PAN doktor wytłumaczył mi wynik rezonansu, sposób leczenia i możliwe powikłania. Już po pierwszej wizycie stwierdziłam, że mogę Mu zaufać. Później miałam u niego zabieg operacyjny- kraniotomię. Usunięcie oponiaka opon mózgu. Wszystko brzebiegło dobrze, bez powikłań. Polecam!
Wizyta u Pana Dr Rafała Staszkiewicza przebiegła w miłej,przyjaznej atmosferze. Pan doktor wytłumaczył mi wynik rezonansu i sposób leczenia. Już po pierwszej wizycie stwierdziłam , że mogę Mu zaufać. Polecam.
Jestem po operacji kręgosłupa w odcinku L4 , L5 w szpitalu wojskowym w Krakowie nr 5 , Lekarzem który mnie operował był doktor Rafał Staszkiewicz , jest wybitna osobą która bardzo mi pomogła , rekonwalescencja przebiegła dobrze bóle ustępują jest coraz lepiej . Lekarz oraz Personel godny polecenia.
W listopadzie przeszłam operację odbarczania nerwu trójdzielnego , jestem bardzo zadowolona z efektów , bóle natychmiast minęły , panie doktorze jest pan doskonałym specjalistą , dobrym i ciepłym człowiekiem ... dzięki panu odzyskałam swoje życie .....raz jeszcze dziękuję za serdeczność , za opiekę po operacji , za wsparcie i poczucie bezpieczeństwa jakie miałam dzięki Panu . Panie Doktorze jeszcze raz bardzo dziękuje , jest Pan człowiekiem o złotych rękach :-) Pozdrawiam cieplutko .
***** gwiazdek to symboliczna ocena bardzo dobrego lekarza neurochirurga. Lekarz ratujący życie a zarazem dający drugie mojemu mężowi, jest poza wszelką oceną.
Dr Staszkiewicz operował mi guza mózgu, wyciął wszystko, co trzeba było, nic więcej ;) Bardzo się cieszę, że żyję, i że trafiłam właśnie do tego lekarza. Doktor odpowiada na pytania pacjenta, a jeśli ten nie rozumie, to cierpliwie wyjaśnia. Jest w dodatku człowiekiem o wysokiej kulturze osobistej, serdecznym i empatycznym na tyle, na ile lekarz powinien być. Poza tym stwarza atmosferę bezpieczeństwa, tak, że człowiek czuje się pozytywnie, mimo że sytuacja, w której się znalazł nie jest specjalnie wesoła. Byłam w wielu szpitalach, ale na Oddziale Neurochirurgi w Wojskowym w …
Byłam w wielu szpitalach, ale na Oddziale Neurochirurgi w Wojskowym w Krakowie czułam się wspaniale. Jest tam wspaniała, kameralna atmosfera. Życzę wszystkim zdrowia!
Witam. W styczniu tego roku Pan doktor operowal mi kręgosłup na odcinku L4/L5. Jest przede wszystkim miłym człowiekiem, a do tego wybitnym specjalista. Lekarz jakich mało- godny polecenia.
Witam.
HURA !!! Mija dzisiaj rok od operacji mojego kręgosłupa wykonanej przez dr Rafała STASZKIEWICZA . Żyję i chodzę prosto bez podpórki dzięki cudownym dłoniom i talentowi Pana Doktora oraz zespołowi oddziału . Życzę dalszych sukcesów i satysfakcji. Andrzej K.
Pan Rafal Staszkiewicz to lekarz na szostke z plusem .To człowiek zyczliwie podchodzący do pacjenta. Objasnia konkretnie prostymi słowami sytuacje zwiazana z operacja. Rozmowa z nim daje poczucie bezpieczeństwa , nie odmawia odpowiedzi na zadane mu pytania. Z troska dbal o mój caly pobyt . Po operacji zaraz jak się wybudzilem był i rozmawial ze mna. Chociaz byłem bardzo chory już prawie nie chodzilem to dzięki Panu nie stracilem nadzieji. Wielki człowiek o dużym sercu , bardzo dobry lekarz. Panie doktorze Serdecznie Dziekuje Jozef Kieszkowski
Kiedy lekarz neurolog stwierdził że konieczny jest zabieg byłam przerażona ,trafiłam na konsultacje do Pana doktora.Ten bardzo jasno wyjaśnił wyniki mojego rezonansu ,wizyta przypominała rozmowę przyjacielską.Trafiłam do Wojskowego Szpitala w Krakowie na oddział neurochirurgii.Przed i po operacji Pan Doktor zawsze był ,,w zasięgu ręki" potrafił podnieść na duchu i spokojnie wprowadzał w przebieg operacji ,był też zaraz po zabiegu gdzie zwyczajnie po ludzku wytłumaczył jaki był przebieg zabiegu.To człowiek z dużą empatią ! Z całego serca polecam ale załważyłam że taki jest cały personel tego oddziału od Pana ordynatora po przez zespół pielęgniarek jak i pań z tzw pomocniczego personelu.Wspaniały człowiek i wspaniali ludzie! DZIĘKUJE