Lekarz z prawdziwego zdarzenia,profesjonalista,empatyczny, uczciwy.To perła wśród lekarzy.Lekarz ten pomógł mi w krytycznych dla mnie chwilach.Nauczyłam się od Niego inaczej patrzeć na świat, radzić sobie z problemami.Polecam tego specjalistę.Żal że nie przyjmuje już w Sokołowie Podlaskim.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Strefa Otwarta"
Makowska 26 D
Przasnysz
Lekarz idzie na ilość nie na jakość. Duża liczba pacjentek, wizyta trwa 5minut,Lekceważące podejście do pacjentów, podczas pobytu w szpitalu w Przasnyszu zero zainteresowania pacjentką, przez jego niedopatrzenie ciąża mogła zakończyć się niepowodzeniem. Podczas wizyty lekarz gra w grę na komputerze,chyba nie trzeba nic więcej dodawać.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk"
Mazowiecka 63
Przasnysz
Najlepsza pani doktor pod słońcem ! Od kilku lat moje córki u Niej leczę prywatnie i jeszcze nigdy nie postawiła błędnej diagnozy . Moje dzieci ją uwielbiają ;)
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
ul. Sadowa 2
Przasnysz
Najlepszy ginekolog w Wyszkowie, pomoże w każdej sprawie. Na przykład jeśli ktoś ma problem z zajściem w ciążę to tutaj może liczyć na szybką pomoc i wsparcie!!! Kiedy po roku starań zmieniłam lekarza właśnie na Panią Doktor udało mi się zajść w ciążę już po 2 wizytach. Chociaż inny lekarz z dobrą opinią z okolicy Wyszkowa upierał się, że wszystko jest w porządku, to tylko Pani doktor znalazła przyczynę wcześniejszych …
Nigdy nie miałam tak krótkiego usg piersi jak u tej Pani, choć mówiłam że jestem kilka lat po raku piersi. Fakt, że byłam chyba ostatnią pacjentką tego dnia i było już późno, ale moja wizyta była planowa, zgodna z harmonogramem przychodni. Badanie trwało minutę. Pani doktor nawet nie zauważyła, że mam implant w jednej piersi. Nie mam kompletnie zaufania do tego badania i byłam zmuszona je powtórzyć prywatnie.
SPZZOZ
ulica Sadowa 9
Przasnysz
Pan doktor wgl sie nie zna nie polecam tego lekarza marnuje czas jest nie przyjemny pierwszy lekarz z którym się spotkałem bez wiedzy pozdrawiam .
SPZZOZ
ulica Sadowa 9