lekarz Ryszard Stańczyk

Internista, Reumatolog

4,0
3,4

Polecam Pana Doktora Ryszarda Stańczyka pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Duża kompetencja oraz wiedzą . Szczegółowa rozmowa z Pacjentem na temat choroby. Świetny dobór środków farmaceutycznych . Prowadzi moją Mamę w zakresie leczenia od kilkunastu lat. Jeden z lepszych Lekarzy w przychodni na os.Złota Jesień.

Duża kompetencja oraz wiedzą .
Szczegółowa rozmowa z Pacjentem na temat choroby.
Świetny dobór środków farmaceutycznych .
Prowadzi moją Mamę w zakresie leczenia od kilkunastu lat.
Jeden z lepszych Lekarzy w przychodni na os.Złota Jesień.

Jeden z najlepszych lekarzy w przychodni na zlotej jesieni . Z wieloletnim doswiadczeniem i wiedza....

Lekarz wykonuje blokady kręgosłupa w ciemno. Wykonałam u niego taką blokadę teraz mam problem z chodzeniem muszę się rehabilitować żeby móc jakoś funkcjonować. Ból po blokadzie i drętwienie nogi uniemożliwiające swobodne chodzenie! Nikomu nie polecam!!

4,0

polecam, kompleksowa porada, wzbudza zaufanie, doświadczony,bardzo uprzejmy.

polecam, kompleksowa porada, wzbudza zaufanie, doświadczony,bardzo uprzejmy.

okazuje się,że można być fachowo zaopatrzonym ,za niewielką kwotę przez lekarza specjalistę na terenie Nowej Huty bez potrzeby udawania się do centrum Krakowa gdzie cena wizyty jest dwukrotnie wyższa a jakość obsługi niepewna.Z całego serca polecam tego lekarza-Janina W.