Szanowny Panie Profesorze. Ta wizyte zapamietam do końca zycia. Kiedy kilka lat temu poprosilam/ spytalam o mozliwosc spotkania. Chodzilo o moja kuzynke z Mogilna. Pan SZANOWNY PANIE PROFESORZE tę wizyte wyznaczył Pan nieomal z dnia na dzień. Wysoka kultura. Czas poswiecony. Tłumaczenie choroby. Rzetelne, profesjonalne podejscie. Szlachetne serce. ŻYCZE PANU ZDROWIA, DUZO SIŁ. NIECH DOBRY BOG PROWADZI PANA I OTACZA OPIEKA. WSPANIAŁY, SZLACHETNY CZLOWIEK. WIELKI SZACUNEK.
Szanowny Panie Profesorze.
Zawsze ma czas dla pacjenta, warto czekać na wizytę . Dziękuję Panie Profesorze :) Polecam lekarz godny zaufania
Kompetentny profesjonalista a poza tym,a może przede wszystkim,zwyczajnie dobry człowiek.Dziękujemy Panie Profesorze
Bardzo proszę o kotakt do pana Doktora"..............................................................".
Wspaniały człowiek o ogromnej wiedzy, doświadczeniu. Nigdy nie byłam tak dobrze potraktowana i wysłuchana przez żadnego lekarza a tym bardziej że to była wizyta na NFZ. Otrzymałam skierowania na bardzo drogie badania żeby wykluczyć przeżuty. Dał nam nadzieje której wcześniej nie otrzymałam. Nie wiem jak będzie z moją mamą ale to wspaniały lekarz. Cieszę się że pojechałam do niego na wizytę z Warszawy. Nie przekreślił mojej mamy. Dziękuję Panie Doktorze !!!!
Wspaniały lekarz, kompetentny, rzeczowy, zawsze znajdzie czas dla pacjenta, chociaż nieraz dlugo trzeba czekać na wizytę. Prof. Dziadziuszko leczy wykorzystując swoją rozległą wiedzę medyczną i doswiadczenie, jak również swoją osobą, spokojem i empatią. Życzyłabym każdemu,aby w razie choroby trafił na takiego lekarza,jak prof. Dziadziuszko. Jestem wdzięczna Panu za to, ze z takim poświęceniem leczy mojego męża z nowotworu płuca.
Jeżeli ktoś z Państwa posiada jakiś numer kontaktowy do Pana Doktora bądź na sekretariat gdzie można się dodzwonić w celu umówienia konsultacji proszę o udostępnienie. Sprawa bardzo pilna. Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Czy Profesor prowadzi prywatną praktykę? Potrzebuję numeru telefonu,czegokolwiek. W internecie nic nie znalazłam.To bardzo pilne.
po 5 latach od zdiagnozowania choroby - pełen zdrowia i wdzięczności dla profesora składam laurke na którą zasłużyl. Z całego serca dziękuję za fachową opiekę i pokłady empatii.
Wybitny specjalista, a przy tym niezwykły człowiek, pełen empatii i stoickiego spokoju.