Raszyn

{'id': 40904, 'name': 'Raszyn'} Internista
                                       dr n. med. Radosław Chądzyński

dr n. med. Radosław Chądzyński

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DENTMED Edyta Jacek Paulina Jędra Spółka Cywilna
Słoneczna 7 A
05-090 Raszyn

Jestem niezmiernie szczęśliwy iż leczy mnie dr Radosław Chądzyński, który jest najlepszym lekarzem jakiego spotkałem w swym długim przeszło osiemdziesięcioletnim życiu. Od kiedy jestem pacjentem pana Doktora czuję się pewnie bo wiem, że zawsze mogę liczyć na jego jakże życzliwą pomoc. To wyjątkowy, wspaniały lekarz .niezmiernie kompetentny, poświęcający pacjentowi moc czasu, cudownie tłumaczący wszelkie choroby i sposoby ich leczenia do tego przemiły. Polecam Pana doktora bo to wg.mnie NAJWSPANIALSZY z …
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Tomasz Szałaj

Radiolog, Specjalista USG

05-090 Raszyn

LEK. MED. TOMASZ SZAŁAJ, WARSZAWA Diagnostyka USG (także USG doppler) - rewelacyjny poziom kompetencji! POLECAM ZDECYDOWANIE!!! Korzystałem w szpitalu im. prof. Orłowskiego w W-wie, ale mam porównanie bo to nie pierwsze i nie drugie USG. Gdy będę potrzebował prywatnie - to już wiem Kogo szukać. Tomasz F. z W-wy
Opinia dodana przez: Tomasz F.

lekarz Aldona Kosińska-Szot

Radiolog

05-090 Raszyn

Opis RM głowy wykonany w szpitalu im. Orłowskiego kwalifikuje się na złożenie pozwu. W opisie postawiona diagnoza chorób - SM lub astrocytomy, które się w żaden sposób nie potwierdziły. Zdecydowane przekroczenie kompetencji lekarza i jak widać brak umiejętności. Zdecydowanie nie polecam, a wręcz przestrzegam.

lek. med. Joanna Brzoska-Mizgalska

Internista, Reumatolog

Lecznica Specjalistyczna im. Dr M. Słowikowskiego Sp. z o.o.

lekarz Jacek Janicki

Anestezjolog

lek. dent. Paweł Kurowski

05-090 Raszyn

Najlepszy stomatolog na jakiego trafilam. Bardzo konkretny, rzetelny, sympatyczny oraz zawsze moge liczyc na szybkie przyjecie:)

lekarz Alicja Baranowska

Pruszkowska 26B
05-090 Raszyn

Pani doktor we wrześniu operowała moją mamę. Mama jest pacjentką onkologiczną, której z racji zaawansowania choroby żaden lekarz z warszawskiego Centrum Onkologii nie chciał nawet dać szansy, skazując na dożywotnie unieruchomienie i cierpienie. Pani doktor - jako jedyna - podjęła się leczenia i dzięki przeprowadzonej przez nią operacji kręgosłupa mama funkcjonuje normalnie. Doktor Baranowska jest ciepłą, rzeczową i bardzo profesjonalną osobą, a oddział, którym kieruje bardzo przyjaznym miejscem - służącym …
Opinia dodana przez: Daria

lek. dent. Wojciech Lambrecht

05-090 Raszyn

Pan Doktor od początku do końca ekstrakcji 8 wykazał się pełnym profesjonalizmem, wyjaśnił wszelkie niepewności, poinformował o przebiegu zabiegu jak również w trakcie mówił po kolei co się dzieje, jednocześnie uspokajając. Dba o pacjenta na każdym kroku. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Ewelina

Paweł Baranowski

Neurochirurg

Raszyn
05-090 Raszyn

Lekarz na medal,kompetentny opiekunczy polecam z calego serca ,jestem po drugiej operacji u dr i nie wyobrażam sobie by mogl mnie kto inny operowac!Kazdemu polecę dr Pawla
Opinia dodana przez: Inga
Pani Doktor bardzo konkretna stanowcza choć dość powściągliwa. W pierwszym momencie wydała się oschła, ale przyzna lekarz z wielkimi kompetencjami w 100% . Polecam !!!
Opinia dodana przez: Gizela

lekarz Marek Maciński

Laryngolog

Lecznica Specjalistyczna im. Dr M. Słowikowskiego Sp. z o.o.
05-090 Raszyn

Po wizycie lekarz powiedział, że nie wie co może być nie tak (mimo pokazanych wcześniejszych badań, które nie były najlepsze) i skierował do innej poradni, żeby oni się zastanawiali
Opinia dodana przez: Paulina

lek. dent. Marzena Lachowska-Misiak

ul. Szkolna 1
05-090 Raszyn

Nie polecam i to bardzo. Pani owszem bardzo uprzejma i miła jednak zupełnie leczenie ortodontyczne do powtórki.

lekarz Małgorzata Siwińska

Internista, Onkolog

05-090 Raszyn

Okropna lekarz. Nieuprzejma, zero empatii i chęci pomocy pacjentowi. Jeśli ktoś trafi przypadkiem do Pani dr to warto uciekać. Jedyne czego można u Pani doktor doświadczyć to ignorancja, brak wsparcia, i jedynie poczuć się gorzej. Zero diagnostyki, merytorycznego wyjaśnienia, chęci wytłumaczenia pacjentowi onkologicznemu co go czeka i dlaczego. Pani doktor jest tak obojętna, że przyznam szczerze, że nie wiem kto zmusił ją do tego zawodu i tej specjalizacji, tym bardziej, …
Opinia dodana przez: Pacjent Wieliszew

dr n. med. Danuta Milewska

02-611 Raszyn

Zdecydowanie nie polecam tego lekarza. Na pierwszej wizycie Pani doktor nawet mnie nie zbadala. wizyta polegala tylko na rozmowie. Nie wspomne juz o 1,5 godz. spoznieniu, gdzie nawet nie przeprosila pacjentow. wywnioskowalam, ze dla niej liczy sie tylko pieniadz, nie pacient. Szczerze odradzan wizyte u tej Pani.Szkoda pieniedzy.

lek. dent. Karolina Tomera

E.D.K.S.C. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Starzyńskiego 46 b
05-090 Raszyn

Najgorszy stomatolog jakiego spotkałam. Nieuprzejma, wywyższająca się osoba. Totalny brak profesjonalizmu. Nic nie tłumaczy i traktuje ludzi jakby byli nikim. Nigdy więcej takich wizyt.
Opinia dodana przez: Pacjentka

dr Beata Bartosz-Głowacka