To najlepszy stomatolog jakiego poznałem. Profesjonalizm i rzetelność na najwyższym poziomie. Mam do tego pana pełne zaufanie i polecam go!
Super specjalista, godny polecenia. Leczę zęby z całą rodziną już od ok 11 lat. Wyrywanie, plombowania, piaskowanie. Mam do tego dentysty zaufanie i polecam go moim znajomym.
Stomatolog godny polecenia naprawdę polecam nie ma czego się bać, jestem już ponad miesiąc po usunięciu zęba i wszystko dobrze się goi i nie było żadnych powikłań. Podczas zabiegu usuwania zęba nic nie bolało ,lekarz dopytywał czy wszystko jest okej, na fotelu można zasnąć ;) polecam
Bardzo dobry specjalista. Pracuje szybko i sprawnie. Cała moja rodzina leczy zęby u Pana doktora. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Profesjonalnie i niedrogo.
Lekarz wart polecenia. Brak jakichkolwiek komplikacji po wizytach. Wyjaśnianie przez lekarza przyczyn danego schorzenia i objaśnienie metody leczenia jest na wysokim poziomie. Jedyny mankament to czasami odległe terminy, które świadczą o wysokim zaufaniu jakim darzą lekarza pacjenci, w tym również i ja. Bardzo polecam.
Zdecydował się na zbyt dużą ilość pacjentów i nie daje rady wszystkich przyjąć - nawet stały klient w sytuacji awaryjnej odchodzi z niczym, bo lekarz nie ma czasu :(
Doskonały specjalista. Wymarły gatunek w stomatologii. Na fotelu nic, tylko drzemkę uciąć. Złoto w rękach.REWELACJA
Doskonały specjalista.
Wymarły gatunek w stomatologii.
Na fotelu nic, tylko drzemkę uciąć. Złoto w rękach.REWELACJA
Super dentysta ma czas nawet dla pacjentów z niespodziewanym problemem.Polecam każdemu bo bywałem już u niejednego dentysty z marnym skutkiem.
Pan doktor rzetelnie wykonuje swoją pracę. Ma sympatyczne i życzliwe podejście do pacjenta, dużą wiedzę jest świetnym specjalistą.
Jest doskonałym specjalistą , a przy tym uprzejmy i miły
Jest doskonałym specjalistą , a przy tym uprzejmy i miły