Kompetentny lekarz. Lekarz wykonujący swój zawód z powołania. W wrześniu miałem zabieg usunięcia tarczycy w szpitalu MSW w Katowicach. Operacja przebiegła pełnym kunsztem znajomości i praktyki w zawodzie lekarza. Z poważaniem polecam tego lekarza. Dziękuję jeszcze raz że dostałem się takie ręce. Z poważaniem Janusz G.
Pogardliwy i ironiczny stosunek do pacjenta. Zero empatii. Już dawno nie byłam na takiej wizycie. Brak merytorycznych odpowiedzi. Nie polecam.
Polecam z czystym sumieniem tego lekarza byłam u niego i tak jak tutaj poniżej napisała pani ma bardzo Fajne podejście do pacjenta od niego wychodzą człowiek czuje dobrą energię że wszystko będzie dobrze
Od 2013 r jestem pacjentką dr Przemysława Michalskiego, nie mogłam trafić lepiej. Bardzo rzetelny i kompetentny. Poświęca w pełni swoją uwagę pacjentowi bez względu na ilość osób w kolejce. Bardzo uprzejmy i zawsze pozytywny.