Filtruj terminy

lek. med. Małgorzata Czekaj

Poradnia Dermatologiczna
Bohaterów Westerplatte 9
65-034 Zielona Góra

Jestem i będę dozgonnie wdzięczny pani dr Małgorzacie Czekaj za " uratowanie mi życia " .Tylko pani dr Czekaj zawdzięczam, że żyję. Od jakiegoś czasu cierpiałem na depresję. Kiedy udałem się na wizytę do pani dr Czekaj byłem w naprawdę kiepskim stanie. Pani dr zaproponowała mi szpital, którego potwornie się obawiałem / efekt zasłyszanych opinii /. Kiedy mój stan pogorszył się do tego stopnia, że z myślenia o samobójstwie przeszedłem …
Opinia dodana przez: jkpo

lekarz Tomasz Grzybowski

Tomasz Grzybowski specjalista psychiatra Prywatny Specjalistyczny Gabinet Lekarski "FIDES"
Bohaterów Westerplatte 9
65-034 Zielona Góra

Wspaniały, empatyczny lekarz. Polecam gorąco. Pomimo napiętego grafiku Pana Tomasza, udalo mi się szybko otrzymac właściwe rozpoznanie i leczenie. Konkretna rozmowa i diagnoza,polecam,polecam.
Opinia dodana przez: Liza

lekarz Agnieszka Klimek-Żołnowska

NS ZOZ Janusz Gawron - Gabinet Endokrynologiczny-Ginekologiczny
Wyspiańskiego 13/109
65-101 Zielona Góra

Jesli ktos naprawde chce sie leczyc to polecam PANIA doktor.Mila, smpatyczna, cirpliwa w sluchaniu,prowadzi dialog z pacjentem.Trafna diagnoza i dobor lekarstw.Po kazdej wizycie wychodze w lepszym nastroju.Te negatywne opinie to jakas jawna zlosliwosc.
Opinia dodana przez: wodna

lekarz Monika Kruk-Zapała

Prywatny Gabinet Stomatologiczny E.Krause-Howis
Stefana Wyszyńskiego 40A/12
65-536 Zielona Góra

Podejście do pacjentów w poradni na ul Chopina fatalne. Zero dbania o ich komfort psychiczny. Pani doktor potrafi godzinę spóźnic się . Pacjenci (30 dziennie) tłoczą się w ciasnej, dusznej poczekalni slysząc co mówi się w gabinecie. Makabra!!!!

Izabella Zarzycka

Zielona Góra

Lekarz w ogóle nie zrozumiał i zbagatelizował problem, z którym się udałam. Przez tą Panią czuję się o wiele gorzej niż przed wizytą. Zostałam zlekceważona, wyśmiana i poniżona do granic możliwości. Nie polecam.
{'id': 13774, 'name': 'Zielona Góra'} Psychiatra
                                       lekarz Renata Błaszczyk