lekarz Przemysław Garbacz

2,4
2,3
2,3
2,2

Uważam ze dr Garbacz jest czlowiekiem bardzo milym i sympatycznym. Podnosil mnie na duchu , lubi zartowac. Podczas mojego pobytu bylam bardzo zadowolona ze to wlasnie on interesowal sie moim stanem zdrowia . Polecam ;)

Bardzo sympatyczny lekarz ,operował mnie i opiekował sie mna robił wszystko eby mnie nie bolało a tera jestem zdrowa nie choruje ju na gardło.Sympatyczny, uczciwy i pamięta o wszystkim co mówi ,można mu zaufać polecam i pozdrawiam

Jestem w szoku , że można mieć tak inne zdanie o tym samym człowieku. Zupełnie inaczej odebrałam tego lekarza . Uważam , że jest kompetentny i jest prawdziwym fachowcem . To nieprawda , że nie martwi się o pacjenta.Miałam okazję tego doświadzyć .Jest uprzejmy i wzbudza ogromne zaufanie .Gorąco polecam .

Jestem w szoku , że można mieć tak inne zdanie o tym samym człowieku.

Lekarz niesympatyczny. Traktuje pacjenta jak intruza który przyszedł nie z problemem zdrowotnym a zabrać cenny czas lekarzowi.Nie polecam nikomu.Czy kompleksowo podchodzi do problemu zdrowotnego-nie mam zdania bo wogóle nie udzielił porady dotyczącej moich dolegliwości.

Jest gruboskórny niesympatyczny, lekceważy nagłe problemy, jest zawistny. żałuje pacjentowi 5 minut. Jest niemiły i grubiański. Na zdanie: "Szukam pomocy." odpowiada "Z pewnością tu jej Pani nie znajdzie". Spotkałam go zarówno w poradni laryngologicznej jak i w szpitalu; jego zachowanie było za każdym razem jeszcze bardziej lekceważące i chamskie! Nie polecam go nikomu, jestm gotowa pokusić się o stwierdzenie, że nawet najgorszemu wrogowi. Każdy ma prawo być potraktowany jak człowiek, ja się tak nie poczułam nawt przez moment. Mam nadzieję, że Pan doktor i wielu potencjalnych pacjentów to przeczyta. Jest mi bardzo przykro, że zostałam tak potraktowana. Z całym szacunkiem, nie o takiej służbi zdrowia marzę, wystarczyło 5 minut...