Jestem specjalistą ortopedii i traumatologii narządu ruchu. Ukończyłem studia na Wojskowej Akademii Medycznej w Łodzi. Byłem wolontariuszem w hospicjum. Specjalizację uzyskałem po 6 latach szkolenia w 109 Szpitalu Wojskowym w Szczecinie na Oddziale Ortopedii, pracowałem w SPSK 1 w Klinice Ortopedii i Traumatologii Dziecięcej PUM w Szczecinie. Jestem prezesem klubu HDK PCK. Znam język niemiecki i angielski. Interesuję się sportem i turystyką. Lubię poświęcać swój czas aby wykorzystując swą wiedzę i doświadczenie pomagać chorym.
Znajomość języków obcych:
angielski
niemiecki
Przesympatyczny lekarz . Wszystko świetnie wyjaśnione. Ile czasu pacjent potrzebuje tyle czasu otrzymuje. Lekarz umie wysłuchać, doradzić oraz pomóc i wyleczyć. Polecam z czystym sumieniem.