lekarz Dobrosław Zachara

ulica Ogrodowa 13
32-800 Brzesko

Lekarz bez empatii. Nieprzyjemny w obyciu. Nikomu nie polecam. Stara szkoła: czyli pacjent to gorszy sort. Przykre, że tacy ludzie jeszcze mają prawa lekarskie.

lekarz Jerzy Karliński

Zakład Psychiatryczno-Psychologiczny
HUTNICZA 2A
27-200 Starachowice

Zupełnie olewa pacjenta, nic nie wytłumaczy na temat choroby a przede wszystkim wypisywanych leków. Ja od niego wychodziłem w gorszym stanie niż przyszedłem szczerze odradzam wizytę u tego typa.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Marcin Cabaj

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Dermatologiczno-Alergologiczna
Międzyrzecka 60
21-400 Łuków

Mało kompetentny, leniwe podejście do pacjenta, nie potrafi leczyć. Naraziło mnie to tylko na stratę czasu i zdrowia oraz brak postępów w leczeniu. Po zmianie na innego lekarza, widzę teraz ogromną różnicę. Moja opinia ma na celu pomóc innym pacjentom.
Opinia dodana przez: A

lekarz Stanisław Dorosz

Psychiatra, Seksuolog

Stacja Pogotowia Ratunkowego
Paderewskiego 5
76-200 Słupsk

Jest niemiły , denerwuje się jak przepisany lek nie działa, sam nie proponuje innych rozwiązań, a gdy pacjent sam coś zasugeruje, to denerwuje się, że podważa się jego kompetencje. Jeśli pacjent go denerwuje, nie informuje go nawet jak dawkować lek. Niejednokrotnie zdarza mu się krzyczeć na pacjentów, słychać to nawet na korytarzu. Nie wiem czy taką osobę można nazwać lekarzem... a jest on również dyrektorem Medisonu w Koszalinie - to …

lekarz Jolanta Minkiewicz

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Wysoki Stoczek 15a/5
15-754 Białystok

Wizyty (prywatne) oscylowały wokół słuchania i zapisywania. Dr nie udzieliła jakichkolwiek rzeczowych informacji, a Jej decyzje, wnioski ulegały zmianom „z dnia na dzień” (od wniosków co do sposobu leczenia dziecka i deklaracji wizyty domowej, po tych dot. przyczyn objawów). Obecny lekarz dziecka był zażenowany brakiem profesjonalizmu ze strony dr. Stwierdził, że dziecko od dawna wymaga leków, a wskutek „przeciągnięcia” w czasie jego stan uległ pogorszeniu. Mimo, że jak stwierdziła dr …

lekarz Grażyna Bober-Opolska

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4

Nikomu nie polecam. Więcej wyrządzi szkody niż pomoże. Wszystkich pacjentów jednakowo szuflatuje bez indywidualnego podejścia do pacjenta.

lekarz Rafał Strugała

Teligi 13
75-206 Koszalin

Odradzam!!!! Lekarz spóźnił się 15 minut, nie poinformował nas o tym. Musiałyśmy stać pod domem w zimę i prosić, aby ktoś nas wpuścił! Wizyta trwała 15 minut, wypisana została tylko recepta na leki, zero pomocy i koszt 200 złotych! Porażka nie lekarz!!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Agnieszka Piróg- Balcerzak

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska lek. med. Agnieszka Piróg- Balcerzak
Magnolii 3
05-509 Józefosław

I do not recommend lek. med. Agnieszka Piróg Balcerzak to anyone. Basic Human Rights are being violated by the Polish Psychiatrists including Agnieszka Piróg Balcerzak.I have pressed criminal charges against the Republic of Poland at the International Criminal Court and at European Court for Human Rights. There is no scientific proof for any of their diagnoses. Psychiatry practiced today on the territory of Poland is Fascist Quackery. Agnieszka Piróg Balcerzak …

lekarz Romuald Radziewicz

Neurolog, Psychiatra

Sasanki 9/B
35-604 Rzeszów

Jak on może orzekać o stopniach niepełnosprawności jak wyleciał w swoim czasie hukiem ze szpitala MSW. Nastawiony widać tylko na zarabianie pieniędzy, nie słucha pacjenta, nie interesują go objawy bo z góry wie lepiej.

lekarz Małgorzata Elert

ulica Lwowska 13
22-100 Chełm

Odmijać z daleka. Brak indywidualnego podejścia do pacjenta, zero znajomości medycyny. Brak wiedzy medycznej. Nigdy nikomu nie polecę. Odradzam.

lek. med. Katarzyna Rusiniak

gabinet prywatny
Porannej Bryzy 42

Nie polecam tej pani doktor. Sytuacja sprzed 2 dni. Ugryzienie przez obcego kota. Wizyta telefoniczna na określoną godzinę, a pani raczyła zadzwonić po 3 godzinach od umówienia, moze to było spowodowane moim mniejszym wiekiem niz 65 lat, nmoze to, ze moj lekarz jest na urlopie, ale nie zmienia to faktu, ze skoro umawiam się na telefon na określoną godzinę to dobrze by było to dopilnować. Ja skoro ta Pani nie …
Opinia dodana przez: an

lekarz Michaił Piecewicz

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Dewońska 17/29
25-637 Kielce

Zupełnie nie interesuje się pacjentami. Nie ma w nim krzty empatii i zrozumienia. Podchodzi olewczo do trybu leczenia a na jakiejkolwiek zgłoszenia o pogorszeniu stanu zdrowia reaguje zwykle wzruszeniem ramion i wpisem z oddziału.

lekarz Andrzej Gała

Wodospadowa 16

Niestety, ale brak zrozumienia i chęci wysłuchania pacjenta ze względu na bogate doświadczenie zawodowe Pana doktora nie pozwala na jakąkolwiek relację. Co więcej, wszelkie sugestie odnośnie medykamentów trafiają na tą samą ściankę plexi, która oddziela biurko Pana doktora od pacjentów. Sam fakt posiadania takiej ścianki po wejściu do gabinetu powinien skłonić do refleksji, gdzie tak naprawdę się znaleźliśmy. Nie polecam.

lekarz Katarzyna Szymańska

NZOZ Optomed
Jana Pawła II 9
39-120 Sędziszów Małopolski

Tak leczyła mojego tatę , przepisując 11 lat te same leki, które uszkodziły mu szpik. Porażka. Takie osoby nie powinny się nazywać lekarzami, nie sprawdzać stanu pacjenta ani nic? Nie polecam!!!

lekarz Katarzyna Olszewska

SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
ulica Poznańska 15
62-200 Gniezno

Nie polecam tej pani zamiast pomóc to szkodzi wyzywa pacjentów jest nie miła brak empatii podejścia do pacjenta zero kultury obraża

lekarz Tomasz Szafrański

Rtm. Pileckiego 106/139

Miałem ogromną nieprzyjemność być przez chwilę pacjentem tego człowieka. Poziom jego empatii wynosi 0. Pacjent czuje się jak śmieć. W tym samym czasie z tymi samymi problemami skonsultowała mnie inna lekarka, pełna empatii i zrozumienia. Przy niej czułem się jak wartościowy człowiek, któremu przydarzyła się choroba. Ona była wsparciem na drodze do powrotu do zdrowia. Bardzo szybko wróciłem do dobrostanu. Natomiast po lekach przepisanych przez Szafrańskiego jedyny efekt to rozregulowany …
Opinia dodana przez: Jan

Karina Słaboń

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Jan Kalaciński sp. Chirurg
ul. Jarosława Dąbrowskiego 5c
Oświęcim

Карина Слабон ето nie doktor a kurwa ona żyła z mężem i 2 детеи i трахалась z moim bratem udowadniając ево do инвалиднои wózkowi.ona ево zburzyła finansowo i писхически.mam докозательство
Opinia dodana przez: IGOR

lekarz Katarzyna Molendowska

ul. Główna 12/5,6,7
26-600 Radom

Nieuprzejma, moim zdaniem mało wykwalifikowana lekarz, nie zaproponowała mi metod leczenia odpowiednich do moich potrzeb (karmienie piersią) nie polecam

lekarz Ewa Ogłodek

Euro-Med
Bytomska 196
41-940 Piekary Śląskie

Ta pani podpisuje się swoim nazwiskiem pod badaniem przeprowadzonym przez innego lekarza mimo iż sama nigdy nie widziala pacjenta na oczy!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Piotr Bijakowski

ulica Jagiellońska 109/64
85-027 Bydgoszcz

Nie chce mi się już rozpisywać na tego lekarza, bo szkoda mojego czasu. Żenada nie tylko zawodowa, ale i charaktetologiczna. Zachowania poniżej pasa. Szkoda nerwów. Nie polecam.
Opinia dodana przez: Kama