lekarz Renata Kasza

4,0
4,2

P. Doktor Renata Kasza to wspaniały lekarz, kompetentna, ciepła i sympatyczna. Nie wiem, skąd taka wcześniejdza opinia 😓

Nie polecam tego lekarza. zero pomocy, brak wypisania jakiegokolwiek skierowania na badania czy recepty. Ona pracuje na wynikach, które pacjent ma dostarczyć sam i on sprawdza odchylenia tych wyników. Zmarnowany czas.

Mam do Pani Doktor pełne zaufanie, jest zaangażowania w proces leczenia mnie, nigdy nie bagatelizuje moich najdrobniejszych nawet problemów zdrowotnych, potrafi nie tylko skutecznie leczyć ciało, ale i podreperować zachwianą chorobą psychikę.

Bardzo dobry lekarz, można polegać na jego wiedzy i praktyce. Do mojego problemu podszedł z pełnym zaangażowaniem, wypisał odpowiednie leki, zalecił także korektę diety i stylu życia. Nie mogę powiedzieć złego słowa.

4,0

Bardzo dobra Pani Doktor! Bardzo uprzejma ,wyrozumiała i naprawdę bardzo ludzka, polecam gorąco, Maria wdzięczna pacjentka

Bardzo dobra Pani Doktor!
Bardzo uprzejma ,wyrozumiała i naprawdę bardzo ludzka,
polecam gorąco,
Maria wdzięczna pacjentka