Optimum Medica
Broniewskiego 3
Lekarz, który się nie myli. Przychodzę do niego do Alfa-Lek od 8 lat. Bardzo polecam. Chcąc w skrócie określić tego lekarza - kompetentny, konkretny, godny zaufania, uprzejmy.
Pan Szymon to przede wszystkim człowiek i świetny specjalista! Po wizycie u kilku innych lekarzy, którzy odesłali mnie „z kwitkiem”, Pan Szymon „wziął sprawy w swoje ręce”. Zlecił badania CITO i na ich podstawie wystawił diagnozę. Jestem pod ciągła profesjonalną kontrolą lekarską, dzięki której wszystko idzie do przodu! Mimo, że w Służbie Zdrowia mamy co mamy, on dalej z uśmiechniętą twarzą robi swoje i robi to świetnie!
Powstańców Warszawskich 3/2
Elbląg
Dr Agnieszka jest lekarzem kompletnym i kompetentnym, idealnym dla pacjenta nie chwalącego się dolegliwościami. Potrafi błyskawicznie ocenić schorzenie i stan pacjenta. Kieruje natychmiast na badania specjalistyczne przy użyciu dostępnej aparatury.Potrafi przekonać do leczenia nawet krnąbrnego pacjenta - tłumaczy schorzenie i jego skutki uparcie i skutecznie. Pacjentom poświęca wiele czasu , także po godzinach pracy, szczególnie gdy stan pacjenta jeszcze nie jest ustabilizowany. Jest lekarzem zdecydowanym w działaniu, a przy tym …
Czerwiakowskiego 2 lok. 4
Lipsko
Polecam z całego serca. Pani doktor leczy mnie od dłuższego czasu. Idealnie dobrane leki po których widać poprawę.
Próchnika 8/89
Wspaniała Pani doktor trafiłem do niej jakieś 40 lat temu zajęła się mną jak własnym dzieckiem dzięki niej byłem 2 razy w sanatorium raz z bratem zaleczyla mi astmę bo z tej choroby nie da się wyleczyć następnie pomogła mojemu synowi a był na granicy Serdecznie Dziękuję i życzę zdrowia
Przychodnia Stomatologiczna
Hipoteczna 4
Lublin
Pani doktor Monika Knap-Gawęda to lekarz z ogromnym doświadczeniem. Do pacjenta podchodzi indywidualnie. Bardzo otwarta i pełna empatii. Trafna diagnoza i leczenie,co szybko człowieka stawia na nogi. Doktor Monika Knap-Gawęda to lekarz godny polecenia.
Dzień dobry! Cieszę się, że mogę na forum wyrazić swoją wdzięczność panu doktorowi za poświęcony mi czas i kompetentne i z sercem podejście do mego problemu.Moją zmorą były uciążliwe ataki kaszlu. Porady u laryngologa czy alergologa nic nie dały, a ja czułam się coraz to bardziej zdesperowana. Dopiero wizyta u pana doktora w gliwickiej poradni, skierowanie mnie do szpitala, poddanie specjalistycznym badaniom uczyniły cuda.POLECAM WSZYSTKIM I DZIĘKUJĘ
Wielkopolskie Centrum Gruźlicy i Chorób Płuc
ul. Szamarzewskiego 62
Dr.Ryszard Giersz jest godny polecenia z uwagi na uprzejmość,czas który potrafi poświęcić pacjentowi ,kompetencję i życzliwość. W moim przypadku działał błyskawicznie, dzięki temu szybko nastąpiła właściwa diagnoza i nowotwór był jeszcze operacyjny. Takiego lekarza jeszcze nie spotkałam a jestem wcześnie urodzona,potrafił zadzwonić do domu dopytując się o wynik. DLA MNIE TO LEKARZ JAKICH SPOTYKAMY TYLKO W SERIALU w LEŚNEJ GÓRZE. Serdecznie Panu doktorowi dziękuję.
Włoszyca Lubańska 14
Włoszyca Lubańska
sympatyczny lekarz polecam 100% wyrozumiały pozytywne podejscie do pacjęta nie spotkałem jeszcze takiego lekarza
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Załom
Bardzo dobry lekarz miły ,wysłucha do końca pacjęta, porozmawia nie ogranicza czasu konkretny bardzo polecam oby takich lekarzy więcej dziękuję Panie doktorze
Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
Jelenia Góra
Niesamowita pracowita i empatyczna Pani Dr to jedna z nielicznych lekarzy która potrafiła przekazać informację na temat choroby w sposób zrozumiały. Styl rozmowy wprowadza uspokojenie i wówczas rodzi się zaufanie. Brawo Pani dr. Podczas pobytu mojej mamy na oddziale onkologii znajdowała czas w tym zabieganiu żeby choć słowo przemówić do pacjentki co bardzo przepełniło nadzieją że będzie dobrze i wzmacniało pacjentkę psychicznie. Dziękuję Pani dr z całego serca za to …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Hospicjum Domowe"
Sobieskiego 1.
Leszno
Byłem u Pani doktor dwa razy i stwierdzam,że jest osobą dociekliwą i staranną . Nie pozostawia chorób bez starannego wyjaśnienia i za to zasługuje na słowa uznania .
balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5
Gorąco polecam,ja byłem leczony z mało znaną chorobą u Pani Doktor i nic dodać,nic ująć-rewelacja,świetny fachowiec,gorąco polecam.
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Lublińcu
ul. Grunwaldzka 64
Lubliniec
Świetny specjalista z super podejściem. Serdecznie polecam rodzicom zmagającym się z AZSem u dzieci.