Lekarka jest nieuprzejma i niekompetentna. Moja babcia jest po udarze, dostała w środku nocy gorączki i nie była w stanie się poruszać, lekarka następnego dnia nie tylko odmówiła wizyty w domu i przebadania babci, ale wszystkie objawy kwitowala "No i co?". Inny lekarz przepisal antybiotyk, okazało się że babcia ma poważną infekcję. Podsumowując, pani doktor jest niekulturalna, niekompetentna i leniwa. Współczuję wszystkim jej pacjentom.
Poziom empatii lekarza Salwatora Gniadka podczas mojej wizyty był równy zeru. Przyszłam po pomoc z bolącymi stawami . Powiedział , że w tym wieku wszyscy mają takie problemy . Jego leczenie to zastrzyki lub operacja . Nie zlecił żadnych badań. Obserwując z za biurka podał diagnozę . Zabronił ćwiczeń codziennych, korzystania z pomocy masażysty. Zalecił spacery w pasie ortopedycznym i wynajęcie osoby do sprzątania . Byłam załamana. Poszłam na drugi …
Centrum Medyczne LUX MED
ul. Puszkarska 7H
ulica Armii Krajowej 93/130
ulica Lucjana Rydla 10/10
Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie - Instytucja Województwa Małopolskiego
ul. Strzelecka 2
Ośrodek Medyczny "OSTEOMED"