lek. med. Anna Śniady

Gabinet Pulmonologiczny
Marszałkowska 87/113

Pani Doktor jest najlepszym pulmonologiem i w ogóle lekarzem jakiego miałam kiedykolwiek. Empatyczna, dociekliwa i przekochana. Wysunęła trafne jak się później okazało podejrzenie i pokierowała mnie do oddziału. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: KK

dr n. med. Juliusz Bokiej

Bolesława Chrobrego 4 lok. 2
58-500 Jelenia Góra

Bardzo dobry lekarz. Syn mial w ciagu trzech miesiecy 3 antybiotyki w tym 2x zastrzyki tak go leczyli inni. Od pana doktora dostal receptę na wziewny lek i od prawie juz roku nie bylo nawet zapalenia oskrzeli. Jedynie co jak jest chory to ma katar i trochę flegmy. Lekarz jest mily,spokojny,dzieci go lubią. Polecam. :)

dr n. med. Aleksander Kania

Specjalistyczne Gabinety Lekarskie i Stomatologiczne
Kraków, ul. Masarska 7/II

Miałam szczęście trafić na Pana Dr Aleksandra Kanię jako lekarza prowadzącego, który w styczniu 2016, wyleczył mnie z ciężkiego zapalenia płuc przy innych ciężkich schorzeniach. Podczas pobytu w Klinice Pulmonologii przy ul. Skawińskiej, widząc Jego pełne zaangażowanie, konsekwencję, rzetelność zawodową i troskliwość w "wyciąganiu" mnie z ciężkiego stanu, mogłam mieć całkowite zaufanie do Pana Doktora, że pomoże mi w powrocie do normalnego życia. Serdecznie dziękuję.
Opinia dodana przez: Grażyna

lek. med. Małgorzata Sieciechowicz

Konińska 7

Polecam bardzo pania doktor ,moja corka miala obustronne zapalenie pluc -juz po pierwszej wizycie wiedzialam ze trafilam do wlasciwego lekarza.Corka jest juz po leczeniu szpitalnym i po rehabilitacji sanatoryjnej i na dzien dzisiejszy wszystko jest juz okay.Bardzo dziekuje pani doktor za poswiecony czas,fachowosc oraz uprzejmosc-i co najwazniejsze dla matki to super podejscie do dziecka.Bardzo polecam z reka na sercu.
Opinia dodana przez: magdalena

lekarz Ewa Trawińska

Łazienna 32/2
87-100 Toruń

Pani doktor Ewa jest wpanialym lekarzem, jest kompetenta, konkretna, rzeczowa, ale przy tym empatyczna, ma wspaniałe podejście do pacjenta , jeżeli sytuacja tego wymaga poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba. Polecam z całego serca panią doktor i dziękuję jej za pomoc.
Opinia dodana przez: Eliza

lekarz Lidia Sławińska

Bożka 23
75-365 Koszalin

Pani doktor wszystko ładnie mi wytłumaczyła, zaleciła odpowiednie badania Kompetentna i miła Pani Doktor.
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Szymon Dworniczak

NZOZ Centrum Medyczne św. Pawła
ulica św. Pawła 11a
41-500 Chorzów

Lekarz z powołania i 100% kompetentny , wiedza , wysoka kultura osobista i zaangażowanie to cechy które określają Dr. Szymona Dworniczaka jego praca to nowe standardy w naszej medycynie . Polecam z pełnym zaufaniem.
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Małgorzata Tomczak

Krokusowa 16
62-023 Robakowo

Polecam serdecznie!!!!! Pani doktor wszystko dokładnie tłumaczy, człowiek czuje się bardzo zaopiekowany, super prowadzi pacjenta. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Opinia dodana przez: S

Janina Pawłowicz

EMC Przychodnia przy ul. Łowieckiej

znam panią doktor wiele lat bo leczyła moją córkę od niemowlęctwa do 18 lat na mukowiscydozę ,to dobry i kompetentny lekarz.Zawsze kieruje na dodatkowe badania jak się zaobserwuje coś niepokojącego
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Romualda Dworzyńska

Pulmonolog, Lekarz orzecznik ZUS

Pani pulmonolog uzdrowiciel jako członek wysokiej komisji zus traktuje pacjentów instrumentalnie, uwłaczając ich godności, traktując ich jak zło konieczne dla podtrzymania przy życiu i tak już upadającego zusu. Zastanawiam się, czy nasza najcudowniejsza uzdrowicielka pamięta ten tekst: "Przysięgam na Apollina, lekarza, na Asklepiosa, Hygieę i Panaceę oraz na wszystkich bogów i boginie, biorąc ich za świadków, że wedle mej możności i zdolności będę dochowywał tej przysięgi i tego zobowiązania. Mistrza …
Opinia dodana przez: anonim
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Pulmonolog
                                       dr n. med. Grzegorz Zbigniew Zioło

dr n. med. Grzegorz Zbigniew Zioło

Sokołowskiego 11a lok. 2

Najlepszy specjalista i cudowny człowiek, pełen empatii. Kompleksowo podchodzi do leczenia. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Bożena Kucińska

Moczydła 28
95-015 Głowno

Pani dr to lekarz z dużym doświadczeniem,wiedza i pomoc nieoceniona leczyla moją córkę teraz przyjęła moją wnuczke za co gorąco jej dziękuję ponieważ nie były to godz przyjęć wnuczka czuje się bardzo dobrze pozdrawiam panią doktor i polecam wszystkim

Elżbieta Borucka

Wielkopolskie Centrum Gruźlicy i Chorób Płuc
ul. Szamarzewskiego 62

Leczyłem się kilka lat u dr Boruckiej, w mojej ocenie to świetny lekarz. Ogromna wiedza, bardzo kompetentna, każdorazowo dokładnie bada. Czasem bywa stanowcza, co może sprawiać na początku złe wrażenie, ale zapewniam że to lekarz wart polecenia jeśli chodzi o alergie i choroby płuc. Każdorazowo bardzo skutecznie dobiera leki, indywidualnie, pod danego pacjenta. Poświęca pacjentom dużo czasu, wnikliwie bada, nigdy nie odmówiła mi pomocy ani nie zbyła. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Leon

lekarz Bożena Kubicka-Kozik

Alergolog dziecięcy, Alergolog

Słowackiego 22
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Fantastyczny lekarz leczę u Pani Doktor dzieci .Dzięki Niej i Jej ogromnej wiedzy można śmiało powiedzieć że nasz syn żyje zawsze i wszędzie polecam Cudowny Lekarz
Opinia dodana przez: Żaneta

lekarz Jacek Bujan

Internista, Onkolog

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Wspaniały lekarz, rzeczywiście podnosi głos ale ja to traktuje jako zaletę bo mu zalezy ma pacjencie. Absolutnie wrażliwy i komponenty. Przejął się moja sytuacja wróciłam że szpitala był oburzony ze nie dostałam L4 i natychmiast wypisał na 2 tygodnie. Czekam na wyniki badań i idę jeszcze raz.

lekarz Maria Wydrych-Wilam

Prywatny gabinet
Krasińskiego 30
Bielsko-Biała

Bardzo kompetentna i doświadczona Pani Doktor. Podczas wizyty była bardzo uprzejma i troskliwa i miała fajne podejście do małego pacjenta. Pochyliła się nad problemem, mimo długiej kolejki pacjentów. To będzie nasz lekarz.

Stanisława Maczuga

przychodnia
Pojezierska 2/6

Lekarz z prawdziwego zdarzenia ... dla pacjenta, niewiarygodna serdeczność i indywidualne podejście do człowieka (w publicznej placówce). Polecam :)
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Grzegorz Bzdon

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Polecam Pana doktora. Ogromna wiedza potrafiła szybko zdiagnozować chorobę. Na plus możliwość konsultacji w kilku miejscach w Częstochowie.
Opinia dodana przez: Łukasz
Pani doktor bardzo wnikliwa i rzeczowa.Zadaje dużo pytań i uważnie słucha odpowiedzi.Bardzo miła, sympatyczna i szczerze oddana pacjentowi. Bardzo polecam p doktor -wdzięczna pacjentka z Leszna
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Marek Grzegorowski

ulica Wieniecka
87-800 Włocławek

Fantastyczny lekarz. Jestem chora na astmę i mam ciężką alergię. Leczę się u niego od 10 lat. Kiedy okazało się że jestem w ciąży, ustawił mi tak leczenie żeby nie szkodziło dziecku, i okazało się że na tyle trafnie że ja czułam się dobrze całą ciążę i po ciąży również.każdy kolejny epizod z moim zdrowiem jest załatwiany przez niego fachowo. Gorąco polecam bo nie tylko dobrze leczy ale również wszystko …