Miałem ogromną nieprzyjemność być przez chwilę pacjentem tego człowieka. Poziom jego empatii wynosi 0. Pacjent czuje się jak śmieć. W tym samym czasie z tymi samymi problemami skonsultowała mnie inna lekarka, pełna empatii i zrozumienia. Przy niej czułem się jak wartościowy człowiek, któremu przydarzyła się choroba. Ona była wsparciem na drodze do powrotu do zdrowia. Bardzo szybko wróciłem do dobrostanu. Natomiast po lekach przepisanych przez Szafrańskiego jedyny efekt to rozregulowany metabolizm i poczucie, jak bardzo jest się beznadziejnym. Odradzam stanowczo!!! Omijać szerokim łukiem!!!!