lekarz Krzysztof Murawski

Szpital
ulica 1 Maja 13
84-100 Puck

Psychiatra dr.lekarz Krzysztof Murawski jest najlepszy bo potrawi rozmawiac z pacentem to jest moja opinia a kto mysli inaczej to jego problem
Opinia dodana przez: marek
Godny polecenia lekarz. Mój brat jest teraz normalnym człowiekiem. Spotkania, leczenie i sama rozmowa dużo dla niego i dla mnie zrobiły.
Opinia dodana przez: anna

lekarz Joanna Gołaszewska-Pisarek

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

SPZPZ Szpital Specjalistyczny MSWIA
Prusa 1/3
05-400 Otwock

Najlepszy psychiatra z jaką miałem uprzejmość pracować. Pani Joanna wyróżnia się swoją empatią, cierpliwością i indywidualnym podejściem do każdego pacjenta. Z panią lekarz pracuje już 2 lata i za każdym razem wychodzę z gabinetu pod wielkim wrażeniem ,że istnieją na świecie tak cudowne osoby. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Alvin

lekarz Katarzyna Szabert-Pawliszak

NZOZ "Doktór" Sp z o.o.
ulica Hallera 8
89-400 Sępólno Krajeńskie

Z czystym sercem polecam Panią Doktor. Leczyła moją mamę. Podejście do pacjenta z alzhaimerem - super. W czasie pandemii jako jedyna w całej Bydgoszczy, przyjechała do pacjenta do domu i udzieliła pomocy :)
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Beata Perkowska

Traugutta 39

Bardzo miła lekarka, dzięki swojej uprzejmosci buduje aure dzieki ktorej mozna sie przed obcym czlowiekiem otworzyć. Polecam :) Jedna z nieiwelu na tej Żołnierskiej przed którą nie hcce się uciekać.
Opinia dodana przez: stefan

lekarz Małgorzata Przybyła-Janusz

Rudzica 524
43-394 Rudzica

Bardzo dobry lekarz. Po wizycie czułam, że ktoś w końcu mnie rozumie, poczułam ulgę Pani doktor nie ocenia, dzięki niej czułam się swobodnie podczas wizyty, chociaż na początku bardzo się stresowałam
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Beata Zaczeniuk-Zaremba

ul. Adama Mickiewicza 20
87-600 Lipno

Pani Dr to wyjątkowa osoba, pełna zaangażowania i pomocy. Po kilku minutach w gabinecie zaczyna przywracać wiarę w siebie... Zdecydowaniem jest lekarzem z powołania. Dziękuję za okazaną pomoc Pani Doktor :-)

lekarz Piotr Błądziński

ulica Lipa
41-703 Ruda Śląska

Chodzilam do wielu lekarzy, lecz dopiero pan Piotr okazał sie tym najlepszym. Gdy dostałam skierowaniem po raz kolejny do innego lekarza, byłam nastawiona dosc sceptycznie. Lecz, jak się okazało, potem miałam tylko miłe i pozytywne rozczarowanie. Cierpliwy, wyrozumiały, spokojny, wysłucha na pokornie, pomoze, wytłumaczy. Prawdziwy lekarz, mam wrazenie, ze to prawdziwy lekarz z powołania!

lekarz Robert Lewicki

Rynek 5
62-415 Pyzdry

Doktor Lewicki jest kompetentny, zyczliwy i ze zrozumieniem odnosi sie do pacjentow i ich problemow. Potrafi sluchac i niczego nie narzuca. Zapewnia przyjazna atmosfere, dba o komfort pacjenta.
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Izabela Chmielowiec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VIVA" Spółka z o.o.
ulica Słowacka 11
38-450 Dukla

Polecam, wspaniały lekarz, bardzo dobry specjalista. Pani bardzo miła i kompetentna, wyrozumiała. Lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Adam Sadzyński

Neurolog, Psychiatra

ulica Kołłątaja 11
16-400 Suwałki

Dr.Adam Sadzyński uratował mi życie i sprawił że mam dobry dzień i dobry humor od 11 lat. Jest dla mnie aniołem. Polecam

lekarz Dorota Łątkowska

ul. Partyzantów 27
22-400 Zamość

Dziękuję za pierwszy pobyt w Radecznicy, drugi pół roku później też wspaniałe podejście pani doktor - adekwatne do sytuacji. 2,5 roku później znów trafiłam do Radecznicy - zobaczymy czy do 3 razy sztuka ale coś już pękło, ponieważ oprócz lekarza potrzebny jest też psycholog ale to się czuje podskórnie, taki, żeby i pacjentowi odpowiadał. Tak jak powiedziałam pani doktor w gabinecie na oddziale. Uśmiechnięta, zrelaksowana: Możemy ruszać z leczeniem. Trochę …
Opinia dodana przez: Beata Napora

lekarz Romuald Jeznach

Jagiełły 27
14-400 Pasłęk

Leczę się od wielu lat u tego doktora. Nie zamienię go na innego! Jedynie on potrafił mi pomóc .Myśle ze gdyby nie on to bym się już dawno wykończyła. Polecam go z całego serca

lekarz Rafał Łoś

Spacerowa 5
26-026 Morawica

DR.RAFAL ŁOŚ JEST BARDZO DOBRYM LEKARZEM BARDZO CHCE POMÓC CHORYM OSOBOM KTÓRE SĄ BARDZO CHORE NA PADACZKĘ NERWICOWA JAK POMÓGŁ MOJEJ ŻONIE KTÓRA JEST BARDZO CHORĄ PSYCHICZNIE OSOBĄ KTÓRA JEST BARDZO ZALEŻY MI NA NIEJ BARDZO MAM DO DR RAFAŁA ŁOSIA BARDZO PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ ŻE BY NAPISAŁ NA WYPISIE MOJEJ ŻONIE KTÓRA JEST W DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PIŃCZOWIE NA ULICY WESOŁA 5 W PIŃCZOWIE ŻE BY ZAPŁACIŁY ZA WSZYSTKO …

lekarz Grażyna Usar-Czerwiec

ulica Lipowa 12/20

Wizyta trwała godzinę, to niesamowite , że lekarz poświęcił mi tyle czasu. Bardzo profesjonalne i życzliwe podejście. Dodatkowo miłe usposobienie Pani doktor,powoduje, że poczułam nadzieję.
Opinia dodana przez: Maryla

lekarz Agata Kramarewicz

Rtm. W. Pileckiego 4/27
07-410 Ostrołęka

Znakomity lekarz. Bardzo kompetętna i doświadczona .Wielokrotnie bardzo mi pomogła. Rozważna w stosowaniu leków.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Marcin Domka

Dąbrowskiego 31 A/14
35-036 Rzeszów

Znakomity lekarz,bałem się wizyty ,ale potrafił zrobić i zadawać pytania bym czuł się swobodnie,polecam!!!!!
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Andrzej Romer

Neurolog, Psychiatra

Dolna Wilda 88

Lekarz cudotwórca, nie znajdziecie lepszego lekarza w tej dziedzinie coś o tym wiem, przeszedłem z dwunastu lekarzy dopiero on mi momógl. Czyta z dna oka i ma 100 % trafne diagnozy. Oby żył jak najdłużej.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Dorota Dentkowska

Wojewódzki Szpital Dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Świeciu
ulica Sądowa 18
88-100 Świecie

Jest najlepsza i zawsze pomoże od niej wychodziłam i byłam jak nowo narodzona dziękuję bardzo pani doktor za to że jest ktoś taki I zawsze pomoze
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Agnieszka Misiołek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Mazowieckie Centrum Medyczne"
ulica Sportowa 2
09-402 Płock

Uprzejma i godna polecenia Pani Doktor . Gdy mnie prowadziła na oddziale była pomocna i wyrozumiała . Dużo mi pomogła i trafnie postawiła mi diagnozę .
Opinia dodana przez: Łukasz