Kopernika 3/21
Brzozów
Bardzo miły , POLECAM, uprzejmy w czasie badania punktualny, przystępny potrafi wysłuchać wszystkich dolegliwości, wiele lat byłam pacjentką doktora i po porzeczytaniu tej opinii stwierdzam ,że to wszystko prawda
ulica Opolska 36B
Strzelce Opolskie
Pani doktor jest bardzo doświadczoną, kompetentną lekarką i stawia trafne diagnozy. Właściwie kieruje leczeniem pacjenta, udziela zrozumiałych informacji dotyczących stanu zdrowia. Posiada tzw. intuicję zawodową. Bardzo poważnie traktuje to co robi, więc jeśli chcemy ją prosić o pomoc, trzeba wykazać się odpowiedzialnością i sumiennością w trakcie leczenia.
Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin
Pani Doktor Kasia -kompetentna, bada dokładnie, tłumaczy, odpowiada na pytania ,miła, zaangażowana. Godna polecenia!!!
Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
Gliwice
Leczył mnie Pan Doktor 20 lat temu ... Jestem zdrowa i cieszę się życiem! Trafiłam pod skrzydła Pana doktora jako 18 letnia dziewczyna, moje wyniki zdrowa są imponujące. Naprawdę dużo lekarzy nie dawało szans, a Pan doktor się podjął leczenia i wygrał ta walkę.
Zespół Poradni Specjalistycznych w Krośnie
Kopalniana 17a
Krosno
Bardzo dobry lekarz, super diagnosta, a przy tym bardzo dobry człowiek. Miałam problemy ze stawami kolanowymi.Od wykonania USG po diagnozę i wykonanie punkcji stawu wszystko wykonał sam.Nie było mowy o tym, żebym musiała udawać się jeszcze do kogoś innego. Dzisiaj biorę odpowiednio zlecone przez niego leki i poruszam się bez kul. Poświęcił mi dużo uwagi, wszystko wytłumaczył.Jestem mu bardzo wdzięczna.Polecam tego lekarza w 100%.
ul. Gen. Tadeusza Kutrzeby 16g/115
Jestem po embolizacji tętniaka przeprowadzoną przez Dr Katarzynę Stanisławską w lutym tego roku. To była najlepsza decyzja. Pani doktor jest bardzo wyrozumiała i empatyczna, ze spokojem tłumaczy i wspiera. Dziękuję za wrócemie mi życia🌞
NSZOZS S-DENT
Piłsudskiego 1A
Gorzów Wielkopolski
Serdecznie polecam tego lekarza, gdyż zna się na swojej pracy jak mało kto w miescie
Po przyjściu na umówioną wizytę Pani dr. oznajmiła mi, że nie ma umowy z NFZ. W rozmowie telefonicznej mówiła coś innego, że z ubezpieczenia wykonuje USG. Gdy zdecydowałem się na USG prywatnie (60zł) oznajmiła mi, że nie ma teraz dla mnie czasu i musi wyjść, ewentualnie mogę przyjść wieczorem była 11:45, a miałem przyjść o 19. Straciłem tylko czas, a musiałem się zwolnić z pracy, być na czczo itd... Porażka, …
Do Pana doktora trafiłam w styczniu 2017 r., żeby zrobić usg piersi. Po badaniu bez jakichkolwiek szczegółowych dalszych badań powiedział bez ogródek, że mam raka piersi z przerzutem do węzła chłonnego, przerażona tymi słowami wykonałam u niego prywatnie biopsje piersi i węzła chłonnego nie zastanawiając nad niczym co niestety miało swoje dalsze konsekwencje i jak się dziś okazuje na całe życie. Otóż po biopsji okazało się, że to faktycznie rak …
U Lekarzy - Centrum Medyczne
Bolkowska 2c/H1
Nie trafiłam na tak jeszcze bezczelnego lekarza, teraz niestety miałam okazję owego poznać. Byłam na usg piersi, trafiłam szybko,bo z bólem i udało się znaleźć termin w najbliższym czasie. Jestem matka karmiącą i po opowieści co mi dolega p.doktor od razu zakładał czarne scenariusze przed badaniem! Okazało się, że to zastój pokarmu, doktor oczywiście wyprawił mi reprymendę,że dziecka nie karmi się 10min,a 2 minuty bo tyle mu wystarczy a reszta …
Pan Wawrzyniec Urban, to bardzo fachowy, wojskowy lekarz. Sędziwy wiekiem, więc i doświadczenie ma potężne. Kiedyś byłem u innego lekarza to tam wizyta trwała 15 minut, a tutaj USG jamy brzusznej, plus coś jeszcze trwało ponad godzinę. Wszystko na spokojnie, rzeczowo wytłumaczone, człowiek spokojniejszy, bo doktor cierpliwie odpowiedział na wszystkie pytania. Wg. Mojej oceny, jest to bardzo dobry fachowiec, z empatycznym podejściem do pacjenta. Powinien być natchnieniem dla młodego pokolenia …
Medical Magnus Clinic
ul. Mikołaja Kopernika 38
Bardzo dobry specjalista radiolog. Dokładnie opisuje badanie na tyle, że po operacji od lekarza dowiedziałem się, że stan był poważny, dokładnie taki, jaki opisał Pan Profesor na wyniku z badania. Polecam Pana Profesora i pozdrawiam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Piaskowa Góra"
ulica Główna 4
Wałbrzych
polecam solidnie wykonane badanie doplera dopiero ten doktor uświadomił mnie dlaczego bolą mnie stopy po obejrzeniu stóp zalecił odpowiednie wkładki na badaniu nic nie wspominałam o stopach Pan doktor sam oglądał jestem bardzo wdzięczna doktorowi dzięki Doktorze polecam każdemu
Moje dziecko juz teraz ma 4 lata trafiło do Pani dr w wieku 8mc na pierwsza wizytę była kompetentna rzeczowa , dokładna. Pani dr cieszy się dużym autorytetem w środowisku lekarskim, syn miał operacje w zeszłym roku i lekarze ze szpitala pracowali na podstawie opinii i diagnozy pani dr. Lekarz to tez człowiek, może mieć gorszy dzień.
USG
1-go Maja 65 II piętro gabinet 8
Skarżysko-Kamienna
Byłem u Pana Doktora kilkakrotnie. Dobry specjalista, moim zdaniem z tej dziedziny w Skarżysku najlepszy