Filtruj terminy

lekarz Mariusz Sznajdrowicz

RODZINA
KOSZALIN
75-450 Koszalin

Świetny specjalista. Zawsze wysłucha, nie bagatelizuje i co najważniejsze, wie, co zastosować żeby zadziałało. Byłam naprawdę w kiepskim stanie psychicznym, po powrocie z pracy kładłam się i spałam. W tej chwili wracam do regularnych treningów i generalnie, mam chęć żyć i działać. Dr Mariusz postawił mnie "na nogi" i jestem mu za to ogromnie wdzięczna. Dałabym więcej gwiazdek, ale się nie da ;)

lekarz Zdzisław Bociąg

Wyspiańskiego 18 lok. 3
75-627 Koszalin

Godny plecenia, jedyny lekarz w Koszalinie, który traktuje Cię jak człowieka, indywidualnie daje Ci tyle czasu na wygadanie się ile potrzebujesz, a nie popędza Cię i kasuje tyle samo za 15 min! Stosuje też innowacyjne leki, które działają, a nie te za, które firma farmaceutyczna wysyła na wycieczki. Byłem z tym samym problemem u kilku specjalistów i wiem o czym piszę.

lekarz Izabela Ciuńczyk

Psychiatra, Psychoterapeuta

Środkowopomorskie Centrum Zdrowia Psychicznego MEDISON - Oddziały Psychiatryczne
Słoneczna 15
75-642 Koszalin

Ta psychiatra uratowała nam całą rodzinę. Bez niej by nie było mnie i mojego męż, choć sama także zajmuje się podobną branżą. Jesteśmy za to wdzięczni. Dobór tabletek, terapia, podejście - na medal. Charakter specyficzny i jednemu może odpowiadać, a innemu nie - kwestia gustu. Nas interesował profesjonalizm i to otrzymaliśmy. Czujemy się mocno zaopiekowani. Czytając powyższe opinie mam wrażenie, że.... Życzę spokoju ducha i dalszej chęci do życia, bo …
Opinia dodana przez: Martina
Koszmar! 30 osób umawianych na godz. 11.30, lekarz przyjmuje od godz. 12. Ludzie wchodzą i wychodzą. Pomyślałam, że może tylko po kontynuację recepty przyszli. Gdy przyszła moja kolej, okazało się, że nie - pani doktor nonszalancko pyta, po co przyszłam, czego chcę, średnio słuchała tego, co mówię, cały czas powtarzała, że mam zmienić pracę, kiedy ja nawet o pracy nie wspomniałam; nie zdążyłam. Przepisała mi leki, o których wspomniałam, że …
Opinia dodana przez: Józefina

Anna Piwońska-Zdunek

Poliklinika MSW
Ul. Szpitalna
75-950 Koszalin

Jako orzecznik ZUS uzdrawia ludzi z wadą wzroku nieuleczalną młodzieńcze zwyrodnienie plamki żółtej tak zwane zwyrodnienie stargarda . Choroba nieuleczalna w Polsce i na całym świecie. W uzasadnieniu decyzji napisała możliwość przywrócenia niezbędnej sprawności w ramach leczenia 😡

lekarz Edyta Łyszcz-Fedasz

ulica Tadeusza Kościuszki 7
75-950 Koszalin

Jestem zadowolona z pierwszego spotkania. Byliśmy po raz pierwszy u psychiatry i pani doktor była bardzo wyrozumiała i wszystko nam wyjaśniła.
Opinia dodana przez: Sylwia ze Słupska

lekarz Stanisław Dorosz

Psychiatra, Seksuolog

Słoneczna 15
75-642 Koszalin

Jest niemiły , denerwuje się jak przepisany lek nie działa, sam nie proponuje innych rozwiązań, a gdy pacjent sam coś zasugeruje, to denerwuje się, że podważa się jego kompetencje. Jeśli pacjent go denerwuje, nie informuje go nawet jak dawkować lek. Niejednokrotnie zdarza mu się krzyczeć na pacjentów, słychać to nawet na korytarzu. Nie wiem czy taką osobę można nazwać lekarzem... a jest on również dyrektorem Medisonu w Koszalinie - to …

lekarz Rafał Strugała

Teligi 13
75-206 Koszalin

Odradzam!!!! Lekarz spóźnił się 15 minut, nie poinformował nas o tym. Musiałyśmy stać pod domem w zimę i prosić, aby ktoś nas wpuścił! Wizyta trwała 15 minut, wypisana została tylko recepta na leki, zero pomocy i koszt 200 złotych! Porażka nie lekarz!!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Radosław Bałaj