derczyński

06-400 Ciechanów

Bardzo długo, bo od kwietnia zastanawiałam się nad napisaniem tej opinii, ale doszłam do wniosku że powinnam może doktor ja przeczyta i sam jakieś wnioski wyciągnie. A więc tak zgłosiłam się z bólem / obrzękiem kolana po kucnięciu (przewlekłe bóle kolana od 3 lat ) po badaniu fizykalnym bez sprawdzenia chociaż USG, jak to stwierdził nie widzi potrzeby robienia USG diagnoza zapalenie gęsiej stopki ( no ok, ja się nie …
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Adam Bycul

Ośrodek Lecznictwa Pozaszpitalnego
Powstańców Wielkopolskich 2
06-400 Ciechanów

Lekarz zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, zawsze jest gotowy do udzielenia pomocy. Odczułam wsparcie moralne oraz pewność, że w związku z moją chorobą psychiczną zawsze mogę liczyć na jego pomoc.
Opinia dodana przez: Olga

lek. med. Krzysztof Duraczyński

Specjalistyczny Szpital Wojewódzki
Powst.Wlkp
06-400 Ciechanów

Mój wpis też będzie emocjonalny a badanie miałam robione tego samego dnia u dr Krzysztofa. Czekałam długo bo byłam jedną z ostatnich pacjentek i miałam możliwość usłyszeć komentarze dużej liczby pacjentów wychodzących po badaniu i szczerze mówiąc nie słyszałam niczego złego...a wręcz przeciwnie, większość była zadowolona i zdziwiona że tak może wyglądać badanie którego tak bardzo się bali.Przyznam że mnie to uspokoiło i do badania podeszłam na luzie.Obawa jednak była …
Opinia dodana przez: Kamila

dr n. med. Marek Scharoch

Internista, Pulmonolog

Ciechanów

Cudowny, wspaniały, kompetentny, prawdziwy fachowiec w swoim zawodzie. Oprócz tego, że jest bardzo dobrym lekarzem to i jego cierpliwość w tłumaczeniu i omawianiu przyczyn i skutków jest niespotykana. Dzięki niemu wróciła mi chęć do życia, a przez moment właściwie ją straciłam:)Polecam zawsze i każdemu tego wspaniałego człowieka :))

lek. dent. Małgorzata Kryszewska-Sawulska

Małgorzata Kryszewska-Sawulska Gabinet Stomatologiczny
Waryńskiego 28
06-400 Ciechanów

Bardzo kompetentna osoba polecam Dzieci chodzą z przyjemnością do pani stomatolog