Magdalena Fesio

2,7
2,9
2,8

Wspaniały lekarz,pełen profesjonalizm,jest na czasie z medycyną, bardzo mi pomogła, dobrała dobrze leki i wykryła schorzenie ,gorąco polecam

Koszmar! 30 osób umawianych na godz. 11.30, lekarz przyjmuje od godz. 12. Ludzie wchodzą i wychodzą. Pomyślałam, że może tylko po kontynuację recepty przyszli. Gdy przyszła moja kolej, okazało się, że nie - pani doktor nonszalancko pyta, po co przyszłam, czego chcę, średnio słuchała tego, co mówię, cały czas powtarzała, że mam zmienić pracę, kiedy ja nawet o pracy nie wspomniałam; nie zdążyłam. Przepisała mi leki, o których wspomniałam, że kiedyś brałam. Nie dopytała, czy pomogły, tylko błyskawicznie wystawiła receptę. Jest wywyzszajaca się, natarczywa, nie słucha, nonszalancka, nie słucha, sprawia wrażenie, że pacjenci sprawiają się kłopot, że przychodzą. Wyszłam od niej wkurwiona i w szoku.
Najlepsze - kilka godzin później poprosiłam w recepcji o kartę z wizyty. Byłam w lekkim szoku, co ta pani doktor wypisała. Miałam wrażenie, że to jakieś kalki, punkty z książki z podstaw psychiatrii. Cześć w ogóle nie dotyczyła mojej osoby. Nie dziwię się ludziom popelniajacym samobójstwa. Trafiając na takiego lekarza, który ma Cię tak głęboko w poważaniu... Ona nawet nie jest obojętna. Ona jest zniesmaczona wizytami

Jestem zadowolona z wizyty u lek. Fesio. Wysłuchanie pacjenta i wyjście naprzeciw jego problemom jest bardzo na plus u Pani doktor. Polecam. :)

MASAKRA. ZERO EMPATII, ZROZUMIENIA. BYŁO WIDAĆ, ŻE JEJ PRZESZKADZAM. KOSZMARNA KOBIETA - LEKARZ?? W PEWNYM MOMENCIE TO JA MIAŁAM JEJ DOŚĆ -NIE BYŁO WARTO COKOLWIEK MÓWIĆ O SWOICH PROBLEMÓW. WIZYTA W POLIKLINICE TRWAŁA 5 MINUT

Pani Doktor bardzo szczegółowa i wnikliwa. Pomocna oraz empatyczna ,zbadała problem i postawiła trafna diagnozę jak i leczenie .

Pani Doktor to lekarz - człowiek. Dziękuję za zrozumienie, uzyskaną pomoc i poświęcony czas. Profesjonalizm i empatia to cenne połączenie. Dziękuję i szczerze polecam.

Pani Doktor to lekarz - człowiek.
Dziękuję za zrozumienie, uzyskaną pomoc i poświęcony czas.
Profesjonalizm i empatia to cenne połączenie.
Dziękuję i szczerze polecam.

Pani doktor jest bardzo profesjonalną, pełną empatii osobą. W bardzo trudnym momencie życia świetnie dobrała mi leki i prowadzi przez dalsze etapy leczenia. Jest lekarzem godnym zaufania

Byłam dwa razy, mając silną depresję, wychodziłam z płaczem. Zero empatii i zrozumienia, wręcz pokazywanie zniecierpliwienia. Do tego ignorancja pacjenta i jego problemów. Zdecydowanie nie polecam.

Jak potrzebujesz zwolnienia to petarda, jak potrzebujesz pomocy to polecam iść gdzie indziej , bo tu jej nie dostaniesz

Dramat... Zero kompetencji, wyczucia, empatii . Jak najdalej ! Ciężko trafić na porządnego psychiatrę, ale ta pani to totalna porażka.