lekarz Robert Bartosik

1,3

Podczas badania mój brzuch był bardzo bolesny, ponieważ miałam w jamie brzusznej guz. Lekarz naciskał na mój brzuch z całej siły i nie wiem, jak długo to trwało. Płakałam z bólu. Żaden lekarz wcześniej nie uciskał mojego brzucha w taki sposób. Następnie zaczął krzyczeć, pytając, po co przyjechałam. Kiedy od razu nie byłam w stanie odpowiedzieć, ponieważ bardzo mnie bolało, zaczął krzyczeć jeszcze głośniej, pytając, po co przyjechałam. Kiedy weszli inni lekarze, to zachowanie się skończyło. Dorosły mężczyzna, posiadający tytuł lekarza, zachowywał się wobec mnie jak sprawca przemocy — zarówno …

Kiedy weszli inni lekarze, to zachowanie się skończyło.

Dorosły mężczyzna, posiadający tytuł lekarza, zachowywał się wobec mnie jak sprawca przemocy — zarówno psychicznej, jak i fizycznej

Pańn Bartosik robiłmi mi gastroskopie na 2 dzień dostałam bólów brzucha podwyższona temperaturę. , czuje jakby mi chrzastki w gardle same przeskakiwało. Ślinotok, gula w gardle.Po kilku kolejnych dniach silny piekąc ból w klatce piersiowej. Pan lekarz stwierdził że badanie wykonał poprawnie a ja nabyłam jakaś infekcje dróg oddechowych i mam się zgłosić do lekarza rodzinnego. Dodam że nią miałam an kaszlu ani kataru.

Najgorszy i najbardziej złośliwy lekarz na jakiego trafiłem! Traktował mnie jak oszusta ze złamanym paznokcie a nie pacjenta po ciężkim urazie jakiego doznałem.