dr n. med. Rafał Krygierdr n. med. Rafał Krygier - zdjęcie profilowe

4,1
4,1
4,4

O mnie

Wykładowca dla Państwowego Inspektora Sanitarnego w Poznaniu, Koninie, Kole, Turku.

Wykłady dla Polskiego Towarzystwa Lekarskiego, Konińskiego Uniwersytetu Trzeciego Wieku, szkół regionu konińskiego, stowarzyszenia pacjentów z WZW C „Prometeusze”, lekarzy rodzinnych, firm farmaceutycznych. Wystąpienia na kongresach medycznych z pracami własnymi. Starszy wykładowca Państwowej wyższej Szkoły Zawodowej na kierunku m.in. pielęgniarstwo, wychowanie fizyczne, dietetyka. Dyrektor ds medycznych SPZOZ …

3,0

Wkreca choroby ktore nie istnieja i tylko kolejne wizyty oczywiscie za pieniazki. Zamiast pomagac to wykorzystuje ludzka niewiedze. Nie polecam tego lekarza.

Byłam u P. doktora . Straszny człowiek !!!!!!!!! Nie polecam wizyty u niego ,do dzisiaj nie mogę dojść do siebie po tym co mi powiedział .

Zostałem wyleczony z wirusa HCV trzy lata temu i do dziś jestem zdrowy-dla mnie wielki Profesjonalista. Pozdrawiam Doktorze Waldemar Piotrowski.

Kompetencja ale tylko za pieniądze. Czas owszem w czasie prywatnej praktyki. Etyka chyba została na studiach, o ile kiedyś była.

Bardzo dobry lekarz! sympatyczny! dobry człowiek!! jak najbardziej polecam!!!

Bardzo dobry lekarz! sympatyczny! dobry człowiek!! jak najbardziej polecam!!!

Super lekarz, polecam wszystkim, zna się na swojej pracy, potrafi podnieść na duchu nawet w trudnych zdrowotnych sytuacjach :)

bardzo bardzo dobry lekarz mało teraz takich ...

bardzo bardzo dobry lekarz mało teraz takich ...

Świetny specjalista.Ma dużą wiedzę i trafnie stawia diagnozy.Z pełnym przekonaniem polecam tego lekarza.

Kompetentny , rzeczowy, fachura . Normalny facet , który lubi swój zawód i robota mu w życiu nie przeszkadza . Traktuje pacjentów jak swoją rodzinę - potwierdzam 1000% .

Bardzo dobry lekarz , ma dużą wiedzę nie tylko w swojej dziedzinie , stawia trafne diagnozy, ma bardzo fajne podejście do pacjenta.Świetny lekarz, doskonały specjalista.Polecam!!!