Należę do grupy pechowców, którzy poznali co to znaczy cierpieć z powodu zapalenia nerwu trójdzielnego. Ból niewyobrażalny... Wizyty u trzech kolejnych specjalistów nie przyniosły poprawy. Potwornie cierpiałem przez od około miesiąca, gdy zdarzył się - rzec można - cud. Trafiłem do gabinetu Pana Doktora Marka Suchorzewskiego specjalizującego się m.in. w dziedzinie leczenia bólu. Po krótkim czasie od zastosowania zaleconego przez Pana Doktora leczenia ból zaczął ustępować. Byłem niezmiernie szczęśliwy, wróciła …
Trafiłam pod opiekę Pana Doktora Syroczyńskiego w Szpitalu w Wejherowie na SOR-ze, gdzie trafiłam po trwającym kilka dni olbrzymim bólu kolana. Diagnoza pierwszego lekarza, do którego udałam się dzień wczesniej prywatnie (zerwanie łąkotki), okazała się błędna. Dziś widzę, że miałam wiele szcześcia, że trafiłam na Pana Doktora. Od samego początku wzbudził zaufanie profesjonalym podejściem i widoczną kompetencją (choć nie mnie ją oceniać, ponieważ nie jestem specjalistą). W sposób zwięzły przedstawił …
Z czystym sercem polecam dr.Wojciecha Makarewicza,prawie dwa lata temu dzięki jego życzliwości i pomocy moja siostra została odpowiednio pokierowana a w konsekwencji leczona.Więc gdy w sierpniu dowiedziałam się że mąż ma raka jelita,od razu zwróciłam się do dr.Makarewicza i nie zawiodłam się,operacja udana a mąż wraca do sił.Dr Wojciech jest bardzo życzliwym,ciepłym i uśmiechniętym lekarzem a to bardzo pomaga pacjentowi w ciężkich chwilach.Dziękuję i życzę zdrowia.
Przebendowskiego 23 a
Puck
Polecam, nie ma żadnych problemów, 15 razy na pewno byłem, jak się coś dzieje każe od razu przyjeżdżać. Polecam!
Przychodnia w Pucku
Nowy Świat 10
Puck
Najlepszy lekarz ! Wszystko wytłumaczy, cierpliwy do pacjentek . Prowadzi mi druga ciaze i nie zamienię na innego lekarza. Pracuje z Panem doktorem Cudowna położna , która jest Aniolem . Polecam z całego serduszka ❤
SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA
Paderewskiego 36
Puck
Lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, z dużą wiedzą, doświadczeniem. Poświęca wiele czasu na wywiad i badania (po badaniu wszystko wyjaśnia). Serdecznie polecam.
Morskiego Dywizjonu Lotniczego 6
Puck
Pani doktor zawsze znajdzie czas by udzielić pomocy. Jest bardzo miła i nie czuje się przy niej skrępowania.
Przychodnia w Pucku
Nowy Świat 10