polecam tego lekarza jest świetnym chirurgiem
polecam tego lekarza jest świetnym chirurgiem
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniały specjalista, znakomity, kompetentyny i szanujacy pacjenta lekarz. Wirtuoz skalpela.Miałam operację tarczycy i nawet osoby ze srodowiska lekarskiego podziwiają fachowość i staranie o efekt estetyczny blizny.
Godny polecenia | 5,0 |
Po 3 latach bezcelowego chodzenia do "naczyniowca" zostałam szybko i profesjonalnie zoperowana przez pana dr.Garsteckiego Złote ręce!!!!A jakie super traktowanie !!!Jestem pielęgniarką na emeryturze i umiem ocenić fachowość.Super facet !! Ale nie polecam bo ja się nie dopcham w razie czego :)))
Ale nie polecam bo ja się nie dopcham w razie czego :)))
Godny polecenia | 5,0 |
Rafał Garstecki to fantastyczny chirurg. Jest miły, uśmiechnięty i sprawia wrażenie że Twoja sprawa nie jest mu obojętna ( nie jest nonszalancki jak większość lekarzy). Dba o pacjenta, o wszystkim go informuje i po operacji zawsze odwiedza na oddziale.Mi operował przepuklinę brzuszną zależało mi na jak najmniej widocznej bliźnie i rzeczywiście mam małe, prawie nie widoczne cięcie. Wspaniały lekarz i wyjątkowa osoba, polecam. Parę miesięcy temu operował moją mamę i napisałaby dokładnie to samo.
Wspaniały lekarz i wyjątkowa osoba, polecam.
Parę miesięcy temu operował moją mamę i napisałaby dokładnie to samo.
Godny polecenia | 5,0 |
Szalenie sympatyczny lekarz. Niestety rzadko spotyka się tak uprzejmych i zyczliwych lekarzy podczas korzystania z leczenia publicznego. Polecam!!!
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo profesjonalny, a jednocześnie ciepły i serdeczny lekarz. Cierpliwość jest jego ogromną zaletą, budzi zaufanie i nie pozostawia swoich pacjentów bez odpowiedzi. Poza tym w porównaniu z innymi lekarzami na oddziale szpitala, zajmuje się swoimi pacjentami. Oby jak najwięcej takich lekarzy, jak Pan dr Garstecki!
Godny polecenia | 5,0 |
Rewelacyjny lekarz! Polecam Dr Rafała Garsteckiego jako bardzo dobrego chirurga. Przede wszystkim jest prawdziwym profesjonalistą,kompetentny, porządny, zasługujący na zaufanie a w dodatku sympatyczny, uprzemy i życzliwy. Już po pierwszej wizycie odniosłam wrażenie, że bardzo liczy się dla niego dobro pacjenta. Potrafi wyjaśnić wszystkie wątpliwości cierpliwie i wyczerpująco. Musiałam poddać się operacji wycięcia pęcherzyka żółciowego co w pełni potwierdziło, że Dr Garstecki jest specjalistą w swojej dziedzinie. Zamiast 4 cięć miałam tylko 3, które w dodatku bardziej przypominały lekkie skaleczenia niż rany operacyjne – a to wszystko dzięki zaangażowaniu i doświadczeniu tego doskonałego fachowca. Nie bez kozery mówią o nim wirtuoz chirurgii jak to usłyszałam od jednej z pielęgniarek! Prawdziwy lekarz z powołaniem.
A.Luwańska
Godny polecenia | 5,0 |
Świetny lekarz! Kompetentny, cierpliwy, sympatyczny, odpowiada na każde pytanie i poświęca pacjentowi duzo czasu. Operował mnie i jestem bardzo zadowolona!
Godny polecenia | 5,0 |
super lekarz. mily, usmiechniety,cierpliwy .POLECAM!!!
super lekarz. mily, usmiechniety,cierpliwy .POLECAM!!!
Godny polecenia | 5,0 |
Zdecydowanie polecam!!!!Uprzejmy, cierpliwie odpowiada na pytania ,i zawsze ma czas dla pacjeta.Usmiechniety,mily i profesjonalny.
Usługa | Cena (zł) |
---|