ul. dr. Józefa Rostka 6/1
Racibórz
Panie naprawdę godne polecenia szczególnie jeżeli chodzi o dzieci niezamienilbym nigdy na innego stomatologa atmosfera przyjazna dziecku podejście wszystkich tam pracujących naprawdę profesjonalne oby więcej takich gabinetów nic tylko brać przykład polecam polecam polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEURO-MED"
Marii Skłodowskiej-Curie 12a
Racibórz
Byłem u wielu lekarzy, ale doktor Kostka naprawdę tym lekarzem jest. I to na piątkę. Normalna atmosfera, konkretna wizyta. Tak powinno być w każdym gabinecie.
Racibórz
Bardzo dobry lekarz o dużej sile przekonywania pacjenta do podjęcia koniecznego leczenia. Cierpliwy, dokładny, całkowicie oddany pacjentom. Wzbudza zaufanie od pierwszych chwil. Uratował mi życie.
pl. Bohaterów Westerplatte 2 lok. 3
Racibórz
20lat temu..moja pierwsza wizyta u ginekologa:) Pani doktor była przesympatyczna :) Pozdrawiam , Pani Doktor :)
Racibórz
Byłem pod opieką Pana doktora tylko trzy dni,ale to wystarczyło mi,aby poznać wspaniałego człowieka.Mily,sympatyczny,oddany dla pacjenta,ogromną wiedzą kompetencję pozwalają Mu rozwiązać każdy problem.Mam 76lat,wiele w życiu przeszłam,ale tak wspaniałego lekarza spotkałem po raz pierwszy.Przy okazji, dziękuję za leczenie i opiekę,całemu zespołowi oddziału kardiologii.
Pani Agnieszka Sobieraj Lek. Kardiolog Pacjent jest najważniejszy To najlepsza Pani doktor jaką miałem okazję poznać i leczyć się zarówno przebywając w szpitalu jak i w poradni kardiologicznej. Kompetentna, z ogromną wiedzą i przede wszystkim wspaniałym podejściem do pacjenta . Ogromna kultura osobista i życzliwość, lekarz któremu dobro pacjenta leży na sercu. W przypadku wątpliwości, czy pytań - zawsze ma czas, aby szczegółowo wszystko wyjaśnić językiem przystępnym dla każdego. Wspaniała …
Stomatologia Wierczek
Łąkowa 1/1
Racibórz
Jest świetna. Dzięki niej przestałam bać się dentystów. Ma bardzo dobre podejście, jeśli ktoś nie czuję się komfortowo, często pyta czy wszystko ok, czy nie boli. Gorąco polecam!
NZOZ DENTICA 24 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Jana Kochanowskiego 3
Racibórz
Profesjonalista w leczeniu kanałowym zęba. Pan doktor niezwykle sympatyczny a dodatkowo cechuje się ogromnym doświadczeniem i rozległą wiedzą. Uratował kanałowo zęba z rozległym stanem zapalnym wierzchołka korzenia oraz z przetoką, którego inni dentyści spisywali na straty i ekstrakcję. Ponad 3 lata po leczeniu kanałowym ząb cały czas się świetnie trzyma a kość jest świetnie zregenerowana. Profesjonalista.
Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu
ulica Sienkiewicza 3
Racibórz
Learz z powołania,lekarz bez granic,lekarz wypisz wymaluj wspaniały TATA Stanisław . Nie pyta czyś bogaty czy biedny nie odmawia pomocy nikomu z osobistym poświęceniem i oddaniem przysiędze Hipokratesa. Szukaj takiego w najbliższej okolicy a boję się,że nie znajdziesz . Brawo panie doktorze.
Bardzo polecam pana doktora Michała Jaśnikowskiego. Profesjonalne podejście, wszystko dokładnie tłumaczy i naprawdę dba o pacjenta. Leczę u niego zwyrodnienie kolana i widzę dużą poprawę. Świetny specjalista i życzliwy człowiek. Byłem u wielu specjalistów i twierdzę że jest Najlepszy u których byłem. POLECAM
ul. Agnieszki 36
Racibórz
Jestem pacjentką Pani dr Ewy, co mogę powiedzieć to na pewno to, iż jest ona profesjonalistą w dziedzinie ortodoncji. Jest osobą kompetentną, rzetelną, przesympatyczną z dużą dozą poczucia humoru i optymizmu, konkretną oraz szczerą ( nie obiecuje cudów tylko zawsze mówi jak jest i co można osiągną w konkretnym przypadku leczenia i oczywiście jaki będzie efekt końcowy). Pani doktor jest osobą zaangażowaną w to co robi i nie boi się …
CHIR-DENT-LASER WŁADYSŁAW STEFAŃSKI
ul. Łąkowa 1/1 (naprzeciw Tesco)
Racibórz
Dramat nie lekarz. Pokaleczyl moja żonę mimo że od 3 tygodniu przygotowywał się do zabiegu. Miał zdjęcie z rentgena chodziliśmy kilka razy na konsultacje i na koniec zmasakrował jej szczękę tempym wiertłem przez co musieliśmy szybko reagować na pogotowiu bo po nie udanym zabiegu stwierdził że musi przyjść za 2 tygodnie to może się uda. Nie polecam!!!! Unikać go jak ognia zanim komuś stanie się tragedia!!!
Byłem u Pani Doctor dwa razy, za pierwszym razem zaraz po wyjściu ze szpitala z oddziału kardiologicznego. Od razy usunęła wszystkie leki, które przepisali i zapisała jeden. Bada bardzo dokładnie, jest bardzo miła. Faktem jest , że przyjmuje do późna w nocy i może być z tego powodu zmęczona. Ale ta ilość pacjentów bierze się z renomy i fachowości jaką posiada. Gdyby krócej przyjmowała kolejka była by makabryczna. Gorąco polecam!
Pani Doktor z wielkim sercem, z powołania. Przemiła, ze świetnym podejściem do małych pacjentów. Byliśmy dzisiaj na Nocnej i Świątecznej Opiece Zdrowotnej w Jastrzębiu zdroju z trzylatką, przyjęci z uśmiechem na twarzy i ogromnym spokojem wszystko zostało wyjaśnione. Wspaniały Lekarz, serdecznie polecam!
Szpital Rejonowy im. dr. Józefa Rostka w Raciborzu - Oddział Okulistyczny
Racibórz
Z całego serca polecam panią doktor Justynę Krowicką. To najlepszy specjalista, z jakim miałam do czynienia – niezwykle rzeczowa, spokojna i w pełni zaangażowana w swoją pracę. Posiada ogromną wiedzę oraz wieloletnie doświadczenie, które widać na każdym etapie wizyty. Od lat leczy całą moją rodzinę i zawsze możemy liczyć na trafną diagnozę oraz skuteczne leczenie. Ma świetne podejście do pacjenta, wszystko dokładnie tłumaczy i budzi ogromne zaufanie. Dzięki niej mam …