Polecam bardzo tego lekarza! Wizyta przebiega w bardzo miłej atmosferze. Świetny specjalista, kompetentny, profesjonalny. Bardzo sympatyczny, uśmiechnięty, miły i ciepły człowiek., Można zawsze na niego liczyć. Już od pierwszej wizyty wzbudził we mnie zaufanie, poświęcił wiele czasu by zapoznać się z moją wcześniejszą dokumentacją medyczną, bez żadnego pośpiechu. Doktor wszystko dokładnie mi wyjaśnił. Pan doktor ma znakomite podejście do pacjentek, podczas pobytu w szpitalu dzięki niemu czułam się bezpieczna i spokojna. Personel w pyskowickim szpitalu bez żadnych zastrzeżeń, również bardzo troskliwy, miły i pełen dobroci dla pacjentek.
bardzo miły, ciepły i uprzejmy człowiek. Dr. Binkiewicz był pierwszym lekarzem ginekologiem-mężczyzną do którego się wybrałam - nie czułam żadnego skrępowania przy nim od pierwszej wizyty. Zawsze uśmiechnięty i spokojny. Prowadził moją pierwszą ciążę - spokojnie tłumaczy, doradza, zleca najpotrzebniejsze badania, nie naciąga; jeśli jest taka konieczność to kieruje do siebie do szpitala na oddział na obserwacje (mnie dr skierował tam na badania, w szpitalu doktor poznał mnie i cały czas czułam ze mam tam "kogoś swojego"). Polecam każdej kobiecie przede wszystkim za to jego ciepło które z Niego bije :) Dziękuję Panie Doktorze :)
Zdecydowanie polecam Pana Dr. Binkiewicza, który jest nie tylko świetnym specjalistą ale przede wszystkim bardzo cierpliwym, uprzejmym i sympatycznym człowiekiem. Wizyta w jego gabinecie nie wiąże się ze stresem. Zdecydowanie polecam! Iza
Odpowie na każde pytanie,a w ciąży takich nie brakuje :) Zleca wszystkie badania,podchodzi do pacjentek niezwykle delikatnie. Polecam tego lekarza :)
Odpowie na każde pytanie,a w ciąży takich nie brakuje :)
Zleca wszystkie badania,podchodzi do pacjentek niezwykle delikatnie.
Polecam tego lekarza :)
Bardzo słaby lekarz, przyjmuje szybko i chaotycznie, jest nieuprzejmy i ma się wrażenie że jest się w gabinecie intruzem
Bardzo sympatyczny ciepły człowiek,ma dobre poczucie humoru co w jego branży świetnie się sprawdza w kontakcie z pacjentem. Zawsze wszystko tłumaczy, niestety tłumy do doktora są straszne co zarazem uwiarygodnia opinię dobrego lekarza:)
Lekarz kompetentny i miły. Mimo wielu problemów w ciąży udało mi się urodzić zdrowego dzidziusia, co jest zasługą Pana doktora.Gdyby tylko nie te tłumy w kolejce, które czasem powodują,że Pan doktor się spieszy...byłoby super!
dobry lekarz, budzacy zaufanie, pomocny i znający się nq rzeczy, ukończył mnustwo kursów i zasługuje na dobrą opinię
dodałam opinie ale pomyliłam lekarza. niestety serwis nie pozwala usuwać komentarzy
Polecam w 100%. Godny zaufania, mogę go polecić każdej kobiecie
Polecam w 100%. Godny zaufania, mogę go polecić każdej kobiecie