lekarz Adriana Białek

Pediatra, Psychiatra

Kujawska 11
64-920 Piła

Super lekarz. Lekarz z powołania jest wyrozumiała i sumienna, godna zaufania. Z zaangażowaniem poświęca czas dla pacjętòw i rodziny w trudnych i bezradnych chwilach. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Izabela

dr Jolanta Rajewska

Primadent
ul. Sądowa 6
Września

Bardzo dobry lekarz pod każdym względem.Bardzo Ją szanuję.

lekarz Iwona Dobrakowska-Złotnik

Prywatna Przychodnia Lekarska
ulica Orkana 139b
42-200 Częstochowa

Bardzo mi pomogła i nadal pomaga. Zaczęłam żyć od nowa. Leczenie nadal trwa, ale są postępy. Bardzo dobre podejście. Potrafi słuchać i doradzić. Jest jedynym lekarzem do którego mam 100% zaufanie.
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Beata Galoch-Wilczek

ulica Szeptyckiego 1

Panią Beatę znam kilkanaście lat, wiele razy mi w życiu pomogła. Pomogła tez moim bliskim. Z pewnością lekarz godny polecenia :)
Opinia dodana przez: jan

lekarz Magdalena Grubiak-Trzebuniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Medycyny Pracy Sp. z o.o.
ulica Słoneczna 1
59-300 Lubin

Bardzo dobra Pani Doktor - dużo mi pomogła w bardzo trudnym dla mnie czasie . Jest cierpliwa , potrafi wysłuchać pacjenta i zrozumieć jego sytuację - a to bardzo rzadko się spotyka . Każdemu życzę aby na swojej drodze spotkał takiego Lekarza !!!!!!!!
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Jacek Dobryniewski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MIM-DENT Spólka Cywilna" Magdalena-Jeżyna Łobacz Małgorzata Dudzicz-Dubicka
Nowosielska 34/2
15-617 Białystok

Po wielu latach poszukiwana leków i zrozumienia ,szacunku w leczeniu najbardziej trafny właściwy lekarz w doborze leków i bardzo wyrozumiały z powołania.Pacjenka
Opinia dodana przez: Karolina Dec

lekarz Michał Rudnik

Korzystałam z pomocy tego lekarza po raz pierwszy, po kilku złych doświadczeniach z innymi lekarzami. Wrażenia z wizyty: życzliwy, kompetentny, spokojny i wyważony. Godny polecenia lekarz.
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Maksymilian Stęga

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "JEDYNKA"
Kolejowa 9
39-200 Dębica

Lekarz wybitny... najprawdopodobniej nie żył bym już gdyby nie jego pomoc. Pomijam już opiekę szpitalną ale poza szpitalem powiedział odpowiednie słowa w odpowiednim czasie czym dał mi szanse. Żyję i ciesze się życiem Jestem alkoholikiem i w końcu rozpocząłem proces trzeźwienia, a byłem na etapie linki i haczyka
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Jacek Jazy

Kard. B. Kominka 5a
59-100 Polkowice

Lekarz z powołania. Daje odczuć, że chce pomóc. Pan doktor tłumaczy ze spokojem i nie "patrzy na zagerak"podczas wizyty. Polecam z całego serca. Daje poczucie, że chce pomóc. Interesuje się jak pacjent się czuje i wspiera w trudniejszych momentach.
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Jarosław Smela

Gabinet Prywatny
ul. Książąt Opolskich 48-50
Opole

Rewelacyjny lekarz. Kompetenty, przyjazny i mily. Szczerze zainteresowany stanem leczonego pacjenta. Zawsze pomocny, sluzacy rada i wsparciem. Jestem z polecenia i sama polecam.
Opinia dodana przez: jp

lekarz Włodzimierz Michalski

sieradz,jana pawła 12 m 90
Sieradz

Na wejściu powiedziałam, że od 3 lat leczę się psychiatrycznie oraz uczęszczałam na terapię 2 lata. Przyszłam z prośbą, aby lekarz przyjrzał się mojej dokumentacji i z tego wyciągnął wnioski oraz dopasował mi lepsze leki. Mam już sporą wiedzę i doświadczenie w tym temacie. ale potrzebuje pełnej diagnozy specjalisty, bo coś ciągle nie gra. Mam BPD, PTSD, częste epizody depresji oraz podejrzenie CHADu. Spojrzał na kilka kartek i zamknął teczkę. …
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Andrzej Silczuk

Ośrodek Zdrowia Psychicznego i Problemów Rodzinnych Synapsis
Dembowskiego 3/32

Wspaniały lekarz i człowiek z indywidualnym podejściem do pacjenta i jego najbliższych.Nie stwarza sztucznych barier, serdeczny i empatyczny ale kiedy trzeba zdecydowany i stanowczy.Potrafi wykorzystać swoją wiedzę w praktyce.Ocalił mojego syna przed śmiercią za co jestem dozgonnie wdzięczna.Dziękuję Doktorze.Katarzyna

lekarz Jarosław Machońko

ul.Piękna 16

Jeden z niewielu lekarzy, który normalnie traktuje pacjenta - a nie jak debila. Miałem juz do czynienia z wieloma "specjalistami" a Pan doktor ma wiedzę, doświadczenie ( także zyciowe ) i potrafi - co najwazniejsze WYSŁUCHAĆ pacjenta - co powinno byc dewiza kazdego psychiatry. W gabiniecie mozna pogadac o tym co boli i co lezy na serduchu, ale tez o pierdołach i zawsze z gabinetu wychodze lzejszy o swoje bolesne …
Bardzo dobry lekarz z powołania. Polecam. Uprzejmy i przede wszystkim słucha pacjentów. Potrafi bezbłędnie zdiagnozować problem lub chorobę i dobrać leki.

lekarz Robert Naumiuk

Pracownia Terapii i Rozwoju
ul. Wilcza 31 lok. 7

Fantastyczny lekarz! Osobiście trafiłam do Pana doktora jeszcze jako nastolatka z mocną depresją: zachowania autoagresywne, myśli s, brak siły do wstania z łóżka, problemy w szkole. Pan doktor uszanował moją prywatność i mogłam porozmawiać z nim o niektórych rzeczach bez mojego opiekuna prawnego (co w tamtym momencie było dla mnie zbawienne). Zawsze
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Bardzo wyrozumiały, słuchający, szczegółowo wyjaśniając każde pytanie. Super. Polecam

Witosław Borysewicz

Niepubliczny Zakład Stomatologicznej Opieki Zdrowotnej "STOMATOLOGIA - PROTETYKA"
Kościuszki 70B
72-300 Gryfice

lekarz godny zaufania potrafi wyciągnąć z najgorszego dołka potrafi ludziom szczerze pomóc polecam .
Opinia dodana przez: klementynka

lekarz Barbara Bieniecka

Dworcowa 24 lok. 14
10-437 Olsztyn

Pani doktor Bieniecka... Cóż, długo by opowiadać. Po prostu człowiek dusza. Znam kilku jej pacjentów i wiem, że nie jest to tylko moje zdanie. Niejeden psycholog spuściłby Cię "na drzewo" z Twoimi problemami, a co dopiero psychiatra. Pani Bieniecka nie jest uodporniona na pacjenta. Interesuje się każdym aspektem Twojego życia, szczerze cieszy się z Twoich drobnych sukcesów i współczuje, gdy doznajesz porażki. Spokój i bardzo wyraźnie odczuwalne ciepło bijące od …
Pani doktor jest bardzo cierpliwa, skupiona na pacjencie. Dobrze dobrała mi leki, na bieżąco pomagała w trakcie ich odstawiania. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana, jak u żadnego innego lekarza. Polecam!
Opinia dodana przez: Ala