Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

Lubin

lekarz Andrzej Hoc

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DERMA-VITA"
Wyszyńskiego 6
59-300 Lubin

Wszyscy lekarze powinni być tacy jak ten Pan doktor. Lekarz, który nie ocenia, a tworzy atmosferę zrozumienia i wsparcia. Kompetentny, z powołaniem. Niczego pacjentowi nie narzuca, zamiast tego wskazuje właściwą drogę i wspiera w niej. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Radosław

lekarz Ewa Sołtysiak

Internista, Psychiatra

Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
59-300 Lubin

Bardzo długo nie mogłem zdecydować się na konsultacje i diagnozę. Bałem się wyniku lecz to tylko było w głowie. Po wizycie u Pani Ewy Sołtysiak kamień spad serca czuję się jak bym mógł jeszcze więcej niż dotychczas. Moje plany i marzenia są bardzo realne i już nie pomyślę nigdy inaczej. Plan, działanie i konsultacje naprawdę rozwieją Państwa wątpliwości. Nasze zdrowie jest głównie w naszych głowach. Zacznijmy dbać o nas samych, …

lekarz Magdalena Grubiak-Trzebuniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Medycyny Pracy Sp. z o.o.
ulica Słoneczna 1
59-300 Lubin

Bardzo dobra Pani Doktor - dużo mi pomogła w bardzo trudnym dla mnie czasie . Jest cierpliwa , potrafi wysłuchać pacjenta i zrozumieć jego sytuację - a to bardzo rzadko się spotyka . Każdemu życzę aby na swojej drodze spotkał takiego Lekarza !!!!!!!!
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Jacek Jazy

Mieszka I 14/16

Katarzyna Jurkiewicz

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

medicus
59-300 Lubin

Podczas swojej wizyty (na N.F.Z.) u Pani Doktor Jurkiewicz, prosiłem o następujące informacje związane z psychopatią występującą w mojej najbliższej rodzinie : 1/ Czy istnieją testy pozwalające wykryć psychopatię ?. 2/ Czy istnieją leki lub psychoterapie dla psychopatów ? 3/ Czy każdy psychiatra zna się na psychopatii ? . 4/ Czy dla stwierdzenia lub wykluczenia cech psychopatycznych (dyssocjalnych) wystarcza tylko sam wywiad z diagnozowaną osobą i zbędne są wywiady w …
Opinia dodana przez: Franek

lekarz Piotr Szylko

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Piotr Szylko
ul.Sportowa 48 A/A
59-300 Lubin

Do dr Szylko chodziłam prawie 2 lata i właśnie ostatnio byłam na ostatniej wizycie.Bardzo mi pomóg.W jego gabinecie czułam się bardzo swobodnie.Bez stresu i żadnego lęku.Zawsze mogłam do niego zadzwonić i porozmawiać jeśli mnie coś niepokoiło.Czulam się zaopiekowana i wysłuchana.To był trudny dla mnie czas ale na szczęście wyszłam na prostą.Leki mialam bardzo dobrze dobrane i czułam się po nich dobrze.Polecam tego lekarza bo jest świetnym specjalistą ale przede wszystkim …

lekarz Dorota Dziurman

Zespół Przychodni Lubmed
ulica Gwarków 82
59-300 Lubin

Nie polecam. Zajmuje się tym od czego nie jest lekarzem. Ja poszedłem do psychiatry, a nie do dentysty.
Opinia dodana przez: Krzysztof S.
Nigdy więcej !!!!! Takiego lekarza weszłam i wyszłam nawet mi nic nie pomogł .Nie słucha i przerywa .

lekarz Marcin Dul

Fredry 12/1
59-300 Lubin

Nie pomaga latami przepisuje to samo dochodzą tylko leki na serce cholesterol itd. Nie stosuje zasady przede wszystkim nie szkodzić. Nie pomaga. Nie kieruje na psychoterapię itp. Odbebni swoje na kolejnej wizycie skasuje kasę niemałą i dowodzenia.
Opinia dodana przez: Tak

lekarz Damian Noga

Zespół Przychodni Lubmed
ulica Gwarków 82
59-300 Lubin

Zdecydowanie odradzam. Pan przyjmuje w Głogowie. Lekarz pozbawiony empatii i wyobraźni jeżeli chodzi o stan pacjenta. Nie zwraca uwagi na to co mówi pacjent o swoich dolegliwościach. Nawet nie stara się reagować adekwatnie do dolegliwości jakie zgłaszałem, a uwagi tego Pana uznałem za zdumiewające i oderwane od rzeczywistości. Nie zwykłem nikomu wystawiać złych opinii w internecie, ale jeśli ktoś zastanawia się nad wizytą u tego Pana to zdecydowanie nie polecam.

lekarz Klaudia Kędzia

Sokola 12B
59-300 Lubin

Dramat, wyszłam z płaczem. Nie spotkałam się jeszcze z takim chamstwem. Zmieszała mnie z błotem, nie słuchała tylko dobijała.
Opinia dodana przez: Agnieszka@com.pl

lekarz Zdzisław Jankowski