Lekarz konkretny, kompetentny, dokładny przy badaniach, służy pomocą zawsze. Jako pacjentka czułam się naprawdę komfortowo
Znam doktora od kilku lat i zawsze kiedy zadzwonię z jakimś problemem to zawsze ma dla mnie czas i wcale nie mam na myśli wizyty prywatnej!Mam dwójkę zdrowych dzieci!Bardzo mi pomógł przy drugim porodzie i jestem mu wdzięczna!jest SUPER lekarzem człowiekiem i mężczyzną oczywiści!Pozdrawiam Pana doktorze!
bardzo uprzejmy , kompetentny nie można czuć się skrepowaną , bardzo delikatny
bardzo uprzejmy , kompetentny nie można czuć się skrepowaną , bardzo delikatny
Nie polecam, nie mam do niego zaufania, ponieważ pomylił się w diagnozie mojego przypadku. Byłam u niego prywatnie i nie podoba mi się też, ze nie potrafi zorganizować zapisów pacjentek na konkretną godzinę i każe ciężarnym siedzieć na niewygodnych krzesłach po kilka godzin. To dla mnie trochę brak szacunku dla kobiet w ciąży i nietylko.
Wspaniały człowiek. Uprzejmy, delikatny, traktujący kobiety z wielkim szacunkiem. Bada z ogromną delikatnością.Niezwykły profesjonalizm, fachowa wiedza w połączeniu z ciepłem i życzliwością - to największe atuty pana Doktora.Według mnie traktuje pacjentki bardzo poważnie.Dokładnie tłumaczy przebieg badania, pokazując wszystko na monitorze. Mówi wprost o najlepszych i najgorszych wariantach przebiegu choroby. A co najważniejsze jego lekarska intuicja idzie w parze z olbrzymim doświadczeniem zawodowym i wszechstronną wiedzą.Myśli o ciąży kompleksowo i nie bagatelizuje dolegliwości pacjentki.Po każdej wizycie którą miałam będąc w ciąży wychodziłam z gabinetu całkowicie uspokojona, ze świadomością że zawsze przy byle problemie mogę do doktora zadzwonić i on mi pomoże.
NAPRAWDĘ POLECAM !!!