lekarz Grażyna Kot

WZR
Ul. Grunwaldzka1-3
Sopot

Pani dr b.życzliwa i wnikliwie analizująca problemy pacjenta. Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście, zaskakująco głęboka analiza i szukanie przyczyn choroby.

Bronisław Wójcik

Internista, Osteoporolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stomatologicznej Spółdzielni Pracy Dentystyka w Krakowie
ul. Kielecka 7a

Potwierdzam, naprawdę bardzo dobry z dużym doświadczeniem specjalista. Cierpliwie wytłumaczył mi moją chorobę. Lubi zażartować ale ma duży szacunek do pacjenta. Bardzo mi pomógł. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Beata
Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem z powołania byłem w tragicznej sytuacji chodziłem o dwóch kulach stan zapalny był ogromny i nie do zniesienia każdy krok był ogromnym bólem !! dzięki Pani Małgorzacie wyszedłem na prostą i jestem bardzo za to jej wdzięczny z całego serca !! polecam bardzo! Panią doktor ktoś jak pisze złe opinie niech zastanowi się dwa razy zanim napisze
Opinia dodana przez: Artur

dr n. med. Piotr Fengler

Consilius
Staszica 9-15
72-004 Stargard Szczeciński

Wspaniały lekarz!Wysłucha nie patrzac na zegarek.Wszystko dokładnie wytłumaczy.Zrobi dokładne Usg. Zleci badania.Stawia trafną diagnozę.Bardzo się cieszę ze pan Piotr Fengler mnie leczy.Lekarz z powołania i bardzo dobry reumatolog.Polecam!!!
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Joanna Hensel

Prywatny Gabinet Reumatologiczny
Skłodowskiej-Curie 1a lok. 3
13-200 Działdowo

Wspaniały lekarz. Do Pani doktor trafiłam z polecenia mojego lekarza rodzinnego. Moja pierwsza wizyta u Pani doktor zakończyła się łzami Radości. Po raz pierwszy czułam się wysłuchana i dokładnie zdiagnozowana. Pani doktor dokładnie mnie zbadała i po kolei omawiała moje problemy zdrowotne poświęcając czas na dokładne wyjaśnienie moich dolegliwości bólowych, wypisała receptę, oraz skierowanie na dalszą diagnostykę. Wizyta kontrolna za 4 tyg. Każdemu polecam wizytę u Pani doktor, jest to …
Opinia dodana przez: DANUTA
Same pozytywy !!! Wszystko jak należy. Ja swoje wizyty wspominam dobrze i nawet podczas nagłych ataków choroby nigdy nie zostałem odrzucony. Ja bardzo polecam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Wojtek
Lekarz bardzo miły , sprawia wrażenie ,że słucha, ale mam wrażenie , że to tylko pozory. Wszystkie dolegliwości jakie zgłosiłam ,zostały zignorowane , ale z uśmiechem . Żadnych konkretów , cóż jak to lekarze , tak musi być....Liczyłam na więcej , przykro...

lekarz Jolanta Zarębska

ulica Kościuszki 1
41-600 Świętochłowice

Witam serdecznie z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor od jakiegoś czasu borykałem się z kolanami, kilkanaście wizyty u lekarzy i żaden nie umiał zdjagnozowac problemu i postawić prawidłowej diagnozy Wystarczyła jedna wizyta by p Doktor bez problemu zdjagnozowala chorobę i rozpoczęła odpowiednie leczenie duże uznanie i wyrazy szacunku dla p Doktor naprawdę specjalista pozdrawiam
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Bożena Konieczna

ul. Pawła Włodkowica 12

Mój przypadek był bardzo ciężki, ponieważ nie mogłam sama chodzić. Po przyjęciu przez panią doktor bez zapisu oraz po za kolejką (dzięki uprzejmości pacjentów) zostałam kompleksowo zbadana oraz przeprowadzono ze mną dokładny wywiad, na podstawie którego pani doktor przepisała leki i na drugi dzień mogłam chodzić już o kulach, dodatkowo skierowała mnie na dalsze szczegółowe badania w celu dokładnej diagnozy. Oprócz tego że jest wspaniałym lekarzem jest również bardzo ciepłą …
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Bożena Szufa

Rehabilitant, Reumatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Jestem po pierwszej wizycie u Pani Doktor. W końcu zostałam potraktowana poważnie. Pani Doktor bardzo uprzejma, przeprowadziła obszerny wywiad. Wkłada serce w swoją pracę i nie traktuje pacjenta jak kolejnego numerka w poczekalni. W końcu czuję się zaopiekowana po latach tułaczki po lekarzach..Z serca polecam

lek. med. Agnieszka Krawczyk Średniawa

Szpital Reumatologiczno-Rehabilitacyjny
Szpitalna 11
43-450 Ustroń

Dałbym 6 na 5 gdyby się dało! U Pani Doktor leczę się juz kilka lat, na swojej drodze spotkałem wielu lekarzy którzy nie potrafili nic zdziałać moimi problemami. Doktor nieomylnie trafiła z diagnozą oraz bardzo szybko rozpoczęła leczenie ( wszystko podziało sie w miesiąc czasu). U poprzedniego doktora "leczyłem" sie 9 lat niszcząc swoje zdrowie, które teraz mi wraca. Wszystkie szczegółowe badania mialem zrobione bez pytania- jakich doprosić nie moglem …

lekarz Zbigniew Goleń

Internista, Lekarz medycyny pracy

Kłodzka 1 / 5
Polanica-Zdrój

Kilka razy byłam pacjenętką dr Goleń i zawsze tak samo: powitanie ,diagnoza, efektywne leczenie i właściwe zalecenia. Widać , że w praktyce Tego lekarza to standard. Doktor Goleń to lekarz , który lubi swój zawód , a ilość pacjentów przed gabinetem jak przyjmuje jest najlepszą rekomendacją Jego wiedzy i zaangażowania . Polecam
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Bożena Grabowska

NZOZ Przychodnia na Bielanach
ul. Jana Kasprowicza 62

gdyby wszyscy lekarze podchodzili do pacjenta jak doktor Grabowska , to chorych byłoby o połowę mniej
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Małgorzata Widuchowska

Internista, Reumatolog

Sport & Med. s.c. Ośrodek Medycyny Sportowej Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Topolowa 35/1

Godny polecenia lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta.Bardzo miła i uprzejma lekarka. Nikt z lekarzy nie poświęcił mi tyle czasu na wizycie a co najważniejsze efekt leczenia,dobra diagnoza to najważniejsze
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Ewa Wierzchowska

Boisko 6
81-183 Gdynia

Jest Pani człowiekiem z ogromną wiedzą lekarską a przy tym życzliwą ciepłą osobą.Jedno tylko słowo przychodzi mi do głowy DZIĘKUJĘ!!!
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Bożena Pobłocka

Zosi 20

Pierwszy raz spotkałam się z brakiem obejrzenia stawów przez reumatologa, zwłaszcza przy objawach bólowych tych okolic. Obejrzenie dłoni przez Panią Doktor i obejrzenie chodu pozwoliło na podważenie opinii innych lekarzy. Sposób wyrażania się lekarki wskazywał na brak chęci niesienia pomocy oraz empatii.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Krzysztof Rutkowski

Laboratorium Medyczne Synevo Włocławek Kilińskiego
Jana Kilińskiego 16
87-800 Włocławek

Bardzo dobry specjalista. Lekarz z dużym doświadczeniem, jego diagnozy są trafione. Profesjonalne podejście do pacjenta. Bardzo miła osoba. Polecam.

lekarz Artur Zaniewski

Fizjoterapeuta, Internista

MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
07-200 Wyszków

Trafiłam do gabinetu Pana Doktora Zaniewskiego z polecenia koleżanki (pacjentki)Jestem bardzo zadowolona z wizyty i zaoferowanego leczenia.Pan Doktor podszedł do mnie z wielką empatią i zrozumieniem .Zbadał mnie dokładnie,wypytał o dotychczasowe leczenie i występujące dolegliwości .Bardzo dziękuję i polecam.

lekarz Ryszard Stańczyk

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3

Polecam Pana Doktora Ryszarda Stańczyka pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Duża kompetencja oraz wiedzą . Szczegółowa rozmowa z Pacjentem na temat choroby. Świetny dobór środków farmaceutycznych . Prowadzi moją Mamę w zakresie leczenia od kilkunastu lat. Jeden z lepszych Lekarzy w przychodni na os.Złota Jesień.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Ewa Świca-Kozielska

NZOZ Salus sp. z o.o.
Wrocławska 12a
Jastrzębie-Zdrój

Niestety tak jak większość lekarzy teraz: wywiad lekarski ograniczony do minimum szybko pobierznie raczej olewająco tłumaczenie choroby żadne jaką chorobę pani dr stwierdziła dowiedziałam się tylko z karteczki jaką mi wręczyła w zasadzie nie uzyskałam żadnej konkretnej porady jak sobie radzić z dręczącymi mi dolegliwościami